Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου 2013

ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΠΡΟΒΛΗΘΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ; ΣΤΗΝ BLANK! ΜΟΝΟ! ΤΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΑΙΖΟΥΝ!



Η Πλατεία είναι αυτοτελής.

Η Πλατεία διατηρεί δημοσιογραφικές σχέσεις με άλλα τοπικά ηλεκτρονικά μέσα, με σκοπό την καλύτερη ενημέρωσή σας.

Δίνει και παίρνει θέματα - με αναφορές στις πηγές - αλλά μέχρι εκεί.

 Η ΠΛΑΤΕΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΗ - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΣΧΕΣΗ (μυστική) με κανένα άλλο τοπικό μέσο ενημέρωσης έντυπο ή ηλεκτρονικό. ΚΑΝΕΝΑ! 

Γιατί το λέμε αυτό;

Μα γιατί έπεσε στην αντίληψή μας ότι σας πουλάνε διαφήμιση κάποιοι, "πουλώντας" ουσιαστικά ... και την Πλατεία.

Λένε κάποιοι ότι "είμαστε εμείς - και καλά -συνεργάτες παρασκηνιακά", σε εκδοτικές προσπάθειες που - ξέρετε τώρα, δημοτικές εκλογές έρχονται - θα ξεπηδούν κάθε μέρα, προς αναζήτηση ψώνιων που θα κατέλθουν στας εκλογάς και είναι διατεθειμένοι να πληρώσουν αδρά την εκλογή τους και θα εξαφανιστούν τις πρώτες μέρες του Ιουνίου. (ΑΡΠΑΧΤΗ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ).

ΜΠΟΥΡΔΕΣ ΚΑΤΣΑΡΕΣ, μην πιστεύετε κανένα, όσο κοντινός με την Πλατεία και να σας μοιάζει ή να σας το παίζει, αν σας λέει να βάλετε καταχώρηση στη νέα φοβερή εφημερίδα που κυκλοφόρησε πρόσφατα με τον τίτλο "ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΦΑΣΑΡΙΑ", και  που διανέμεται στον απίστευτο αριθμό των 1000 φύλλων το δίμηνο, στο Χαλάνδρι (μια μέρα της Πλατείας σε κλικ) , ενώ καλύπτει όλη την ευρύτερη περιοχή με το απίστευτο τιράζ των 5000 φύλλων. 
Και λένε στα μαγαζιά ότι με αυτό τον τρόπο έμμεσα "θα σας παίξει"  ΚΑΙ ΤΟ ΝΟ 1 ΣΕ ΑΝΑΓΝΩΣΙΜΟΤΗΤΑ ΜΕΣΟ ΣΤΟ ΧΑΛΑΝΔΡΙ,.
Νο 1 με αδιάσειστα στοιχεία που αυτό αποδεικνύουν.

Επίσης μην πιστεύετε όσους σας ομιλούν για "συνεργαζόμενα διαφημιστικά sites" της Πλατείας για να δώσετε εκεί τα ωραία σας χρήματα για να προβάλλετε την επιχείρησή σας, σε πόσους άραγε; Με τι κόστος ανά κλικ; 

Η εποχή είναι πολύ δύσκολη και η τήρηση αρχών δεοντολογίας μεταξύ συναδέλφων, που ενίοτε βεβαίως είναι και ανταγωνιστές εις τον καπιταλισμόν,  είναι για μερικούς πολυτέλεια, οπότε μετέρχονται μεθόδων που δεν τους τιμούν.

Εμείς σας ξεκαθαρίζουμε συνάδελφοι επαγγελματίες, τα πράγματα και σας το λέμε καθαρά:

Αν θέλετε να διαφημιστείτε στην Πλατεία, να βλέπουν το μήνυμα της επιχείρησής σας, κατά μέσο όρο 7 με 8 χιλιάδες άνθρωποι (κυρίως βεβαίως Χαλανδραίοι) τον μήνα, διαφημιστείτε στο εμπορικό τμήμα της Πλατείας με πολύ χαμηλό τιμολόγιο ΚΡΙΣΗΣ, ερχόμενοι σε επαφή ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΗΝ BLANK (τηλέφωνο 2106836519), στην οποία ανήκει η Πλατεία ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΑ και σε κανένα άλλο.

Αυτό δεν έχει να κάνει με την δημοσιογραφική μας δουλειά, ούτε ποτέ θα εμπλακεί το ειδησιογραφικό με το εμπορικό τμήμα,  ΚΑΙ Ο ΝΟΩΝ ΝΟΕΙΤΟ.

Κάποιοι ακόμα και μέσα στα δύσκολα ΠΡΟΤΆΣΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΕΟΝΤΟΛΟΓΙΑ, όπως εμείς την εννοούμε και κινούμαστε με βάση αυτή.

Και εμείς εννοούμε να συνεχίσουμε την ανεξάρτητη, ακηδεμόνευτη και αιχμηρή δημοσιογραφική δουλειά που εσείς επιβραβεύετε με την καθημερινή ανάγνωση της Πλατείας, να ανεβάζουμε συνεχώς την θέση του blog στις μετρήσεις και αυτό να είναι αυτό που προσφέρουμε στην διαφημιστική αγορά εμπορικά:

ΠΟΛΛΑ ΜΑΤΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΣΑΣ ΜΕ ΛΙΓΑ ΧΡΗΜΑΤΑ, διότι δεν θέλουμε να βγάλουμε επιχειρηματικό κέρδος, αλλά να αυτοχρηματοδοτηθούμε.

Βλέπετε είμαστε ένα είδος ΚΟΙΝ. Σ. ΕΠ. , χρόνια τώρα.

Δεν πουλάμε προστασία, νταβατζιλίκι, ρουσφέτια στον δήμο, δεν εκβιάζουμε, ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΦΡΑΓΚΟ - εδώ και τέσσερα χρόνια - από τον δήμο, ούτε καν τα ΠΡΟΒΛΕΠΟΜΕΝΑ (διότι ΝΑΙ, υπάρχουν και τέτοια).

ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΣΧΕΣΗ (ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΗ) ΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΑΛΛΟ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ!

Ελπίζουμε να γίναμε κατανοητοί - σε κάποιους γίναμε σίγουρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου