Παρασκευή, 18 Σεπτεμβρίου 2020

ΠΡΑΣΙΝΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ: Η επιδείνωση των οικονομικών μεγεθών και τι προτείνουμεΗ ΠΡΑΣΙΝΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ διοργανώνει τον 2ο Ανοικτό Διαδικτυακό Διάλογο, που θα πραγματοποιηθεί μέσω skype.

Θέμα: “Η επιδείνωση των οικονομικών μεγεθών και τι προτείνουμε”

Διαμορφώνουμε απόψεις, με θέσεις και επιχειρήματα.
Δήλωσε συμμετοχή, για να μεταφέρεις και την δική σου άποψη.

Δομή της εκδήλωσης:
– Θα πραγματοποιηθούν τέσσερις (4), δεκάλεπτες (10′) εισηγήσεις.
– Θα είναι διαθέσιμα και ανοικτά τα σχόλια για Ερωτήσεις προς τους εισηγητές, οι οποίοι -ες θα έχουν 2 λεπτά για να απαντήσουν.
– Όσοι επιθυμούν να μιλήσουν, θα ζητήσουν τον λόγο από τον διοργανωτή, στην αρχή της συζήτησης και θα τους παρασχεθεί χρόνος 3′ (λεπτών) για την τοποθέτησή τους, η οποία θα γίνει μετά το τέλος της ομιλίας των Εισηγητών και των απαντήσεων (σε πιθανές ερωτήσεις).
– Η εκδήλωση θα διαρκέσει 1+ ώρα.


Οι συμμετέχοντες απαιτείται να έχουν συμπληρώσει την Φόρμα Συμμετοχής που βρίσκεται στο site μας: https://www.prasini-aristera.gr/actavista_event/%ce%b7-%ce%b5%cf%80%ce%b9%ce%b4%ce%b5%ce%af%ce%bd%cf%89%cf%83%ce%b7-%cf%84%cf%89%ce%bd-%ce%bf%ce%b9%ce%ba%ce%bf%ce%bd%ce%bf%ce%bc%ce%b9%ce%ba%cf%8e%ce%bd-%ce%bc%ce%b5%ce%b3%ce%b5%ce%b8%cf%8e%ce%bd/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Λιβύη: Η κατάσταση στη χώρα 100 ημέρες πριν τις προγραμματισμένες εκλογές

του Γ. Παπαγιαννόπουλου Εκατό ημέρες πριν από τις κοινοβουλευτικές και προεδρικές εκλογές στη Λιβύη, που έχουν προγραμματιστεί για τις 24 ...

Δημοφιλείς αναρτήσεις