Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Σάββατο 22 Δεκεμβρίου 2018

Επίσκεψη Υφυπουργού Εσωτερικών, κ. Μ. Χρυσοβελώνη στο Συμβουλευτικό Κέντρο Γυναικών του Δήμου Χαλανδρίου και συνάντηση με τον Δήμαρχο Χαλανδρίου, κ. Σ. Ρούσσο.


Το Συμβουλευτικό Κέντρο Γυναικών του Δήμου Χαλανδρίου επισκέφθηκε σήμερα η Υφυπουργός Εσωτερικών κ. Μ. Χρυσοβελώνη όπου ενημερώθηκε από το επιστημονικό προσωπικό για τον τρόπο λειτουργίας της δομής, τα προβλήματα, τις δυνατότητες και την ανταπόκριση στα πέντε χρόνια λειτουργίας της παρέχοντας υπηρεσίες σε περίπου 1.000 συμβουλευόμενες για ζητήματα ενδοοικογενειακής βίας.

Η Υφυπουργός δεσμεύτηκε για τη διατήρηση ανοιχτής γραμμής επικοινωνίας με το Συμβουλευτικό Κέντρο και επίλυση πρακτικών θεμάτων για την αποτελεσματικότερη διαχείριση περιστατικών έμφυλης βίας.

Στην συνέχεια η Υφυπουργός Εσωτερικών συναντήθηκε με τον Δήμαρχο Χαλανδρίου, κ. Σ. Ρούσσο στο Δημαρχείο για θέματα αρμοδιότητάς της που αφορούν και τα δύο επικείμενα νομοσχέδια για τις πολιτικές ισότητας σε όλους τους τομείς της κοινωνικής ζωής, στον Δημόσιο και Ιδιωτικό Βίο και σε επίπεδο Τοπικής Αυτοδιοίκησης, Δήμων και Περιφερειών, καθώς και για τα Ληξιαρχεία και Δημοτολόγια με ρυθμίσεις που αφορούν θέματα ιθαγένειας και ηλεκτρονικής διασύνδεσης των πολιτών.

Ο Δήμαρχος Χαλανδρίου μετέφερε στην Υφυπουργό Εσωτερικών το ανοιχτό ζήτημα ιθαγένειας των Ρομά, καθώς στην πόλη διαβιούν 75 άτομα χωρίς να διαθέτουν αστικά και δημοτικά στοιχεία ακόμη και επί τρεις γενιές.

ΚΑΚΙΑ ΤΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ: 
Από καργαριστερά, γίνανε ΣΥΡΙΖΑ και μετά καραΣΥΡΙΖΑΝΕΛ!!!
Άντε και ΚινΑλίτες .....
Πουτάνα εξουσία .....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου