Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Πέμπτη 6 Σεπτεμβρίου 2018

ΕΠΙΠΟΛΑΙΟΣ: ΟΥΠΣ! ΣΑΤΥΡΟΥΛΑ ΤΕΛΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΓΟΝΕΩΝ - ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΗ

 


Με μια ανακοίνωση ..... πώς να το πω τώρα sic αυτό - "συμβατικά στρογγυλοποιημένη"  θα το πω - η Ένωση Γονέων μας πληροφορεί ότι η Σατυρούλα Πετράκου δεν είναι πια πρόεδρός της.


"¨Αυτοδίκαιη λήξη της θητείας της Προέδρου ...."  λέει η ανακοίνωση από το νέο ΔΣ.
 ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΗΝ Σ. Πετράκου στα μέλη του ΔΣ.
Και διαβάζουμε ότι ΚΑΝΕΝΑΣ δεν υπήρχε, κανένας δεν ήταν ικανός να την αντικαταστήσει.

Η "αναντικατάστατη" - όπως την λένε τα άλλα μέλη του ΔΣ (αν είναι δυνατόν κύριοι, να τρολάρετε έτσι την τέως πρόεδρό σας) άφησε το ΔΣ εξαμελές.
  • Εμείς, που είμαστε οι "κακοί του χωριού" θυμηθήκαμε τα ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΉΡΙΑ του καραγκιοζ μπερντέ που στήθηκε σε εκείνο το ΔΣ από το οποίο ο Ακατανόμαστος αποχώρησε διαμαρτυρόμενος.
  • Εκείνο το ΠΑΙΧΝΙΔΑΚΙ του Κουράση και των .... "αρίστων" του, υπό την ανοχή - βεβαίως - της Λούλας που όπου την βολεύει "κάνει την χαζή".
 (Ενώ ΟΛΟΙ ξέρουμε ότι η ΛΟΥΛΑ ΧΑΖΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ, πιάνει πουλιά στον αέρα και όπου δεν μιλάει ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΟΓΟΣ που δεν μιλάει.)
Και ο λόγος είναι .... η συνοχή των ΓΑΛΑΖΟΠΡΑΣΙΝΟΛΟΥΛΑΚΙ και πώς αυτή δεν θα θιγεί Ακόμα και αν πρέπει να συγκαληφθούν ΣΚΑΝΔΑΛΩΔΕΙΣ ΠΑΡΑΛΗΨΕΙΣ του Κουράση ή ΔΩΡΟΛΗΨΙΕΣ.)
  • Εμείς - οι κακοί του χωριού,  εμείς που έχουμε αυτοξαιρεθεί από τον ΟΛΟΙΜΑΖΙΔΙΣΜΟ της διαπλοκής και της διαφθοράς θυμηθήκαμε εκείνο το ΔΣ στο οποίο η ¨Ενωση της Σατυρούλας έκανε .... θραύση υπό την ανοχή (η μήπως την υποστήριξη) όλων;
Μιλάμε για εκείνο το ΔΣ, μετά από εκείνη την ΚΑΤΑΠΤΥΣΤΗ ανακοίνωση της Ένωσης που κατηγόρησε τις (άλλες, όχι των γαλαζοπρασινολουλακί) δημοτικές παρατάξεις για αδιαφορία για τα θέματα παιδείας επειδή δεν βρίσκουν  - οι απαράδεκτοι - άλλο οικόπεδο στο Πάτημα για να αφήσουν το δεσμευμένο να το καρπωθούν ανενόχλητοι οι - κατά τον Ρούσσο -" καταπατητές του και δεν αναζητούν - οι "αδιάφοροι" δημοτικοί σύμβουλοι που δεν είναι με το μέτωπο των ΓΑΛΑΖΟΠΡΑΣΙΝΟΛΟΥΛΑΚΙ - "εναλλακτικές μορφές χρηματοδότησης" (ΔΗΛΑΔΗ ΙΔΙΩΤΕΣ) για να χτίσουν και να διαχειρίζονται τα ΔΗΜΟΣΙΑ ΣΧΟΛΙΚΑ ΚΤΙΡΙΑ κάνοντας τα νταχάου για τους μαθητές, υπό την επιτροπία των φίλων της Σατυρούλας (βλέπε 3ο ΓΕΛ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ).,
  • Μιλάμε για εκείνο το ΔΣ από το οποίο ξεκίνησαν τα ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΗΡΙΑ και του ΣΚΑΝΔΑΛΟΥ της ΔΩΡΟΛΗΨΙΑΣ από τον Ιωνά.  Σε αυτό πέταξε την σπόντα ο Συμεών στον Γραμματιάκια και πέσαν οι μάσκες με αποδείξεις (γιατί είναι άλλο να "άκουσες" και άλλο να ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ. ΞΕΡΑΜΕ αλλά πώς να το αποδείξουμε μέχρι τότε).
ΕΝΑ ΣΚΑΝΔΑΛΟ που θα διερευνηθεί από την δικαιοσύνη, αφού ο Ακατανόμαστος ετοιμάζει και θα καταθέσει τις αμέσως επόμενες μέρες (αν όχι ώρες) ΜΗΝΥΤΉΡΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ, μαζί με την κατάθεση στην εισαγγελία του πλήρους φακέλου για την ΣΚΑΝΔΑΛΩΔΗ ΕΔΕ ΚΟΥΚΑ - ΚΟΥΡΑΣΗ.

ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΗΘΟΥΜΕ ΛΙΓΟ:

Η ΚΑΤΑΠΤΥΣΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΓΟΝΕΩΝ - ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΙΟΜΑΣΤΕ

ΥΠΟΘΕΣΗ ΑΝΔΡΟΒΙΤΣΑΝΕΑ ΚΑΙ Η ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΞΕΠΛΥΜΑΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΓΟΝΕΩΝ. "ΔΕΝ ΗΞΕΡΑ"

 Το τέλος της περιόδου της ΑΡΙΣΤΗΣ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΗΣ ήταν η κάλη είδηση της ημέρας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου