Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Δευτέρα 17 Οκτωβρίου 2011

ΕΚΤΑΚΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΙΣ 18.00 ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ

Ύστερα από ισχυρές πιέσεις της Λούλας Καρατζά και του Σίμου Ρούσσου - αλλά και την συνδρομή στο αίτημα αυτό και των τριών άλλων δημοτικών παρατάξεων της αντιπολίτευσης (Ανδρεόπουλος, Παττακός, Πανταζής) - ο Δήμαρχος Χαλανδρίου Γιώργος Κουράσης αναγκάστηκε να δεχτεί την έκτακτη σύγκλιση του Δημοτικού Συμβουλίου σήμερα το απόγευμα στις 18.00 για το θέμα των εργαζομένων και τις κινητοποιήσεις τους.
Ο Δήμαρχος κ. Κουράσης βρέθηκε σε πολύ δύσκολη θέση, μετά την επίσημη καταγγελία του αγώνα των εργαζομένων από τον εκπρόσωπο τύπου της ΝΔ (φαίνεται ότι πλέον η ηγεσία της ΝΔ εγκαταλείπει τα προσχήματα και δίνει εξετάσεις στον ... Ράιχενμπαχ και στους τροϊκανούς ενόψει εκλογών, καταγγέλλοντας τον Θέμη Μπαλασόπουλο και την ΠΟΕ - ΟΤΑ, διαγράφοντας τον Λυμπερόπουλο και ποιος ξέρει τι άλλο θα ακολουθήσει).

Το δημοτικό συμβούλιο θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον αφού θα είναι χρήσιμο να ακουστούν ανοικτά ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ για το θέμα της ιδιωτικοποίησης της αποκομιδής.

ΔΙΟΤΙ ΕΧΕΙ ΠΕΣΕΙ ΠΟΛΥ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΠΛΕΟΝ ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΝ ΟΙ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΙ ΜΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ KAI ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΟΥΝ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΤΟΥΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου