Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Σάββατο 26 Φεβρουαρίου 2011

ΕΚΛΕΓΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΤΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΗ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ Ο ΝΙΚΟΣ ΠΡΑΣΣΑΣ;

Στην σημαντικότερη - μη άμεσα αιρετή, νέα θέση στους Ο.Τ.Α, που θεσμοθέτησε ο Καλλικράτης - αυτή του Συμπαραστάτη του Δημότη και των Επιχειρήσεων, ο δήμαρχος Χαλανδρίου Γιώργος Κουράσης έχει προτείνει τον παλιό δημοτικό σύμβουλο, αντιδήμαρχο επί δημαρχίας Παττακού κο Νίκο Πρασσά.

Η εκλογή ή όχι του Νίκου Πρασσά εξαρτάται από την συνοχή της παράταξης της πλειοψηφίας, αφού, παρά τις γνωστές και βαρετές πλέον, επικοινωνιακές στρακαστρούκες του, ο κος Παττακός στην δεύτερη ψηφοφορία δεν μπορεί να αρνηθεί την στήριξη στον φίλο, κουμπάρο και συνεργάτη του.

Ο Στάθης Ανδρεόπουλος προτείνει τελικά τον κο Πράσσο  αντί του Μπάμπη Παπαϊωάννου ως εκείνο το πρόσωπο που έχει εγνωσμένο και αποδεδειγμένο κύρος στην πόλη, όπως επιτάσσει ο νόμος για την αυτοδιοίκηση.

Πάντως σε γύρω δήμους που ελέγχονται από τη ΝΔ φαίνεται ήδη να διαμορφώνεται τάση να απαξιώνεται ο νέος θεσμός και να οδηγείται - προσχεδιασμένα - η διαδικασία σε αδιέξοδο ώστε οι διοικήσεις  να μην έχουν τέτοια ενοχλητικά θεσμικά εμπόδια μες τα πόδια τους και να ασκούν την - ελέω 15% του εκλογικού σώματος - εξουσία τους.

Πρασσάς ή Πράσος λοιπόν;
Η Δευτέρα θα έχει ενδιαφέρον.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου