Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Τρίτη 17 Φεβρουαρίου 2015

Ο ΑΝΤΙ-ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΣ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΣΜΟΣ ξανά στις Πλατείες

 
 
-Τέτοια ΤΙΜΗ  επιφυλάσσουμε για τους Εαυτούς μας:
 
Γράφαμε σε αυτήν εδώ την στήλη, στις 21/1, ανάμεσα στα άλλα: «… Θα στρέψουμε το βλέμμα μας σε αυτό που προς στιγμήν αποτέλεσε μια Ελπίδα διαφυγής, που στιγμιαία ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕ τον ρόλο του ΚΥΡΙΑΡΧΟΥ ΛΑΟΥ. Αναφέρομαι στις Αντι-Μνημονιακές «Πλατείες» και εν συνεχεία, στις εκδηλωθείσες Μορφές και Πρωτοβουλίες Αλληλεγγύης
 
 Ο  ΑΝΤΙ-ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΣ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΣΜΟΣ: -αυτό το ιδιόμορφο Κίνημα που εμφανίστηκε Μαζικά στις Πλατείες από την άνοιξη του 2011, ανατρέποντας εν πολλοίς τον εφησυχασμό της άπνοης και καταναλωτικής 20ετίας 1990-2010΅:, εγκλωβίστηκε στα ΚΟΜΜΑΤΙΚΑ ΠΥΡΑΜΙΔΟΕΙΔΗ ΣΧΗΜΑΤΑ…. 
 
 ΈΤΣΙ η ΓΟΝΙΜΟΠΟΙΗΣΗ του  ΑΝΤΙ-ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΥ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΣΜΟΥ έμεινε ΗΜΙΤΕΛΗΣ, δεν μπόρεσε να ΑΝΟΙΞΕΙ ΠΑΝΙΑ ΓΙΑ ΑΛΛΟΥ…..»
 
  Ακολούθησαν οι εκλογές της 25ης Ιανουαρίου, η νίκη-πρωτιά του ΣΥΡΙΖΑ, ο σχηματισμός αντιμνημονιακής κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, η έναρξη των διαπραγματεύσεων με τους ευρωπαίους εταίρους για μια νέα-αξιοπρεπή  συμφωνία μεταξύ  Ελλάδας-ΕΕ .
 
Τούτη την στιγμή επισημαίνω πως :είναι ΠΟΛΥ ΝΩΡΙΣ για κριτική. Tαυτόχρονα, θεωρώ  αυτονόητο, για όλους εμάς που πιστεύουμε στην ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ, όλους/ όλες όσους πιστεύουν ότι
ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ μια ΝΕΑ Ελλάδα, με ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΗ ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ, μια Ελλάδα ΕΘΝΙΚΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ και με τον ΛΑΟ ΚΥΡΙΑΡΧΟ. με κοινωνική συνοχή και ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ.:
 
  Ότι για όλους/ όλες εμάς είναι αυτονόητη η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ μας στις λαϊκές Πρωτοβουλίες, μέγιστη εκ των οποίων ΑΝΑΔΕΙΧΤΗΚΑΝ το 2011 οι Πλατείες. 
 
ΕΠΙΣΤΡΕΨΑΜΕ λοιπόν στο σημείο εκκίνησης μας: στις Πλατείες:
  • από τις οποίες ΔΕΝ ΦΥΓΑΜΕ ποτέ (αυτές άλλωστε ΕΦΤΙΑΞΑΝ μετέπειτα ΟΛΑ τα ΑΝΤΙ-ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ).
  • χωρίς καμία «κομματική» εντολή, αφού η ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ μας είναι ΑΝΕΝΤΑΧΤΗ, το Πρόταγμα  και το ΠΡΌΣΤΑΓΜΑ ΑΔΕΣΠΟΤΟ (όσο και ΣΥΝΕΙΔΗΤΟ).
  • -για να στηρίξουμε μια ΑΝΤΙ-ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ κυβέρνηση, να επανενεργοποιηθούμε ως ΛΑΪΚΟ ΚΙΝΗΜΑ., για να βοηθήσουμε στην υλοποίηση ενός Προγράμματος Επιβίωσης του Έθνους και του Λαού μας και Εξόδου από την Κρίση. Με ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ.
    Όσο ποιο γρήγορα γίνουν όλα τούτα κατανοητά, τόσο το καλύτερο για όλους/ μας/ΣΑΣ…
     
     
    ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου