Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Τρίτη 4 Οκτωβρίου 2016

Η Λέσχη Ανάγνωσης της Εταιρείας Συγγραφέων συνεχίζει και φέτος τις συναντήσεις της

Για έκτη συνεχόμενη χρονιά, η Λέσχη Ανάγνωσης της Εταιρείας Συγγραφέων συνεχίζει με αμείωτη επιτυχία τη λειτουργία της.

Τις προηγούμενες χρονιές τη Λέσχη απασχόλησαν έργα μεταπολεμικών συγγραφέων που δεν βρίσκονται πια εν ζωή (Γιώργος Ιωάννου, Κοσμάς Πολίτης, Κώστας Ταχτσής, Δημήτρης Χατζής...), καθώς και βραβευμένα βιβλία σύγχρονων πεζογράφων, μελών της Εταιρείας, οι οποίοι και παρευρίσκονταν στις συναντήσεις. Ενδεικτικά αναφέρονται οι Ιωάννα Καρυστιάνη, Ζυράννα Ζατέλη, Θανάσης Βαλτινός, Πέτρος Τατσόπουλος, Αλέξης Πανσέληνος, Έλενα Χουζούρη, Κώστας Κατσουλάρης, Γιώργος Συμπάρδης, Γιώργος Σκούρτης κ.ά. Την περσινή χρονιά οργανώθηκαν και θεατρικές βραδιές, την ευθύνη των οποίων είχε και έχει η Δέσποινα Τομαζάνη.

Όσοι επιθυμούν να συμμετέχουν στις φετινές συναντήσεις παρακαλούνται να δηλώσουν τη συμμετοχή τους στο τηλέφωνο 210- 8231890, ή στην ηλεκτρονική διεύθυνση info@authors.gr. Οι συναντήσεις θα γίνονται ανά δεκαπενθήμερο στα γραφεία της Εταιρείας Συγγραφέων (Κοδριγκτώνος 8, 11257 Αθήνα), αρχίζοντας από Τρίτη 1 Νοεμβρίου και ώρα 6.00 με 8.00 μ.μ. το απόγευμα.

Τη Λέσχη θα συντονίζουν φέτος η Κατερίνα Ζαρόκωστα, η Αργυρώ Μαντόγλου και η Δέσποινα Τομαζάνη. Υπεύθυνος προγραμματισμού παραμένει ο Αλέξης Ζήρας.

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επισκεφτείτε το www.authors.gr (ενότητα: Λέσχη Ανάγνωσης).

Χορηγοί της Εταιρείας Συγγραφέων είναι ο ΟΣΔΕΛ και τα Ιδρύματα Κώστα & Ελένης Ουράνη και Πέτρου Χάρη της Ακαδημίας Αθηνών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου