Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Πέμπτη 15 Μαΐου 2014

ΣΚΕΨΗ ΒΑΘΙΑ και ΚΑΘΑΡΕΣ ΚΟΥΒΕΝΤΕΣ!



Δεν ξέρω αν το έχετε προσέξει αλλά "είμαστε μια ωραία ατμόσφαιρα, είμαστε" τρεις μέρες πριν τις εκλογές.

Είναι προφανές ότι δεν μπορεί ο κάθε δημότης να παρακολουθεί λέξη-λέξη την αντιπαράθεση των παρατάξεων και των δημαρχαίων, που εξελίσσεται, σε χαμηλότερους του αναμενομένου τόνους αυτή την τελευταία εβδομάδα, αφού μερικοί - μερικοί έχουν καταπιεί την γλώσσα τους.

Το είχαμε προβλέψει.

Διότι ήταν λαλίστατοι - τα προηγούμενα χρόνια που έμεναν αναπάντητες οι παπάτζες που έλεγαν και είχαν καθορίσει και συμφωνήσει τα όρια της "αντιπαράθεσης" των υποτιθέμενων αντιμαχόμενων παρατάξεων τους για τον δήμο.

Και συμφωνούσαν να επιτίθενται συντονισμένα σε όποιον τόλμαγε να διατυπώσει έναν στοιχειώδη αντίλογο, έξω από το πλαίσιό τους, εμφανίζοντάς τον ως .... ακραίο.

Και βέβαια αυτό το έκαναν γιατί δεν είχαν απαντήσεις επί της ουσίας, οπότε αναγκάζονταν να εμφανίζουν ως ανάξιο λόγο το να ασχοληθούν.

Δεν θέλω με τίποτα να "υπονομεύσουμε" το ήρεμο κλίμα με το οποίο οδηγούμαστε στην κάλπη της Κυριακής, γιατί αυτό ακριβώς περιμένουν να κάνουμε για να μας καταγγείλουν.

Μου αρκεί ότι έχουν ειπωθεί - από την πλευρά μας - αυτά που έπρεπε να ειπωθούν για το Χαλάνδρι και δεν έχει τολμήσει κανένας να αντιπαραθέσει μία λέξη ευθέως.

Αντίθετα, είναι ορατή η "αναπροσαρμογή" των τακτικών όλων σχεδόν των δημοτικών παρατάξεων από την αρχική τους εκκίνηση αυτής της προεκλογικής περιόδου.

Αναπροσαρμογή που έγινε ΣΑΦΕΣΤΑΤΑ από την δική μας παρέμβαση και επιχειρηματολογία.
Και είναι ΠΡΟΣ ΟΦΕΛΟΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ!

Και βέβαια δεν μπορώ να μην τις επισημάνω αυτές τις τελευταίες μέρες.

Παρατηρήσατε ότι η παράταξη του Γιάννη Λαδόπουλου, που ξεκίνησε την προεκλογική της εκστρατεία με τηλεοπτική εμφάνιση του Γιάννη στην εκπομπή του κ. Αϊβαλιώτη με δέσμευση κατά της ανέγερσης του δημαρχείου, στο τέλος ΑΝΑΓΚΑΣΤΗΚΕ, γιατί δεν το πιστεύει, να αποδεχτεί ότι είναι βασική προτεραιότητα η ανέγερση δημαρχείου;
ΤΥΧΑΙΟ;

Παρατηρήσατε ότι το ίδιο ακριβώς συνέβη με την ατζέντα του κ. Ανδρεόπουλου;
Ο οποίος ΑΝΑΓΚΑΣΤΗΚΕ να προσθέσει στην μονοθεματική ατζέντα του  της προηγούμενης περιόδου,  με μοναδικό θέμα της αυτή του καταλογισμού των 335000 ευρώ για το έργο στον καταυλισμό, το θέμα της ανέγερσης του δημαρχείου.

Τον άκουσα εχθές, στην εκπομπή του Χίου, που έχουν πιάσει κάθε μέρα στασίδι για να τους δείχνει το γυαλί, να λέει ότι δεν έχει δυνατότητες να αναδείξει τα θέματα του Χαλανδρίου όπως θα ήθελε γιατί δεν μπορεί να ενημερώσει τους πολίτες και να αναφέρεται και στο θέμα του δημαρχείου και των μισθωμάτων.
Θέμα βέβαια για το οποίο 8 χρόνια δεν έκανε τίποτα για να το αναδείξει, γιατί δεν χάλασε γι΄ αυτό, χρήματα να τυπώσει ένα έντυπο, δεν έγραψε τίποτα στο site του, όπως έκανε δεκάδες φορές για να ελεεινολογήσει τους αντιπάλους του.

Θα μου πεις έπρεπε να αναδείξει το σκάνδαλο.
335.000 ευρώ είναι αυτά.
 Δεν λέω. Σοβαρό, γι΄αυτό και εμείς αναδείξαμε ΚΑΙ ΑΥΤΟ το θέμα σε όλες του τις διαστάσεις.
Αν και μαθαίνω ότι μάλλον το πράγμα παίρνει άλλη τροπή και βγαίνουν αθωωτικές αποφάσεις.
Αλλά ό,τι και να γίνει με τον καταλογισμό, τα 8 χρόνια αυτά τα μισθώματα για το δημαρχείο, που κατασπαταλήθηκαν, ήταν πάνω από 2,5 εκ. ευρώ!
Γι΄αυτά δεν βρήκε χρόνο (και βούληση) να ασχοληθεί ο κ. Ανδρεόπουλος!
ΤΩΡΑ ΤΟ ΘΥΜΗΘΗΚΕ!
ΤΥΧΑΙΟ;

Αλλά και τον Σίμο Ρούσσο και την Αντίσταση τους ακούσατε στην κεντρική τους ομιλία;

Αφού εμμονικά επέβαλλε, μαζί με την ομάδα του, την διάσπαση των δυνάμεων του τοπικού ΣΥΡΙΖΑ - διαχωρίζοντας ευθέως τα μέλη του (υποτιθέμενου) ενιαίου κόμματος σε "πασοκογενείς" και "γνήσια" - αρνούμενος να συγκροτηθεί η ενιαία, ανοικτή, δημοτική παράταξη ΝΙΚΗ για το Χαλάνδρι, όπως πρότειναν τα όργανα του κόμματος και στην οποία είχαμε δεσμευτεί εμείς για την συμμετοχή μας χωρίς όρους κάνοντας ΜΟΝΟΜΕΤΩΠΟ αγώνα εναντίον μας, αναδεικνύοντας ΜΟΝΟΘΕΜΑΤΙΚΑ το θέμα των (υποτιθέμενων) "σκανδαλωδών συμβάσεων λεηλασίας του δημόσιου πλούτου από την ΦΛΥΑ Αναπτυξιακή",  όπως έγραφαν συνεχώς και καθυβρίζοντάς με προσωπικά, λες και ήταν δική μου η ΦΛΥΑ, ακόμα και με την ΑΝΗΘΙΚΗ αρθρογραφία του ίδιου και του  Αλέκου Βαρβέρη, (για την οποία κάποια στιγμή θα έρθει η ώρα που θα απολογηθεί στον καθρέφτη του),
μίλησαν προχτές στην πλατεία.

Και τι είπε;

Ότι ήθελε ενότητα στην αριστερά - ο Ρούσσος - την πρότεινε και οι άλλοι την αρνήθηκαν.
Ε δεν μπορώ να μην του απευθυνθώ με το δικό του τσιτάτο:
"ΚΑΙ Η ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΣΗ ΕΧΕΙ ΤΑ ΟΡΙΑ ΤΗΣ ΛΟΙΠΟΝ".

 Εδώ ζήτησαν ακόμα και διοικητικά μέτρα να επιβληθούν γιατί - αφού δεν ήθελαν ΑΥΤΟΙ να είμαστε μαζί - εμείς προχωρήσαμε μόνοι μας και δεν αποδεχτήκαμε τον αποκλεισμό που επιχείρησαν οι γνωστές καθεστωτικές δυνάμεις να μας επιβάλλουν.
Και με την ευκαιρία θα κάνω μια ερώτηση κρίσεως:

Τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ που παρευρέθηκαν σε προεκλογική συγκέντρωση άλλου κόμματος για τις ευρωεκλογές δεν πρέπει να δεχτούν πειθαρχικά μέτρα;
Γιατί είδαμε καμιά 40αριά τέτοια το Σάββατο στην πλατεία.

Έχουμε τρεις μέρες ακόμα.
Παρακολουθούμε με ενδιαφέρον τι θα ειπωθεί.
Και θα απαντηθούν όλα.

Παρακολουθήστε και εσείς την Πλατεία , αυτές τις τελευταίες ώρες γιατί .... ΘΑ ΠΟΥΜΕ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΠΕΥΘΥΝΟΜΕΝΟΙ ΣΤΗΝ ΛΟΓΙΚΗ ΣΑΣ.
ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ!

Οι γνωρίζοντες ξέρουν ότι την Κυριακή οι πολίτες θα λειτουργήσουν εκτός μαντριών και θα απαντήσουν.

Καλημέρα.

ΥΓ: ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΙ ΕΙΠΑΜΕ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΜΑΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ, ΤΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΕΒΑΣΕΙ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΕΔΩ:https://www.youtube.com/watch?v=8_kUZ1xdu50

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου