Τρίτη, 17 Φεβρουαρίου 2015

ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΙΣ ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ‏


Το Σάββατο 14 Φεβρουαρίου ήταν μια μέρα γιορτής για την πόλη. Από το πρωί στην κεντρική πλατεία με τη φιλαρμονική του Δήμου και το τσίρκο CACHIVACHE μέχρι αργά το βράδυ με τραγούδια και χορούς εκατοντάδες δημότες γιόρτασαν τις απόκριες.
        Για πρώτη φορά οι πολιτιστικοί σύλλογοι (Ηπειρώτες, Μικρασιάτες, Κρήτες, Χιώτες, Κεφαλλονίτες), το Ίδρυμα Ζήση και το Λύκειο Ελληνίδων συνεργάσθηκαν όλοι μαζί με το Δήμο και χάρισαν σε μικρούς και μεγάλους μια λαμπερή νύχτα.
Στις 19.30 το συγκρότημα του Συλλόγου των Απανταχού Φλαμπουριωτών Ν. Σερρών και πολλοί μασκαράδες διέσχισαν τους κεντρικούς δρόμους και κατέληξαν στην πλατεία που στο κέντρο της δέσποζε μια μεγάλη φωτιά. Τη σκυτάλη πήραν οι Κρήτες με τη μουσική και τους χορούς του τόπου τους και ακολούθησαν οι υπόλοιποι σύλλογοι.
Στην άκρη της πλατείας ερασιτέχνες ψήστες ετοίμαζαν σουβλάκια και κέρναγαν κρητική τσικουδιά και κρασί. Το συγκρότημα ΜΟΥΣΙΚΟ ΣΕΡΓΙΑΝΙ μας ταξίδεψε σε όλη την Ελλάδα και πυροδότησε το κέφι μέχρι αργά.
Απ΄ότι φαίνεται ένας καινούριος θεσμός δημιουργήθηκε στην πόλη μας.          
                
Ο Δήμος ευχαριστεί θερμά όλους  όσοι βοήθησαν και στήριξαν τις αποκριάτικες εκδηλώσεις. 

Γραφείο Τύπου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πράσινο Κίνημα: Ο Β. Λυσσαρίδης ταυτίστηκε με τον αγώνα της Κύπρου για ελευθερία και δημοκρατία

  Το Πολιτικό Συμβούλιο του Πράσινου Κινήματος εκφράζει τη θλίψη του και τα θερμά του συλλυπητήρια για την απώλεια του ιδρυτή και Επίτιμου ...

Δημοφιλείς αναρτήσεις