iaso


Μηχανικός

AHOME REAL ESTATE SERVICES

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Τετάρτη 19 Σεπτεμβρίου 2018

ΤΑΙΠΕΔ: ΜΑΣ ΠΗΡΑΝ ΚΑΙ .... ΤΟΥΣ ΠΑΙΔΙΚΟΥΣ ΣΤΑΘΜΟΥΣ ΓΙΑ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ.

του Ακατανόμαστου
Επειδή στο Χαλάνδρι οι μόνοι που κοιμούνται - φίλε Κώστα Δρίβα΄(*) -είναι η παράταξη της αξιωματικής αντιπολίτευσης και όσοι έχουν μοναδική τους μέριμνα την προστασία του ΓΡΑΜΜΑΤΙΟΛΗΠΤΗ αρχηγού σας από τις άλλες παρατάξεις - μόλις τέλειωσα αναλυτικό έλεγχο όλων των δημόσιων ακινήτων στο Χαλάνδρι που πέρασαν στο ΤΑΙΠΕΔ και είπα να σας ενημερώσω κανονικά γιατί αυτή η λίστα με τους αριθμούς με την οποία κάνετε τους ..... ξύπνιους Κώστα στο φατσομπούκι δε νομίζω να λέει τίποτα στον Χαλανδραίο.

ΑΣΕ που  ΤΗΝ ΛΙΣΤΑ που έβγαλες και πήγες να καρπωθείς για να παριστάνεις ότι εσύ ξύπνησες πρώτος το κοιμισμένο Χαλάνδρι, την έφερε ο Γ. Θωμάς στο ΔΣ  - όπως από εχθές το πρωί είχες διαβάσει στην ΠΛΑΤΕΙΑ, (που ΜΗ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ γιατί δεν θα σε πιστέψω), και την έδωσε στον Νταβία για να πάει στο Κτηματολόγιο και να κάνουμε ΣΟΒΑΡΑ την δουλειά μας. 

Οπότε ΑΤΥΧΗΣΕΣ φίλε Κώστα. Ξύπνα μόνο τους δικούς σου, αν και αυτοί είναι .... ΑΡΙΣΤΟΙ - ΑΧΡΗΣΤΟΙ.)

Έχουμε λοιπόν στα χέρια μας τις ακριβείς διευθύνσεις όλων των δημόσιων ακινήτων που περνάνε στο ΤΑΙΠΕΔ για ..... αξιοποίηση με στόχο το αποτέλεσμα της αξιοποίησης να πέφτει στην τσέπη των δανειστών.
Και έχουμε γεμίσει απορίες.

Ας δούμε .... τι είδε ο Γιαπωνέζος στο Κτηματολόγιο:

1. ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΑ ΑΚΙΝΗΤΑ είναι ΡΕΜΑΤΙΑ. 

ΚΑΡΑΡΕΜΑΤΙΑ ΟΜΩΣ.
Ζώνη Α της Ρεματιάς. 

ΣΤΑ ΠΡΑΝΗ!

Δεν θα αναφερθούμε σε αυτά αναλυτικά γιατί είναι ουσιαστικά ΟΛΟ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΤΜΗΜΑ ΤΗΣ ΡΕΜΑΤΙΑΣ, μέσα στη ζώνη Α και δεν έχει νόημα να τα δούμε κομμάτι - κομμάτι.

ΕΧΕΙ ΝΟΗΜΑ ΝΑ ΕΠΑΓΡΥΠΝΕΙ ΤΟ ΧΑΛΑΝΔΡΙ ΟΜΩΣ!
Είναι απορίας άξιο ΤΙ ΕΙΔΟΥΣ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΣΕ ΑΥΤΑ με ΤΗΝ ΙΣΧΥΟΥΣΑ νομοθεσία..

Λες το ΤΑΙΠΕΔ να σκέφτεται να ρίξει το ΠΔ για το ρέμα για να "αξιοποιηθεί" αυτή προς όφελος των δανειστών:???/

ΘΑ ΒΡΑΧΟΥΜΕ ΑΣΧΗΜΑ, αν πέρασε στο κεφαλάκι κανενός γερμανοτσολιά καμία τέτοια σκέψη, να είμαστε ξηγημένοι.
 


2. Για αξιοποίηση στο ΤΑΙΠΕΔ περνάνε οι σταθμοί του ΜΕΤΡΟ ΧΑΛΑΝΔΡΙ και ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ και οι περιβάλλοντες αδόμητοι χώροι.

 

Ενδιαφέρον έχει όλο το πακέτο των ακινήτων που μαζί με τους σταθμούς βρίσκονται στην υπό ένταξη περιοχή Π. Πολίτη - Πευκάκια Ρουπάκια και δεν θα αναφερθούμε σε καθένα από αυτά.

Η αξιοποίησή τους περνάει - βεβαίως - από την ένταξη της περιοχής στο σχέδιο πόλης οπότε θα τα δούμε εκεί.

3. Στο ΤΑΙΠΕΔ περνάει και η "αλάνα" του Νομισματοκοπείου.
Τώρα εδώ η επιστήμη σηκώνει τα χέρια ψηλά με τα επικοινωνιακά τρικ της ΠΡΩΤΗΦΟΡΑΣ.

 

Εμείς πανηγυρίζαμε, μαζί με τον Συμεών, ότι αυτό το πήρε ο δήμος, έτσι δεν είναι;
Και τώρα εμπλέκεται σε αυτό το ΤΑΙΠΕΔ.
Τα ύδατα είναι αχαρτογράφητα.
Τώρα εκεί ΠΟΙΟΣ ΚΑΝΕΙ ΚΟΥΜΑΝΤΟ άραγε;;;;

Και αν κάνει το ΤΑΙΠΕΔ, δηλαδή οι ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ όπως βασίμως εικάζω (αφού στο τέλος της ημέρας ΓΙΑ ΟΛΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΚΟΥΜΑΝΤΟ) τότε το Χαλάνδρι έχει ή δεν έχει εξαπατηθεί ..... ασάλιωτα;;;;;

Θα έχει μια αξία να μας πει η διοίκηση του δήμου ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ παραχωρήθηκε στον δήμο και κάναμε .... γιορτή και τι ισχύει σήμερα πριν μιλήσουμε και γίνουμε πάλι οι ..... κακοί του χωριού.
Μη κάναμε ΓΙΟΡΤΗ ΜΕ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΑΣ;;;
Μένουμε σε ..... ετοιμότητα για το θέμα.


4. Και το αρχηγείο της  ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗ για αξιοποίηση στο ΤΑΙΠΕΔ, στη Ριζάρειο.
Τώρα εδώ ... δεν κάνω σχόλιο γιατί υπάρχει φόβος να ξεχάσω ότι είμαι αντιμνημονιακός και να υπερθεματίσω: ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΟΥΝ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ μαζί με το περιεχόμενό του αυτό το κτίριο, μπας και την γλυτώσει το επόμενο ΜΑΤΙ.


5. ΤΟ ΠΑΡΚΑΚΙ ΤΟΥ ΠΑΛΙΟΥ ΣΥΝΟΙΚΙΣΜΟΥ (Παπανικολή, Αβέρωφ, Ομήρου κλπ) μαζί με την παιδική βιβλιοθήκη .... είναι έτοιμα για αξιοποίηση.


Καλό φιλέτο. Πάει το πάρκο, βάζω στοίχημα.

5. Δύο ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΠΑΙΔΙΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ πέρασαν στο ΤΑΙΠΕΔ για ... αξιοποίηση.

Ο 1ος Π.Σ. (ΜΑΝΑΣ) στην Παραρεμάτιο μαζί με όλους του διπλανούς αδόμητους χώρους.(πρόσκοποι, παρκάκι - εμπίπτουν βεβαίως και στο πρώτο πακέτο των παραρεμάτιων της ζώνης Α)


Και ο ΔΕΥΤΕΡΟΣ στην οδό Κάλβου 16 στον Συνοικισμό (σόρυ στον Σωρό κατά τα νέα ΠΡΩΤΗΦΟΡΑ πολεοδομικά δεδομένα).
 

 

ΔΗΛΑΔΗ;;;;; 
ΤΙ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ;;;

Πώς θα γίνει αξιοποίηση με τους παιδικούς σταθμούς;

Θα πληρώνει νοίκι ο δήμος;;;

Μπας και τους αγοράσει και αυτούς ο δήμος από το ΤΑΙΠΕΔ τώρα όπως τους ΧΕΥ;;;;
Όλα τα ΄χουμε δει γιατί να μην δούμε και αυτό;

Αυτά είναι τα πιο αξιομνημόνευτα από όσα είδαμε στο κτηματολόγιο από την λίστα  των ..... "κατασχεθέντων" του δήμου μας.
Υπάρχουν και μερικά ακόμα "ψιλά" τα οποία έχουμε λόγο - προς το παρόν - να μην τα βγάλουμε φόρα παρτίδα (μπορεί να είναι ιδιωτικά κατασχημένα και ..... δεν λέει).


Ίσως ΜΠΑΜΠΟΥΪΝΕ πάσχεις πλέον τόσο από μιθριδατισμό, έχεις ΕΘΙΣΤΕΙ στο μνημονιακό δηλητήριο που αυτή η ανάρτηση δεν έχει πλέον καμία σημασία, για τους ηττημένους ΙΝΔΙΑΝΟΥΣ.

Αλλά εγώ προσωπικά σήμερα ΧΑΛΑΣΤΗΚΑ ΠΟΛΥ με αυτό που έκανα.
Είμαι τρελός βλέπετε και απροσάρμοστος.


ΑΝΤΕ ΚΑΛΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ.
Χρειάζομαι τσίπουρα για να συνέλθω.

(*) Εχθές στο φατσομπούκι ο φίλος μου ο Κώστας ανέβασε την λίστα με τα ΚΑΕΚ των δημόσιων ακινήτων που πέρασαν στο ΤΑΙΠΕΔ με το σχόλιο ΤΟ ΧΑΛΑΝΔΡΙ ΚΟΙΜΑΤΑΙ. Δεν έχει το θάρρος ο φίλος μου ο Κώστας να γράψει ότι τα μέλη της αξιωματικής αντιπολίτευσης στο δημοτικό συμβούλιο ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ - όταν δεν παίρνουν γραμμάτια και επιλέγει να μας τσουβαλιάζει όλους στο ίδιο τσουβάλι. ΔΕΝ ΤΟ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΚΩΣΤΑ ΜΟΥ και να μας συγχωρείς δηλαδή.  ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙΜΑΖΙ .... κοιμισμένοι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου