Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Κυριακή 13 Φεβρουαρίου 2022

ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΟ ΤΟΠΙΚΟ ΟΡΓΑΝΟ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΔΗΜΟΥ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ

 

 

Συνεχίζεται η σταλινοφιλελεύθερη προπαγάνδα στις σελίδες "ενημέρωσης" των κατοίκων της πόλης που έχουν μετατραπεί σε χώρους χυδαίας παραταξιακής εκμετάλλευσης από τους διαχειριστές της χούντας, που αποκλείουν οποιαδήποτε άλλη άποψη, σβήνουν ό,τι ενοχλεί το καθεστώς και - βέβαια - ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ επί της ουσίας δεν δίνουν σε ενοχλητικές ερωτήσεις.

Σαν αυτή εδώ που θα θέσουμε δημόσια απόψε:

Την Πολιτική Προστασία στο Χαλάνδρι - και σε κάθε δήμο - συντονίζει το ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΟ ΟΡΓΑΝΟ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ.  (περισσότερα ΕΔΩ: https://www.stinplatia.gr/2022/01/blog-post_71.html).

 ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΕΣ ΜΑΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ λένε ότι το Σ.Τ.Ο. Χαλανδρίου έχει συνεδριάσει ΜΙΑ (1) φορά μόνο - ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ και ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΥΝΘΕΣΗ που σήμερα αναδεικνύουμε.

ΡΩΤΑΜΕ: ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΕΝΝΟΟΥΣΕ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΩΝ FAKE ΑΠΑΝΤΗΣΕΩΝ στο Δημοτικό Συμβούλιο, ότι ασχολήθηκε να προετοιμάσει τον δήμο για την ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΗ, ΓΝΩΣΤΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΧΙΟΝΟΚΑΤΑΙΓΙΔΑ 'ΕΛΠΙΣ'?

ΤΟΥ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ΤΗΝ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ του Σ.Τ.Ο. εννοούσε ο κ. Ρούσσος στο ΔΣ?

Ή υπάρχει άλλη πιο πρόσφατη συνεδρίαση του Σ.Τ.Ο. ?

Αν ΝΑΙ ΤΟΝ ΚΑΛΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΔΕΙΞΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ με τον πίνακα ΑΠΟΔΕΚΤΩΝ - για να ξέρουν οι πολίτες όλους όσους ....' συντόνισαν' αυτό που βίωσαν.

ΤΟΝ ΚΑΛΟΥΜΕ ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙ ΤΑ ΠΡΑΚΤΙΚΑ!

Ακριβώς - όπως σωστά - ζήτησε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολιτεύσεως να γίνει και σε κεντρικό επίπεδο από το βήμα του κοινοβουλίου.

Θα το κάνει ο Συμεών του ΣΥΡΙΖΑ?

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου