Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2011

ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟΥ - ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ



ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ                                          Χαλάνδρι 29/9/2011
ΔΗΜΟΥ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ                                                   Α.Π 27/29-9-11

                                         ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Στο πλαίσιο των κινητοποιήσεων της ΠΟΕ-ΟΤΑ, το Δ.Σ του Συλλόγου Εργαζομένων του Δήμου Χαλανδρίου κάλεσε τους εργαζόμενους σε συμβολική Κατάληψη του Δημαρχείου την Τετάρτη 28/9/2011, από τις 11 το πρωί έως τις 15:00.
Η κατάληψη είχε μεγάλη επιτυχία λόγω της συμμετοχής περισσότερων από 200 συναδέλφων. Μετά από σχεδόν καθολικό αίτημα των συναδέλφων αποφασίσαμε από κοινού να συντομεύσουμε την προγραμματισμένη για τις 15:00 έκτακτη Γενική Συνέλευση, η οποία πραγματοποιήθηκε στις 12:30 στο ισόγειο του υπό κατάληψη Δημαρχείου.
Η Γενική Συνέλευση αποφάσισε ομόφωνα ότι σε οποιαδήποτε προσπάθεια να ζητηθούν στοιχεία για πλεονάζον προσωπικό, για να τεθεί σε εφεδρεία – απόλυση, θα υπάρξει άμεση αντίδραση με κατάληψη των υπηρεσιών διοικητικού προσωπικού και με ευθύνη του Δ.Σ του Συλλόγου να μην δοθούν στοιχεία.
Λόγω της σοβαρότητας των προβλημάτων που μας απασχολούν αποφασίσαμε την πραγματοποίηση νέας έκτακτης Γενικής Συνέλευσης, την ερχόμενη Τρίτη 4/10/11 στις 15:00 στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου, με κύριο θέμα το πρόγραμμα δράσης του Συλλόγου Εργαζομένων, απέναντι στα νέα μέτρα, το επόμενο διάστημα.
Για το Διοικητικό Συμβούλιο
Ο Πρόεδρος                                Ο Γραμματέας
Αλέκος Βαρβέρης                       Γιώργος Ανδρεδάκης




Δ.Σ. Συλλόγου Εργαζομένων

(πατήστε στον παρακάτω σύνδεσμο για να δείτε όλες τις ανακοινώσεις μας
στο διαδίκτυο http://sedhalandriou.blogspot.com/) 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου