Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Σάββατο 4 Απριλίου 2020

«Μίνι» απολογισμός του υπηρεσιών του «Βοήθεια στο Σπίτι» στην Αγία Παρασκευή




Τον πρώτο «μίνι» απολογισμό των υπηρεσιών που διαθέτει στο πλαίσιο του προγράμματος «Βοήθεια στο Σπίτι» έδωσε στη δημοσιότητα ο Δήμος Αγίας Παρασκευής.

Ειδικότερα, όπως αναφέρει, το πρόγραμμα «Βοήθεια στο Σπίτι» έχει δεχθεί, μέχρι σήμερα, 130 αιτήματα δημοτών. Από τα 130 αιτήματα, έχουν εξυπηρετηθεί τα 112 και έχουν δρομολογηθεί τα υπόλοιπα 18 και αφορούν συνταγογράφηση και παραλαβή φαρμάκων.

Επίσης, κάθε μέρα πραγματοποιείται τηλεφωνική επικοινωνία στα μέλη του ΚΑΠΗ και στα μέλη του προγράμματος «Βοήθεια στο Σπίτι» (πέραν των τηλεφωνημάτων που δέχεται ο Δήμος από κατοίκους οι οποίοι ανήκουν σε ευπαθείς ομάδες), όπου ενημερώνονται για τις δυνατότητες της υπηρεσίας έτσι ώστε να εξυπηρετηθούν σε ό,τι αφορά φάρμακα, τρόφιμα, εξόφληση λογαριασμών κ.ά.

Παράλληλα, υλοποιείται το καθιερωμένο πρόγραμμα του «Βοήθεια στο Σπίτι» που αφορά ατομική υγιεινή, καθαριότητα, ενεσοθεραπεία, νοσηλευτικές πράξεις, σίτιση, διεκπεραίωση διοικητικών εγγράφων, κ.ά.


Στην Αγία Παρασκευή - διαβάζω - παράπονα για ανυπαρξία του δήμου.
Και βέβαια τα παράπονα είναι δικαιολογημένα γιατί εξυπηρέτηση μόνο 120 δημοτών σε τέτοια περίοδο δεν είναι παρά οι οικογένειες και οι κολλητοί των στελεχών του δήμου (αιρετών και υπηρεσιακών) και τίποτα μεγάλων υποστηρικτών του τοπάρχη ή κανενός συμαντικού παράγοντα άλλης παράταξης που έτσι υποχρεώνεται να αλλαξοπιστήσει.

Διότι ΟΛΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΑ ΑΛΛΑΞΕΙ Ο ΚΟΡΟΝΟΪΟΣ εκτός από τον ΜΑΥΡΟΓΥΑΛΟΥΡΙΣΜΟ του ¨Ελληνα πολιτικάντη και τον χατζιαβατισμό του Έλληνα ψηφοφόρου που δεν γίνεται ΠΟΛΙΤΗΣ να ΔΙΕΚΔΙΚΕΙ αυτό που δικαιούται χωρίς να υποχρεώνεται.

ΤΟ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟ ΝΟΥΜΕΡΟ ΟΜΩΣ  ΣΤΟΧΑΛΑΝΔΡΙ την ίδια μέρα ήταν ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ και ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ: 
48 ΑΤΟΜΑ ΕΙΧΑΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ.

ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΑ ΜΙΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ!

ΣΑΡΑΝΤΑΟΚΤΩ ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΑΙΤΗΜΑΤΑ ΕΙΧΕ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ ΝΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΚΡΙΣΗΣ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ 1η ΑΠΡΙΛΙΟΥ!

Ο ΔΗΜΟΣ ΠΟΥ ΚΑΘΟΡΙΖΕΙ ΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΤΟΥ ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΕΚΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΜΠΝΕΥΣΜΕΝΗ ΓΑΛΑΖΟΠΡΑΣΙΝΟΛΟΥΛΑΚΙ ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΗ ΚΑΙ ΙΣΟΡΡΟΠΙΑ!

ΚΑΙ ΦΤΑΙΩ ΕΓΩ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΤΟΞΙΚΟΣ ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ!


Α.Ν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου