Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2013

Η ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΗ ΞΕΦΤΙΛΑ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣΗ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ! ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΝΑ ΧΡΕΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΕΠΑΡΚΕΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΑΠΟΚΟΜΜΙΔΗΣ.

ΝΕΟ ΓΕΛΟΙΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΑΝΔΡΕΑΣΗ,
ΟΠΩΣ ΚΑΝΟΥΝ ΣΕ ΚΑΘΕ ΑΠΕΡΓΕΙΑ!

"ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ Η ΔΗΜΟΣΙΑ ΥΓΕΙΑ"

ΠΡΙΝ 10 ΜΕΡΕΣ ΟΜΩΣ - ΕΠΕΙΔΗ ΞΕΡΟΥΜΕ ΚΑΛΑ ΤΟΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΟ ΓΚΑΙΜΠΕΛΙΣΜΟ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΓΡΑΨΑΜΕ ΑΥΤΟ:


ΜΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ ΣΤΟ ΧΑΛΑΝΔΡΙ ΜΕ ΤΑ ΟΓΚΩΔΗ, ΜΗΝΕΣ ΤΩΡΑ, ΟΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΤΑ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΑ ΦΩΛΙΕΣ ΑΡΟΥΡΑΙΩΝ,
(Τώρα που θα πάτε στον Άγιο Θανάση περάστε μια βόλτα από την Ακακιών να δείτε τα pet της γειτονιάς - ελπίζουμε πια στις Αλεπούδες που κατεβαίνουν από την ρεματιά).

Από ΠΕΡΥΣΙ ΤΟΝ ΝΟΕΜΒΡΗ!

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: ΚΛΑΠΗΚΕ ΦΟΡΤΗΓΟ ΑΠΟ ΤΟ ΚΤΗΜΑ ΤΗΣ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΣ

ΤΑ ΟΓΚΩΔΗ ΠΟΥ ΜΑΖΕΥΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΙΔΙΩΤΗ ΓΙΑΤΙ ΚΛΑΠΗΚΕ ΤΟ ΦΟΡΤΗΓΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ - ΔΙΠΛΑ ΣΤΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ - ΟΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ "ΜΠΑΤΕ ΣΚΥΛΟΙ ΑΛΕΣΤΕ" ΚΑΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ, ΟΠΩΣ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΑΔΕΙΞΕΙ, ενώ λύση έχουν έτοιμη, ΟΠΩΣ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΑΔΕΙΞΕΙ.

ΦΟΡΤΗΓΟ ΠΟΥ ΒΕΒΑΙΑ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΑΝΤΙΚΑΤΕΣΤΗΣΕ, ΩΣ ΟΦΕΙΛΕ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ... ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗΣ.

ΚΑΙ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ Η ΔΗΜΟΣΙΑ ΥΓΕΙΑ ΜΕ ΕΥΘΥΝΗ ΤΗΣ!

Ξέραμε πριν 10 μέρες ότι οι μαθητευόμενοι Γκαίμπελς - συνεργάτες του Φούχτελ, μόλις απεργήσουν μια μέρα οι εργαζόμενοι θα βγουν να κοπούν για την δημόσια υγεία.

Βλέπετε τους το επιτρέπει αυτό και η επιτηδευμένη αδράνεια της  ΚΟΥΡΑΣΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ που δεν πρόκειται να ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΕΙ αυτή την απαράδεκτη τακτική κατασυκοφάντησης των εργαζομένων από την διοίκηση της ... καρδιάς της αλλά θα στραφεί εναντίον όσων αναδεικνύουν την ανεπάρκειά της.
Και θα βρει τον τρόπο να υπονομεύσει την συνδικαλιστική  ενότητα φορέων εργαζομένων, την ώρα που  αναζητούν τρόπους να υπερβούν αντιθέσεις και να συντονίσουν την δράση τους, για να αντισταθούν για λογαριασμό όλων μας στο μνημονιακό succes story, χάνοντας μεροκάματα από τους κατακρεουργημένους μισθούς τους και υπό την γελοία κριτική και πίεση που ασκούν στα σωματεία της περιοχής επαγγελματίες εργατοπατέρες.

ΝΑ Η ΝΕΑ ΓΚΑΙΜΠΕΛΙΣΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ, ΚΑΜΑΡΩΣΤΕ ΤΟΥΣ!

Η Διεύθυνση καθαριότητας του Δήμου Χαλανδρίου ενημερώνει τους δημότες ότι λόγω συμμετοχής της ΠΟΕ-ΟΤΑ στην 48ωρη απεργία της ΑΔΕΔΥ, ο ΧΥΤΑ Άνω Λιοσίων θα παραμείνει κλειστός τηv Τετάρτη 18 και Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2013.
Παρακαλούνται οι δημότες μας να μην αποθέτουν απορρίμματα εκτός των κάδων για όσο διάστημα διαρκεί η απεργία και κυρίως να μην εναποθέτουν κλαδιά και ογκώδη αντικείμενα στα πεζοδρόμια.

Ευχαριστούμε για την κατανόηση και αναμένουμε την ανταπόκρισή σας, για να προστατευτεί το Περιβάλλον και η Δημόσια Υγεία

ΘΥΜΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ:

ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ ΣΤΟ ΧΑΛΑΝΔΡΙ! ΕΡΧΕΤΑΙ ΘΥΕΛΛΑ;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου