Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Παρασκευή 7 Ιουνίου 2013

ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΠΟΥΛΟΥ;

Μήπως η Τζίνα Πούλου πιέστηκε πολύ να παραβιάσει την συνείδησή της;

Γιατί παραιτήθηκε;

Διότι ΤΕΛΙΚΑ όσοι έχουν ακόμα λίγο ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ φεύγουν;

Για να θυμηθούμε λίγο τα περσινά και τα προπέρσινα του ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΡΕΜΑΤΙΑΣ.
Μόνο ΜΕΡΙΚΑ links (απλά για να τονίσουμε στους "φίλους" μας ότι εδώ δεν είμαστε "ό,τι του φανεί του Λωλοστεφανή αλλά είμαστε ΣΥΝΕΠΕΙΣ και ΣΤΑΘΕΡΟΙ).

http://stinplatia.blogspot.gr/2011/12/blog-post_4020.html
http://stinplatia.blogspot.com/2011/06/blog-post_20.html
http://stinplatia.blogspot.com/2011/07/blog-post_2750.html
http://stinplatia.blogspot.com/2011/07/blog-post_21.html
http://stinplatia.blogspot.com/2011/06/blog-post_4006.html

Όλοι πλέον γνωρίζετε πώς γίνεται πλέον το φεστιβάλ της ρεματιάς κάθε καλοκαίρι: 

Το Αετοπούλειο που διαχειρίζεται το θέατρο (ένα θεσμικό απομεινάρι της εποχής που το ΑΕΤΟΠΟΥΛΕΙΟ διαχειριζόταν το θέατρο για να οργανώνει εκεί υψηλής ποιότητας φεστιβάλ) και απλά το ΜΙΣΘΩΝΕΙ σε παραστάσεις που φέρνουν θεατρικοί και μουσικοί επιχειρηματίες  (ΚΑΝΕΙ ΔΗΛΑΔΗ ΑΠΛΩΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ ΠΟΥ ΕΚΧΩΡΕΙ ΣΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ ΟΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Η ΦΛΥΑ, αλλά εκεί δεν πειράζει κάποιους που είναι και μέλη του Δ.Σ. του Νομικού Προσώπου), έναντι του φοβερού ποσού των 400 ευρώ ανά παράσταση ενώ οι εισπράξεις από τα εισιτήρια πάνε στον επιχειρηματία. 

(Και αυτό το λένε πολιτιστική δουλειά οι διοικούντες μας).

Αυτό βέβαια είναι ΠΟΛΙΤΙΚΟ θέμα. Έτσι θέλουν, έτσι κάνουν και αν τους ξαναψηφίσετε έτσι θα συνεχίσουν να κάνουν. Υπάρχει πάντως και ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ προσέγγιση στο όλο θέμα αλλά δεν είναι της ώρας. Τώρα κάνουμε ΡΕΠΟΡΤΑΖ.

Όμως ένα είναι το ΣΙΓΟΥΡΟ το συμπέρασμα: ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΤΗΣ ΡΕΜΑΤΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΣΥΝΟΛΟ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΤΕΘΕΙ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΣΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΟΦΕΛΟΣ ΤΟΥ  ΑΕΤΟΠΟΥΛΕΙΟΥ ΚΑΙ ΚΑΤ' ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ 400 ΕΥΡΩ ΑΝΑ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ (ΤΕΛΕΙΑ)

Πέρυσι και πρόπερσι ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΝΑΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕ ΤΗΝ ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΗ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ - ΚΑΤ' ΑΝΑΘΕΣΗ ΒΕΒΑΙΩΣ ΒΕΒΑΙΩΣ (έτσι για να μην ξεχνιόμαστε και σε αυτό θα επανέλθουμε).

Φέτος λένε ότι έχουν κάνει μεγαλύτερη διασπορά σε επιχειρηματίες (μετά το κράξιμο των προηγούμενων χρόνων ΠΟΥ ΕΜΕΙΣ ΑΠΟ ΕΔΩ ΤΟΥΣ ΚΑΝΑΜΕ), αλλά πάντως Η ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΑΛΙ ΑΠΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ.

(Προσοχή: Εμείς ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ αλλά επαναλαμβάνω: Δεν είναι αυτό της ώρας).

ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΩΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΙΑ ΑΠΛΗ ΕΡΩΤΗΣΗ:

Αφού η διοργάνωση εκχωρείται ρε αδέλφια σε επιχειρηματίες ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΟΧΡΕΩΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ - πολύ δε περισσότερο οι ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΙ - ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΓΙΑ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΤΟ ΩΡΑΡΙΟ ΤΟΥΣ;

Είσαι δηλαδή μάνα, έχεις πιάσει δουλειά και έχεις ωράριο 8 - 4 και κανονίζεις μετά να κάνεις ό,τι άλλο κάνουμε τα απογεύματα εμείς που δεν έχουν Φιλιππινέζα και έρχεται τώρα η διοίκηση του δήμου και σου λέει τσαμπουκά:

ΘΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ ΟΠΟΤΕ Η "MOUFA PROD ltd" έχει παράσταση στην ρεματιά για να κόψει εισιτήρια (Σάββατο, Κυριακή μέχρι τις 12 το βράδυ που τελειώνουν οι παραστάσεις).

Πρόσεχε γιατί άμα πεις ΟΧΙ, θα είσαι "τεμπέλης εργαζόμενος", "χαραμοφάης" που δεν κάνει ό,τι χρειάζεται η υπηρεσία και δεν θα σε βάλουμε σε αυτούς που θα περάσουμε στον οργανισμό του δήμου τώρα με τις απολύσεις και .... σε περιμένει ο ΤΟΜΣΕΝ. 

Και βέβαια δεν μιλάμε για ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΥΠΕΡΩΡΙΑΚΗ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ για να βγάλει και κανένα φράγκο ο υπάλληλος και να πληρώσει και κανένα καθαριστήριο για τα άπλυτα που θα αφήσει για να τρέχει στο θέατρο, που και πάλι τρελό θα ήταν να πληρώνει ο δήμος  εκτός αν πλήρωνε τις υπερωρίες ο επιχειρηματίας! 
ΟΟΟΟΧΙ! 
ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΩΡΑΡΙΟ ΤΟΥ!


ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΡΕΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ!

Στο χωριό μου αυτό το λένε "άλλος μαμεί και άλλος πληρώνει"

Κατάλαβες που πάει αναγνώστη μου η δουλειά;

ΑΛΛΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟ

(συνεχίζεται)


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου