Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Κυριακή 21 Οκτωβρίου 2012

ΑΥΡΙΟ ΠΡΩΙ 7.30 ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΚΑΙ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΣΤΟ ΔΗΜ. ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ, ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΡΚΟΜΕΤΡΑ ...


Ότι εμείς θεωρούμε ότι ο Εμπορικός Σύλλογος τρέχει τώρα κατόπιν εορτής για να σώσει τα προσχήματα είναι γνωστό.
Γνωστό είναι επίσης ότι ο δήμος Χαλανδρίου ψάχνει τρόπο για υπαναχώρηση στο θέμα των παρκομέτρων που δεν θα τον εκθέσει πολύ ΓΙΑ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΛΑΜΒΑΝΕΙ ΥΠΟΨΗΝ ΑΠΟΨΕΙΣ ΑΛΛΩΝ ΠΛΗΝ ... ΛΑΚΕΔΑΙΜΟΝΙΩΝ. (Το ενδεχόμενο να παραιτηθεί κανείς για το φιάσκο, δεν παίζει. Βλέπετε στην Ελλάδα όλα συζητιώνται εκτός από το να χάσει υπεύθυνος την καρέκλα του, όταν δεν τα κάνει καλά).
Παρόλα αυτά η συμμετοχή στις κινητοποιήσεις είναι αναγκαία.

Σερφάροντας σήμερα, βρήκα αυτό. Δεν έχω άδεια να αναφέρω το όνομα του συγγραφέως αλλά μπορείτε να το δείτε στην ανοικτή ομάδα του fb μόνοι σας  (link στο τέλος της ανάρτησης).

Και άλλοι λοιπόν λένε αυτές τις ... "τρέλες";;;

Διαβάστε το και τα συμπεράσματα δικά σας.

Όταν δείτε και ποιος τα λέει .... (ΔΕΙΤΕ ΤΟ. ΠΗΓΑΙΝΤΕ ΣΤΟ LINK) 

Να τι έγραψε ο συγκεκριμένος χαλανδραίος λοιπόν στο φατσομπούκι, σχολιάζοντας την συνέντευξη Πάνου Βάσιου στην KAUHMERINH  (Το νέο πρόσωπο του Χαλανδρίου)

ΙΔΟΥ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ:

Χαίρομαι που ο κύριος Βάσιος μιλάει μόνος του και ρωτάει τους φανταστικούς του πολίτες ( Μαρία – ιδιοκτήτρια καφέ ) και καταστηματάρχες που εντελώς τυχαίος υποστηρίζουν το απαράδεκτο ( κατά τον τρόπο λειτουργίας του ) μέτρο που επέβαλε ο ίδιος !!!

Άρα ο εμπορικός σύλλογος Χαλανδρίου θα μιλάει με άλλης Πόλης καταστηματάρχες όπου θέλει την κατάργηση ή έστω την τροποποίηση του μέτρου !!! 

Κύριε Βάσιο , το 50% μείωση του τζίρου σε μία επιχείρηση εν καιρώ οικονομικής κρίσης δεν λέγεται μικρή μείωση . Λέγεται κλείσιμο καταστήματος ! 

Η αγορά που ανεβαίνει στο Χαλάνδρι είναι τα καφέ Μπαρ που δουλεύουν τις ώρες που κλείνει η ελεγχόμενη στάθμευση ! Άρα δεν πετύχατε κάτι .

Μάλιστα καταφέρατε να επιταχύνετε την πτωτική τάση της πρωινής αγοράς του Χαλανδρίου !!! Πάρτε τα στοιχεία από τον Εμπορικό σύλλογο του δήμου Χαλανδρίου . 

Πραγματικά είναι απορίας άξιο πως 100 πινακίδες και μπόλικη μπογιά κόστισε 93.000 ευρώ . Θα χαρώ πολύ να δω που πήγαν όλα αυτά τα λεφτά μας , που με καμάρι το διαφημίζεται . 

«Τουλάχιστον μέχρι σήμερα, η αστυνόμευση στην περιοχή είναι εντατική, με τους δημοτικούς αστυνομικούς να προχωρούν σε διαρκείς ελέγχους, αλλά και ενημέρωση επισκεπτών και κατοίκων για τα νέα μέτρα.» 

Πως ακριβώς εννοείται την ενημέρωση Κύριε Βάσιο ??? Με 80 ευρώ και 40 ευρώ κλήσεις σε ανυποψίαστους πελάτες της αγοράς του Χαλανδρίου ??? Δηλαδή αν έπρεπε να επιβάλουν με πιο σκληρή τακτική τα μέτρα τι θα έκαναν ? Εκτελεστικό απόσπασμα ??? 

Ανθρώπινο έγινε το Χαλάνδρι ή πόλη φάντασμα τις ώρες της ελεγχόμενης στάθμευσης ??? 

Χαίρομαι που κάνατε όλες τις σωστές κινήσεις πριν επιβάλλεται αυτό το μέτρο . Υπάρχουν ατελείωτα δημοτικά δωρεάν παρκινγκ , ολόκληρος στόλος από λεωφορεία που συνδέουν τις δύο στάσης μετρό (Χαλανδρίου – Αγ. Παρασκευής ) . Ενημερώσατε όλους τους πολίτες του Χαλανδρίου και καταστηματάρχες για το μέτρο αυτό . 

Ο φοβερός σας επαγγελματισμός και η ανεπανάληπτη αναπτυξιακή σας τακτική μας σκλαβώνει !!! Δυστυχώς στην κυριολεξία γιατί μόνο στο κλείσιμο των μαγαζιών οδηγεί και μετά στη φυλακή !!!
Και βέβαια αλλάζουν συνήθειες οι πελάτες της αγοράς του Χαλανδρίου .
 Απλά πάνε σε άλλη αγορά !!! 

Μήπως τελικά αυτός είναι ο στόχος σας Κύριε Βάσιο ??? 

Το μέτρο δεν θέλει χρόνο , τροποποίηση θέλει ή κατάργηση !!! Δεν είναι ντροπή να πάρετε πίσω ένα λάθος μέτρο ! ΝΤΡΟΠΗ είναι να αδειάσετε όλη την αγορά του Χαλανδρίου από το πείσμα σας 
(επειδή δεν θέλω να σκεφτώ κάποια άλλη πιο προφανή και ύποπτη εξήγηση )


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου