Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Παρασκευή 16 Μαρτίου 2018

ΝΤΑΒΙΑΣ: ΟΦΕΙΛΟΜΕΝΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ .... ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΟΜΩΣ! ΟΧΙ ΑΕΡΟΛΟΓΙΕΣ!



Θα απαντήσουμε όπως πρέπει τόσο στην πρόεδρο και το υφάκι της στο φατσομπούκι, όσο και στη νέα συλλογική "απάντηση" της Ένωσης Γονέων που αν θέτε να την διαβάσετε, δείτε την εδώ:


Το στυλάκι της κας Πετράκου θα το διαπιστώσετε  στο προφίλ της στο φατσομπούκι, όπου μπορείτε να θαυμάσετε το δημοκρατικό ήθος της, την αντίληψή της περί των δημοσίων θεμάτων που χειρίζεται και τα δικαιώματα δημόσιας τοποθέτησης που αναγνωρίζει ή δεν αναγνωρίζει σε άλλους, τον σεβασμό της στον θεσμό του δημοτικού συμβουλίου - όταν λήγει η οκτάμηνη σύμβαση αργομισθίας της στον δήμο - τον τρόπο που αντιλαμβάνεται την δημόσια αντιπαράθεση επί ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ, την απαγόρευση αναφοράς στο όνομά της (κάποιος να της εξηγήσει ότι αυτό ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΡΟΣΩΠΑ, άμα δεν θέλει παραιτείται, πάει σπιτάκι της και τότε έχει δικαίωμα να το απαιτεί να μην πιάνουν το ονοματάκι της οι άλλοι στο στόμα τους. Αν είναι προεδράρα ΚΡΙΝΕΤΑΙ, όπως ΚΡΙΝΕΙ. ΕΠΩΝΥΜΑ. Αυτά βέβαια δεν της τα είπαν κατά πώς έπρεπε εκεί που της τα μαθαίνανε και άλλοι της ΦΙΛΙΚΗΣ, έκαναν και μηνύσεις αλλά τα πήραν πίσω.

Διότι η ΦΙΛΙΚΗ έμαθε σε πολλούς - εν ελλείψει αντιλόγου - στο Χαλάνδρι ότι υπάρχει πολιτική σε αποστειρωμένο - "ΦΙΛΙΚΟ" - περιβάλλον, αφού είχαν στείλει στο πυρ το εξώτερο την ΑΛΛΗ ΦΩΝΗ.

Δεν θα ασχοληθούμε περισσότερο με το ΠΡΟΣΩΠΟ της ΠΡΟΕΔΡΟΥ.

Θα μείνουμε όμως στις συλλογικές επεξεργασίες της Ένωσης.

Από τις οποίες ΚΑΝΕΝΑ ΜΕΛΟΣ του ΔΣ - μέχρι αυτή τη στιγμή - δεν έχει διαφοροποιηθεί δημόσια, άρα μετέχουν ΟΛΟΙ της πολιτικής ευθύνης για αυτά που διακινεί η Ένωση.

Είναι δημόσιος, μαζικός φορέας η Ένωση, δεν είναι καργαριστερό ή κομμουνιστικό κόμμα με δημοκρατικό συγκεντρωτισμό.
Όποιος διαφωνεί με την πλειοψηφία το λέει δημόσια για να το ξέρουν οι πολίτες.
Αν δεν το λέει, ΣΥΜΦΩΝΕΙ. 
Να είμαστε ξηγημένοι!

Για να του  απαντήσουμε λοιπόν όπως πρέπει - ΠΡΩΤΑ ΘΑ ΣΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥΜΕ για να κρίνεις ΓΙΑΤΙ ΘΕΩΡΟΥΜΕ ότι ήταν ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΟΙΞΑΝ, ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ, ούτε καν με την συνέλευση των αντιπροσώπων των συλλόγων που τους εξέλεξαν. 

ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΔΙΑΨΕΥΔΕΤΑΙ.

Αυτές οι θέσεις που διατυπώνονται ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΣΥΖΗΤΗΘΕΙ πουθενά στο .... "γονεϊκό κίνημα" (άλλη κουβέντα το τι ακριβώς είναι αυτό) της πόλης.

Μαζεύονται έξι - εφτά παράγοντες, οι περισσότεροι των οποίων είναι μέλη δημοτικών παρατάξεων που δεν εκλέχτηκαν και διατυπώνουν απόψεις για θέματα παιδείας ως ΙΕΡΑΤΕΙΟ.

Και μοιράζουν και πιστοποιητικά ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑΣ, ανάλογα με το ποιος συμφωνεί μαζί τους ή δεν το βουλώνει και τους αντιπαρατίθεται.

Πάμε λοιπόν να ασχοληθούμε με τα θέματα που το ΔΣ της ¨Ενωσης - που οι ίδιοι λένε ότι έχουν ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΕΣ και όχι ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΕΣ αρμοδιότητες - άρα όχι ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ, ανέδειξαν και τι ΜΕΓΑΛΑ ΚΟΛΠΑ κρύβουν.

Διαβάστε τις επόμενες αναδημοσιεύσεις μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου