Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Τρίτη 17 Φεβρουαρίου 2015

ΑΛΛΑ ΚΑΙ Ο κ. ΠΑΤΟΥΛΗΣ ΤΑ ΙΔΙΑ ΛΕΕΙ ....

Πατούλης σε Βαρουφάκη για τη χρηματοδότηση: Μη κάνεις πολιτική μέσω twitter

 
« Σε αυτή τη δύσκολη για την Πατρίδα μας συγκυρία όπου δεν έχουμε την πολυτέλεια των δημόσιων διαφωνιών και αντιπαραθέσεων, κάποιος θα πρέπει να ενημερώσει τον κ. Βαρουφάκη ότι η συμβολή της Αυτοδιοίκησης στην επίτευξη του πρωτογενούς πλεονάσματος υπήρξε καθοριστική. Η χρηματοδότηση των Δήμων είναι πολύ σοβαρή υπόθεση, γιατί επηρεάζει την καθημερινότητα εκατομμυρίων πολιτών. Γι αυτό το λόγο η δημοσιονομική πολιτική δεν μπορεί να εξαγγέλλεται και να ασκείται μέσω twitter. Απαιτεί υπευθυνότητα και ουσιαστικό διάλογο όλων των κοινωνικών εταίρων. Ευχόμαστε στον κ. Βαρουφάκη , για το καλό της χώρας και του ελληνικού λαού, να φέρει εις πέρας τη δύσκολη διαπραγμάτευση με τους δανειστές μας, ώστε στη συνέχεια να τον ενημερώσουμε με πραγματικά στοιχεία, για τα οικονομικά της Αυτοδιοίκησης»

- See more at: http://airetos.gr/default.aspx?pageid=14974#sthash.fRqBe8Ld.dpuf

ΣΧΟΛΙΟ: 
Αυτό που γουστάρω είναι το τακτ με το οποίο έσπευσαν να την πέσουν στον Γιάνη ΓΙΑ ΜΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΑΠΟΨΗ (και το τονίζει ο ίδιος δηλαδή).
"Σας στηρίζουμε μεν αλλά μην λέτε την γνώμη σας ...."

ΠΙΣΩΣΤΗΡΙΞΗ το λένε αυτό.
¨Η "τον βρήκαμε; Σε μια κουταλιά νερό".

Οι διατυπώσεις τους μου θυμίζουν εκείνα τα καλά παιδιά, με γαλλίδα γκουβερνάντα που σέβονται τους γονείς τους και τους μιλούν πάντα  στον πληθυντικό: "ΠΑΤΕΡΑ ΔΕΝ ΠΑΤΕ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ, ΜΗ ΣΑΣ ...."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου