Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου 2012

Δεν ξεγελούν οι λεονταρισμοί του Φώτη Κουβέλη!…

Το φάντασμα του Καρατζαφέρη είναι εδώ! Και κυνηγά τον Φώτη Κουβέλη.
Ο συνήθως ήρεμος και νηφάλιος πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ, τελευταία δείχνει και ανήσυχος και εκνευρισμένος. Όχι, δεν αντελήφθη αίφνης ότι, είναι δυσβάστακτο το φορτίο των αμαρτιών της Διαπλοκής, που κλήθηκε να σηκώσει η μνημονιακή κυβερνώσα ….Αριστερά. Απλώς, παίζοντας ένα κακής ποιότητας «θέατρο» …θρηνεί για τα μέτρα που αναγκάζεται να πάρει εναντίον μας, υποβαθμίζοντας την ίδια την υποκρισία στο άκρον άωτον της ξεφτίλας!
Υπενθυμίζουμε στον …ξεχασιάρη Φ. Κουβέλη, ότι είχε επίγνωση του πολιτικού εγκλήματος,
που διέπραττε:
Πριν τις εκλογές, τα συνεταιράκια του, Σαμαράς και Βενιζέλος, είχαν υπογράψει τις ανατριχιαστικού περιεχομένου συνθήκες, της ντροπής και της καταστροφής. Είχαν συνομολογήσει με τους Τροικανούς ότι, είναι πρόθυμοι να πετάξουν στον κοινωνικό Καιάδα τους γέρους, τους ανάπηρους, τους άνεργους. (Τέτοιο μίσος εναντίον των συνταξιούχων και των αδύναμων αμφιβάλλουμε αν έχει επιδείξει ποτέ κάποια κυβέρνηση στον πολιτισμένο κόσμο του τελευταίου… αιώνα)!
«Η νέα κυβέρνηση της Ελλάδας (…) είναι πλήρως δεσμευμένη (…) σε όλες τις βασικές πολιτικές» του Μνημονίου, έγραφε επί λέξει στην αξιοθρήνητη επιστολή του, προς τους Ευρωπαίους ηγέτες, ο Αντώνης Σαμαράς, μόλις ανέλαβε την πρωθυπουργία, αποκαλύπτοντας και τη …μηχανή που είχαν στήσει για να υφαρπάξουν την ψήφο του Ελληνικού λαού οι τρεις «σωματοφύλακες» του Μνημονιακού εφιάλτη.

Μήπως ξέχασε ο εσχάτως…προβληματισμένος πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ και τη δική του δήλωση υποταγής ότι, «το Μνημόνιο θα το σεβαστούμε απόλυτα»;

Δεν ξεγελούν οι λεονταρισμοί του Φώτη Κουβέλη.

Ο πρόεδρος της κυβερνώσας …Αριστεράς παραμένει προσηλωμένος στις «αρχές» της ολέθριας μνημονιακής πολιτικής, που την υπηρετούν στην πιο ακραία μορφή της ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς και ο άλλος κυβερνητικός εταίρος, Ευάγγελος Βενιζέλος.

Είναι πλέον κοινό μυστικό ότι, για να προωθηθούν οι στρατηγικές επιλογές των κατοχικών (δάνειων επισήμως) δυνάμεων (φτωχοποίηση της κοινωνίας και υποδούλωση της χώρας) έπρεπε να βρεθούν οι …κατάλληλοι εγχώριοι εντολοδόχοι, πολιτικοί!…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου