Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Σάββατο 12 Νοεμβρίου 2016

ΕΙΝΑΙ ΛΑΓΟΙ .....

(ΛΑΓΟΣ αρχ. ελλ.: «λαγωός», λατ. ονομ.: «Lepus») της οικογένειας των λαγιδών

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΠΟΥ ΑΡΝΟΥΝΤΑΙ ΤΗΝ ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ ΤΟΥΣ ΣΕ ΑΤΟΜΑ ΑΓΕΛΗΣ ΑΙΓΟΠΡΟΒΑΤΩΝ ή ΒΟΩΕΙΔΩΝ.

ΠΟΥ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΟΦΕΙΛΕΙ γιατί την κέρδισαν  - ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΗΝ ΛΑΪΚΗ ΨΗΦΟ - Ο ΣΥΜΕΩΝ ΞΕΡΟΥΝ ΝΑ ΒΓΑΖΟΥΝ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ με την δοκιμασμένη χρόνια τώρα μέθοδο της ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΗΣ ΛΟΓΙΚΗΣ.

Για τον ΧΕΥ 8 που είναι στην ηλεκτρονική δημοπρασία για μίσθωση, διαδικασία της οποίας η Α φάση ολοκληρώθηκε, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΟΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟΣ να τον διεκδικήσει.  Συμπέρασμα εύκολα εκπορευόμενο μόνο από  την πρόσκληση του δημοτικού συμβουλίου της Δευτέρας στην οποία ο Συμεών δια της Προέδου του Προέδρου έχει εντάξει θέμα να ΑΥΞΗΣΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΕΥ 9 αλλά όχι για τον ΧΕΥ 8 γιατί προφανώς δεν χρειάζεται.

Συμπέρασμα νηπιαγωγείου: Ο ΣΥΜΕΩΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΟΤΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΕΥ 8 ο δήμος είναι ο μοναδικός πελατάκος και θα τον μισθώσει, δεν υπάρχει ανταγωνιστής να δώσει μεγαλύτερη προσφορά.

Και έβγαλε το δελτίο τύπου ότι είναι ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ ΤΩΡΑ!
 Γιατί άραγε δεν περίμενε λίγο να πει το πήρα και είναι αθλητικός χώρος;
ΚΑΝΕΙ ΚΟΡΔΕΛΑΚΙΑ στους ιθαγενείς;

ΟΧΙ!

Λέει τώρα - ΕΠΙΛΕΓΕΙ TO TIMING να το πει δημόσια και επίσημα -  τώρα που για τον ΧΕΥ 9 ετοιμάζεται να ανεβάσει την προσφορά του δήμου  - ΑΡΑ ΥΠΑΡΧΕΙ τουλάχιστον ένας  ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΗΣ , και που μάλιστα είναι υπερθεματιστής αυτή την ώρα - ότι για τον ΧΕΥ 9 δεν υπάρχει ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΛΥΣΗ χωροθέτησης της ΜΟΝΑΔΙΚΗΣ  χρήσης για την οποία προβλέπεται και είναι κατάλληλο: ΤΟΝ ΣΤΑΘΜΟ ΜΕΤΑΦΟΡΤΩΣΗΣ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ.

Λέει λοιπόν ΤΩΡΑ, αυτή την στιγμή επιλέγει, ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟ επίδοξο ιδιώτη επενδυτή ΣΤΗΝ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ότι ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΚΑΝ ΤΑ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΟΦΟΡΑ εκεί που είναι, πόσο μάλλον  ΝΑ ΕΚΣΥΓΧΡΟΝΙΣΤΟΥΝ και να λειτουργήσουν οι υπηρεσίες καθαριότητας.
ΘΑ ΦΥΓΟΥΝ! ΘΑ ΠΑΝΕ ΑΛΛΟΥ άρα ..... ΝΑΤΟΣ Ο ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΠΕΛΑΤΗΣ ΣΟΥ άμα κερδίσεις!!!! Ο ΔΗΜΟΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ!

ΣΩΣΤΑ;

Ε τι να αναρωτηθεί κανείς. Αφού είναι αυταπόδεικτο. Τι θα μου πει; Ότι γράφω σενάρια;
Απλές λογικές συνεπαγωγές κάνω.

Άρα λοιπόν ο ΧΕΥ 9 - που δεν μπορούσε  να γίνει MALL εκτός αν είναι εναέριο  - τα είπαμε αυτά - αφού έχει περάσει ένα τρένο από κάτω τώρα τελευταία, είναι πλέον "ακόμα πιο κατάλληλος, πολύτιμος και απαραίτητος για ΣΜΑ και υπηρεσίες καθαριότητας. Και είναι πιο ΠΟΛΥΤΙΜΟΣ για τον δήμο και τους ιθαγενείς, ακόμα και αν τον κερδίσω ... εγώ ο ιδιώτης, στην δημοπρασία που είμαι και λαμόγιο!

Και αν τον κερδίσει ο ιδιώτης .... δεν θα έχει και δημοτικό ανταγωνισμό, να του πει ότι "ΕΧΩ ΛΥΣΗ να φτιάξω ΚΑΙ  ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ για να μην εξαρτάται η καθαριότητα της πόλης από εσένα".

ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ;
ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ!

ΝΑ ΤΟ ΞΑΝΑΠΑΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΚΑΙ Η ΓΙΑΓΙΑ με άνοια;

ΜΟΝΟ για "εργασίες επιφανείας" είναι κατάλληλο αυτό το πράγμα, ο ΧΕΥ 9.

Και έχει και χρήσεις για Σταθμό Μεταφόρτωσης και εγκαταστάσεις καθαριότητας, ο ΧΕΥ 9, έτσι δεν είναι;

ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ! Έτσι τα έφτιαξε τα πράγματα ο Μεγάλος Συμεών ο Α ο ΣΩΤΗΡ του Χαλά Ντερέ, χωρίς να ρωτήσει το συμβούλιο και την αντιπολίτευση για να μην του χαλάσουν το μεσσιανικό του σχέδιο.

Στην ηλεκτρονική δημοπρασία για την ΠΩΛΗΣΗ του ΧΕΥ 9 - της οποίας η πρώτη φάση ολοκληρώθηκε - έρχεται ο Συμεών ο Α και ζητάει από το συμβούλιο να αυξηθεί η προσφορά που είχαν εγκρίνει την προηγούμενη φορά.

(ΤΟΝΙΖΩ ΤΟ "ΕΙΧΑΝ", δεν είναι "ΕΙΧΑΜΕ" δι΄τοι ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΣΤΑΘΕΡΑ ΝΑ ΔΟΘΕΙ ΣΕΝΤ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ ΤΩΝ ΧΑΛΑΝΔΡΑΙΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΕΙ ΔΗΜΟΣΙΑ ΓΗ ΓΙΑ ΔΗΜΟΣΙΟ ΣΚΟΠΟ, δεν είμαστε τόοοοοσο νεοφιλελεύθεροι και ας μην είμαστε καργαριστεροί και ξέραμε ότι ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ Ο ΔΗΜΟΣ ΘΑ ΒΓΕΙ ΠΟΛΛΑΠΛΑ ΧΑΜΕΝΟΣ από αυτή την εμπνευσμένη πολιτική των "ΣΙΜΕΟΝ & FRIENDS". .

Ένας σκεπτόμενος πολίτης που δεν ανήκει στην κατηγορία των θηλαστικών που περιγράφονται με τον γενικό τίτλο "αιγοπρόβατα" ή "βοωειδή"  μπορεί να συμπεράνει ότι η πρώτη προσφορά που έδωσε ο δήμος δεν έφτασε, άρα υπάρχει τουλάχιστον ένας ακόμα ανταγωνιστής που αυτή την στιγμή είναι και υπερθεματιστής και γι΄αυτό ο μεγάλος αυτός ΔΗΜΑΡΧΑΡΑΣ αναγκάζεται να αυξήσει την προσφορά.

ΣΩΣΤΑ;

Και τάρα που αυτά παίζονται, είναι σε εξέλιξη,  ο Δήμαρχος μετά των τσιρακίων του φωνάζουν προς τον ενδιαφερόμενο  "ΠΑΡΤΟ ΡΕ ΜΕΓΑΛΕ ΑΦΟΥ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ ΘΑ ΠΑΙΖΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ. ΚΕΡΔΙΣΕ ΜΑΣ. ΕΝΑ ΕΥΡΩ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΑΝ ΔΩΣΕΙΣ. ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΣΟΥ ΦΤΙΑΞΑΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ ΑΠΟ ΕΣΕΝΑ ΑΝ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ ΟΙ ΜΠΑΜΠΟΥΪΝΟΙ"

¨Ετσι δεν είναι;

ΣΧΕΔΟΝ!

Διότι δεν ισχύει βέβαια ακόμα ότι είναι πλέον ο ΧΕΥ 9 η μοναδική εναλλακτική λύση  αφού υπάρχει ακόμα ζωντανή η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΣΟΒΑΡΗ ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΧΩΡΟΘΕΤΗΣΗ ΤΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ, που έχει κάνει εκείνος ο γελοίος και η δημοτική παράταξη ΧΑΛΑΝΔΡΙ ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ ΠΟΡΕΙΑ. 

Βέβαια δεν το έχει σε τίποτα ο Συμεών να την κάψει και αυτή μέχρι να τελειώσει ο διαγωνισμός για να έχει εξασφαλίσει το μονοπώλιο στον υπερθεματιστή.

ΕΙΝΑΙ ΛΑΓΟΙ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΣΤΑ ΣΠΡΕΪ ΚΑΙ ΤΙΣ ΝΤΟΥΝΤΟΥΚΕΣ!

ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ή ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΚΑΚΑ ΜΟΥ;



Α.Ν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου