Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Σάββατο 9 Ιουλίου 2011

ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΑ ΤΟΠΙΚΑ ΜΑΣ: ΧΑΛΑΝΔΡΙ - ΘΑ ΞΑΝΑΣΚΑΨΟΥΝ ΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΓΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΟΡΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΤΗΣ - ΣΕ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ!

Μας το είπε η Μαρία Μιχαήλ προχθές στο τηλέφωνο. Το συζητήσαμε με φίλο που ΞΕΡΕΙ από τον δήμο και μας είπε "μήπως κάνει λάθος η κα Μιχαήλ, δεν είναι δυνατόν" και μαγκωθήκαμε να κάνουμε την ανάρτηση μήπως κάνουμε καμιά πατάτα και δώσουμε λαβή για γενικευμένη επίθεση στην αξιοπιστία μας.

Εχθές το απόγευμα όμως ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΑΜΕ ΑΠΟΛΥΤΑ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ ΟΤΙ Η ΦΡΑΣΗ ΤΗΣ ΚΑΡΑΤΖΑ ΟΤΙ "με εσένα θα ανοίξει τρύπα στην πλατεία και θα μας ρουφήξει όλους", κινδυνεύει να φύγει από τα όρια του καλαμπουριού !

Λοιπόν την είδηση διασταυρώσαμε και από τον Σίμο Ρούσσο!

Ναι ΛΟΙΠΟΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ!!!

Πέρυσι - άνοιξη του 2010 - ολοκληρώθηκε η Ανάπλαση ης Πλατείας Χαλανδρίου΄.
Όμως παρά τα ΔΙΑΔΟΧΙΚΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΤΗΣ ΔΕΗ (από το 2008) - και για να μην υπάρξουν καθυστερήσεις και να φτουρήσει το έργο στις δημοτικές εκλογές του Οκτωβρίου ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ Ο ΑΝΑΓΚΑΙΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΛΕΚΤΡΟΔΟΤΗΣΗ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ ΥΠΟΣΤΑΘΜΟΣ.
(Ο Μύρωνας - που ήταν τότε αντιδήμαρχος έκανε τον χαζό για να παραδοθεί το έργο στους ... ψηφοφόρους στην ώρα του)

Φέτος λοιπόν - όπως όλοι είδαμε πριν κάνα μήνα - ΞΑΝΑΣΚΑΨΑΝΕ ΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΑΙ εγκαταστάθηκε ο υπόγειος υποσταθμός μεταξύ του Ηρώου και της Εκκλησίας.

Ε, ας την ευχή, γίνονται αυτά είπαμε, δεν σχολιάσαμε το θέμα.

ΕΜ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΟΥΤΕ ΣΤΗΝ ΜΠΟΤΣΟΥΑΝΑ!

Διότι μόλις κλείσανε την τρύπα θα την ΞΑΝΑΝΟΙΞΟΥΝ, και όχι μόνο εκεί αλλά σε όλη σχεδόν την περίμετρο της πλατείας! Γιατί πρέπει να περάσουν ΚΑΛΩΔΙΩΣΗ!

Τώρα πείτε μου!
ΦΤΑΙΩ ΕΓΩ! ΦΤΑΙΩ ΕΓΩ ΠΟΥ ΜΟΥ ΛΕΤΕ ΟΤΙ ΤΟ ΕΧΩ ΠΑΡΑΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΟΝ .... ΑΝΤΕ ΜΗΝ ΠΩ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΚΑΙ ΤΣΑΝΤΙΣΤΩ ΠΑΛΙ!

Σχόλιο του Σίμου όταν μας ενημέρωνε:
"Ε, είναι δυνατόν έτσι να αποφύγει αυτή η χώρα το ΔΝΤ!"
ΟΧΙ! ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου