Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Σάββατο 25 Ιανουαρίου 2014

Το θέμα των ΡΟΜΑ συνεχίζει να προκαλεί το ενδιαφέρον των αναγνωστών μας και βέβαια .... έριδες. Οι απόψεις σας πάντα ευπρόσδεκτες χωρίς λογοκρισία

Το ΕΠΣΕ και η Επιτροπή ανθρωπίνων δικαιωμάτων του ΟΗΕ συστηματικά επι δεκαετίες παραβλέπουν τη κατάφορη παραβίαση των ανθρωπινων δικαιωμάτων της ασθενούς πλειοψηφίας της συγκεκριμένης κοινότητας των Ρομά απο τους <<αργηγούς τους>>. 
Τα παιδιά, οι γέροντες και οι γυναίκες συστηματικά κακοποιούνται και εξαναγκάζονται καθημερινά να ζητιανεύουν, να κάνουν λαθρεμπόριο και να κλέβουν...τουλάχιστον! Τα παιδιά τρομοκρατούνται και δεν τους επιτρέπετai η μόρφωση ...παρα μόνο ή μέχρι να εισπράξουν τα επιδώματα!
Η συγκεκριμένη ομάδα επι σειρά δεκαετιών κατάφορα καταπατά τα ανθρώπινα δικαιώματα των μικροιδιοκτητών γής και των γειτόνων-κατοίκων. Η περιοχή έχει μετατραπεί απο τη συγκεκριμένη <<δυναστία>> των Ρομά σε περιβαλλοντικό και υγειονομικό soweto!
Ίσα δικαιώματα σε όλους και πρωτίστως μέσα στην ομάδα των Ρομά! Χωρίς τρομοκρατία και εξαναγκασμό! Δεν θέλουμε γκέτο στην Ελλάδα! Κάτω το γκέτο των Ρομά του Νομισματοκοπείου!

Με εκτίμηση,
Γ. Αναστασάκης | anastasakis@geol.uoa.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου