Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Δευτέρα 31 Μαΐου 2010

ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΚΑΠΝΙΣΜΑΤΟΣ ΠΑΝΤΟΥ: Τι του λείπει του ψωριάρη ….

Μια από τις μεγαλύτερες εξαγωγικές μας βιομηχανίες αποτελούσαν στο παρελθόν τα προϊόντα καπνού. Ελληνικά τσιγάρα ήταν γνωστά σε ολόκληρο τον κόσμο. Παπαστράτος, Καρέλιας, Κεράνης κλπ αποτελούσαν σοβαρές πηγές εισροής εσόδων στο ελληνικό κράτος, δημιουργούσαν θέσεις εργασίες ενώ τα ελληνικά καπνά αποτελούσαν σημαντικό κρίκο στην αλυσίδα της ελληνικής γεωργίας.

Νομίζω λοιπόν ότι είναι η ώρα να κόψουμε τις ευαισθησίες του κώλου αγαπητή κα Ξενογιαννακοπούλου και να κάνουμε αυτό που συμφέρει την χώρα μας και την οικονομία της: Να ξαναδημιουργήσουμε την ελληνική παραγωγή προϊόντων καπνού.

Την εποχή που κάνουμε εμβόλια για πλάκα (ξέρετε κα υπουργός τι εννοώ, έτσι; Δεν ξεχάσαμε το φιάσκο που κόστισε μερικούς μήνες περισσότερο Δ.Ν.Τ. στη χώρα), που αναπνέουμε τα απόβλητα βιομηχανιών που αρνούνται να συμμορφωθούν με τις συνθήκες του Κιότο και του ΡΙΟ, που τρώμε σκ…. γεμάτα χημικά ή γενετικά τροποποιημένα, που αμολάμε στα ποτάμια μας ό,τι νάναι (Ασωπός)

Αλλά και την εποχή που αν γλυτώσουμε από τα προηγούμενα θα πάμε από την … πείνα που προκαλεί η ύφεση και η ανεργεία, σε αυτή την χώρα που δεν παράγει τίποτα, είναι η ώρα να κάνουμε το ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ:

Να υπερασπιστούμε τις πλουτοπαραγωγικές μας πηγές. Να σταματήσουμε τις υστερίες με το τσιγάρο, να επιτρέψουμε ακόμα και την διαφήμιση των προϊόντων καπνού που θα φέρουν ΠΟΛΥ ΧΑΡΤΙ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ, πάντα με την προειδοποίηση ότι βλάπτει την υγεία.

Βαρεθήκαμε την υποκρισία κα υπουργέ! Την υποκρισία των καφέ του Άμστερνταμ όπου επιτρέπετε το κάπνισμα χασίς αλλά απαγορεύεται το κάπνισμα καπνού.

Την υποκρισία της μη εκστρατείας κατά της υπερκατανάλωσης αλκοόλ λες και δεν είναι βλαβερό και δεν βλάπτει την υγεία.

Την υποκρισία της μη προστασίας της υγείας μας από μπουρούχες, ψεκασμούς, απόβλητα.

Η εποχή απαιτεί να δούμε ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ Η ΧΩΡΑ ΝΑ ΠΑΡΑΓΕΙ, ΝΑ ΕΞΑΓΕΙ, ΝΑ  ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ.

Ας ασχοληθεί επιτέλους το πολιτικό προσωπικό με αυτά που καίνε τον ελληνικό λαό και την επιβίωσή του και όχι με την κατευθυνόμενη προπαγάνδα υστερικών.

Και ξέρετε το υπουργείο υγείας έκοψε προχτές τα salospir από τον πατέρα μου που τα χρειάζεται ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ για αντιπηκτικό γιατί δεν έχει ΕΣΟΔΑ ΝΑ ΤΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ – και δεν αντικαθίσταται η δράση τους από το ... εμβόλιο για την γουρουνογρύπη που έοχυμε στοκ! Και ο καπνός φέρνει έσοδα στο κράτος από εξαγωγές, τέλος κατανάλωσης κλπ για να σωθεί ο πατερούλης μου από πιθανό έμφραγμα πέρνωντας τα αντιπυκτικά του!
ΞΑΝΑΓΥΡΙΣΕ Η FIX, Η κα ΚΑΤΣΕΛΗ ΞΑΝΑΒΑΖΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΛΕΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΛΩΣΤΟΫΦΑΝΤΟΥΡΓΕΙΑ, άντε να ξαναδούμε την ελληνική παραγωγή.
ΑΥΤΟ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΖΗΤΟΥΜΕΝΟ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ γιατί αλλιώς κα υπουργός …. ΘΑ ΠΕΘΑΝΟΥΜΕ ΥΓΕΙΕΣΤΑΤΟΙ!
Και αν είναι να πεθάνω προτιμώ να πάω ΑΡΡΩΣΤΟΣ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου