Δευτέρα, 19 Οκτωβρίου 2020

ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΙΚΑ: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ –ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΛΛΗΨΗ ΤΟΥ 14ΧΡΟΝΟΥ ΜΑΘΗΤΗ

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου Συνταξιούχων ΙΚΑ Χαλανδρίου-Αγ. Παρασκευής- Χολαργού –Ψυχικού – Βριλησσίων καταγγέλλει την απαράδεκτη σύλληψη ενός 14χρονου μαθητή από το Χαλάνδρι, ο οποίος συμμετείχε στη μαθητική κινητοποίηση της Πέμπτης. Ο μαθητής όπως πληροφορηθήκαμε κρατείται εδώ και τέσσερις ημέρες στη ΓΑΔΑ και την Δευτέρα 19 Οκτώβρη (σήμερα) θα περάσει αυτόφωρο.

Καταγγέλλουμε επίσης την επιχείρηση εκφοβισμού , την τρομοκρατία που ασκείται σε 14χρονους μαθητές επειδή ζητούσαν με την διαμαρτυρία τους 15 μαθητές ανά τάξη , μέτρα υγιεινής στα σχολεία τους ,και προσλήψεις καθηγητών και καθαριστριών .Το να κρατούνται παιδιά 14 και 16 ετών στη ΓΑΔΑ γιατί τόλμησαν να διεκδικήσουν θυμίζει σε μας τους συνταξιούχους άλλες εποχές.

Παράλληλα δηλώνουμε την αμέριστη συμπαράστασή μας στο μαθητή και την οικογένειά του.

Απαιτούμε την άμεση απελευθέρωσή του και την απαλλαγή από τις κατηγορίες.

Συμπαραστεκόμαστε εμπράκτως συμμετέχοντας στη διαμαρτυρία την Δευτέρα 19 Οκτώβρη στα δικαστήρια στην πρώην σχολή Ευελπίδων στις 11π.μ. στο κτίριο 9.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Λιβύη: Η κατάσταση στη χώρα 100 ημέρες πριν τις προγραμματισμένες εκλογές

του Γ. Παπαγιαννόπουλου Εκατό ημέρες πριν από τις κοινοβουλευτικές και προεδρικές εκλογές στη Λιβύη, που έχουν προγραμματιστεί για τις 24 ...

Δημοφιλείς αναρτήσεις