iaso


Μηχανικός

AHOME REAL ESTATE SERVICES

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Τετάρτη 19 Σεπτεμβρίου 2018

ΘΩΜΑΣ ΒΑΡΔΟΥΛΑΚΗΣ : ΣΤΟΝ ΑΠΟΗΧΟ ΤΗΣ ΙΘΑΚΗΣ

Η καθαρή έξοδος της Ελλάδος από τα οκταετή προγράμματα οικονομικής στήριξης των Ευρωπαίων, υπό συνθήκες καταναγκασμού και εκβιασμού ενίοτε, είναι πια γεγονός. Σημαντικότερη όμως είναι η έξοδος από το ζόφο, τη σήψη και τη παρακμή, που θυμίζουν τις τελευταίες ημέρες του Βυζαντίου. Σε αυτή τη κατάσταση, που βίωσε η χώρα , την οδήγησαν με τις εγκληματικές πράξεις και παραλείψεις τους, οι ηγεσίες και τα στελέχη των πολιτικών κομμάτων της θεσμικής ανομίας, ΠΑΣΟΚ και Ν.Δ. Πρόκειται για ένα λυτρωτικό πέρασμα της πατρίδας και του λαού από το βαθύ σκοτάδι στο ξέφωτο και την κανονικότητα. Αυτό συνέβη με την ανάκτηση της απολεσθείσης, για οκτώ έτη Εθνικής μας κυριαρχίας, και πιστώνεται ήδη θετικά από την ιστορία στην οραματική υπό τον Αλέξη Τσίπρα διακυβέρνηση της χώρας από τους ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝ.ΕΛ.

Ο υπό προθεσμία Αρχηγός της Ν.Δ Κυριάκος Μητσοτάκης, εμβρόντητος από το μήνυμα της Ιθάκης, χρησιμοποιεί το ψεύδος τη συκοφαντία και τη λάσπη, προσπαθώντας να υποβαθμίσει το γεγονός της εξόδου. Ο ίδιος δέσμιος της ακροδεξιάς πτέρυγας του κόμματός του και του προεδρεύοντος αντιπροέδρου του, Άδωνη Γεωργιάδη, αποτελούν κακιά σκουριά που δε πιάνει και δεν ακουμπά το ολόλευκο και ολόφωτο μάρμαρο της αλήθειας στον αγώνα και την αγωνία της αριστεράς υπό τον Αλέξη Τσίπρα, για αποκατάσταση της Δημοκρατίας. Έναν αγώνα που έχει στόχο τη σωστή λειτουργία των θεσμών και μετατροπή της χώρας σε μια ευημερούσα, ευνομούμενη και δικαιοκρατούμενη πολιτεία με άμβλυνση των κοινωνικών ανισοτήτων και κοινωνική δικαιοσύνη.

Δημοκρατική χώρα στην οποία θα ακούγεται η φωνή κάθε αδικούμενου και κατατρεγμένου συμπολίτη μας, που σήκωσε, ως μη έδει, στις πλάτες του το βαρύ φορτίο της χρεωκοπίας που προκάλεσαν σε βάρος της χώρας και των πολιτών της, με αμοιβαία ανοχή και σε αγαστή συνεργασία τα κόμματα της κλεπτοκρατίας ΠΑΣΟΚ και Ν.Δ.

Τα δύο κόμματα της χαοτικής αταξίας, που μετακύλησαν στις πλάτες του λαού, χωρίς ντροπή τα δάνεια και τα βερεσέδια τους στις τράπεζες, για απόσβεση, με την εγκληματική ανοχή των τραπεζιτών, που εισπήδησαν ανόμως στην πολιτική και υπήρξαν οι πιο πειθήνιοι εκτελεστές των παρανοϊκών εντολών του πιο σκληρού και απάνθρωπου «προσώπου» μερίδας των δανειστών ..

Σήμερα, χωρίς ηθικούς φραγμούς και χωρίς καμία συστολή τα κόμματα της χρεωκοπίας-κλεπτοκρατίας, ΠΑΣΟΚ και Ν.Δ, δημιουργούν μια ετερόκλητη και παρά φύση συμμαχία του Κυριάκου Μητσοτάκη και της Φώφης Γεννηματά. Αυτό έχει γίνει αντιληπτό από το λαό της ευρύτερης δημοκρατικής παράταξης της χώρας, ο οποίος συνεχίζει να εγκαταλείπει, ως τελευταία απομεινάρια του Ανδρεϊκού ΠΑΣΟΚ, το πάλαι ποτέ κραταιό κίνημα και πυκνώνει τις τάξεις της ευρύτερης αριστεράς. Εξάλλου αργά ή γρήγορα οι εκλογές έρχονται ,που θα αποδείξουν του λόγου το αληθές.

Γιαυτές τις οβιδιακές μεταμορφώσεις και ποικιλώνυμες μεταλλάξεις της σημερινής ηγεσίας του πάλαι ποτέ ΠΑΣΟΚ, η Νέμεσις του αλάνθαστου στα κριτήρια και αισθητήρια του ελληνικού λαού θα είναι σκληρή. Αποτέλεσμα θα είναι η πλήρης εκλογική εξαΰλωση και συντριβή των προθύμων του, που στόχο έχουν με την εθελοδουλία τους, να γίνουν το άλλοθι μιας μακράς και αέναης νεοφιλελεύθερης νύκτας στα εργασιακά και ατομικά δικαιώματα ως και τις ελευθερίες των Ελλήνων. Απόψεις που ευαγγελίζεται η ΝΔ των Γεωργιάδηδων και των Βορίδηδων, που διοικούν σήμερα εν τοις πράγμασι, το ιστορικό συντηρητικό κόμμα της Ελλάδος.

Η απάντηση στον κοινωνικό Αρμαγεδώνα που μας επιφυλάσσουν είναι μια! Το άνοιγμα του Σύριζα στην κοινωνία και η στράτευση κάθε ενεργού πολίτη στην υπό τον Αλέξη Τσίπρα πανστρατιά, που ξεκινά από τις εξαγγελίες του στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης.

ΒΑΡΔΟΥΛΑΚΗΣ ΘΩΜΑΣ
ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου