Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου 2020

ΜΕ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Ο ΔΗΜΟΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ ΣΧΟΛΙΑΖΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΥΓΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΠΑΤΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟ ΣτΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΕΥ 9


Με αφορμή την προσφυγή στο ΣτΕ του συλλόγου «Φίλοι Περιβάλλοντος Πάτημα Χαλανδρίου» ενάντια στη μεταστέγαση των υπηρεσιών Καθαριότητας του Δήμου στο οικόπεδο ΧΕΥ 9, ο Δήμος Χαλανδρίου εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση:

Η προσφυγή στο ΣτΕ του συλλόγου «Φίλοι Περιβάλλοντος Πάτημα Χαλανδρίου» μας χαροποιεί ιδιαίτερα, γιατί έστω και με καθυστέρηση πέντε ετών από την αναγγελία αγοράς του οικοπέδου ΧΕΥ 9 για τη μεταστέγαση των υπηρεσιών Καθαριότητας και τεσσάρων από την αγορά του, η υπόθεση παίρνει το δρόμο της Δικαιοσύνης.

Είναι οπωσδήποτε ένα βήμα προς τη σωστή κατεύθυνση μετά από όλα τα ψέματα, τους προπηλακισμούς, τις προσπάθειες παρεμπόδισης της λειτουργίας των δημοτικών συμβουλίων και τις τερατολογίες που διέδιδαν οι προσφεύγοντες όλο το προηγούμενο διάστημα περί δημιουργίας σκουπιδότοπου και χωματερής πάνω στην Αττική Οδό !

Μετά από όλες αυτές τις ασχήμιες, το λόγο έχει πλέον η Δικαιοσύνη, η οποία και θα αποφανθεί τελεσίδικα για το θέμα.

Ο Δήμος Χαλανδρίου δεν έχει να φοβηθεί τίποτα από μια τέτοια διαδικασία, μιας και με απολύτως νόμιμες διαδικασίες, στη βάση εμπεριστατωμένων μελετών, με γνώμονα το δημόσιο συμφέρον και με σεβασμό στις αρχές της κυκλικής οικονομίας προχωρά στο σχεδιασμό για τη μεταστέγαση των υπηρεσιών Καθαριότητας σε έναν υπόγειο, νόμιμο, αδειοδοτημένο και περιβαλλοντικά φιλικό χώρο. Σε έναν χώρο όπου εκτός των άλλων οι συνθήκες εργασίας για τους ανθρώπους της υπηρεσίας Καθαριότητας θα είναι δραστικά βελτιωμένες.

Έχει έρθει επιτέλους η ώρα το Χαλάνδρι να κάνει το επόμενο βήμα. Οι υπηρεσίες Καθαριότητας να μεταστεγαστούν σε σύγχρονες και ασφαλείς εγκαταστάσεις και το οικόπεδο (ΧΕΥ 8) που στεγάζονται σήμερα να αξιοποιηθεί ως χώρος Αθλητισμού.

 ΣΧΟΛΙΟ: Η δημοσίευση της .... "απάντηση" του δήμου Χαλανδρίου στην προσφυγή των κατοίκων γίνεται γιατί θα ακολουθήσει άρθρο σχολιασμού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου