Τετάρτη, 24 Φεβρουαρίου 2016

ΟΥΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΦΑΣΙΣΜΟ ΤΗΣ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΑΣ ΟΥΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΑ ΤΟΥ ΦΑΣΙΣΜΟΥ1. Η απάντησή σας αναδεικνύει ότι δεν καταλαβαίνετε τίποτα, αλλά ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ και τον ισχυρισμό μας ότι ΠΑΙΖΕΤΕ ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ ΜΙΚΡΟΠΑΡΑΤΑΞΙΑΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΑΚΙΑ με τους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη, επιχειρώντας την ΣΤΕΓΝΗ πολιτική εκμετάλλευσή τους με την πολιτική εξαγοράς συνειδήσεων που κάνετε με τα λεφτά των δημοτών, τα οποία επιθυμείτε να διαχειρίζεστε με τρόπο αδιαφανή ώστε να εξασφαλίζετε αντάλλαγμα σε ψηφαλάκια.

2. Η απάντησή σας αποδεικνύει ότι δεν έχετε καμία σχέση με κάθε ΑΡΙΣΤΕΡΗ και ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΕΥΑΙΣΘΗΤΗ προσέγγιση της έννοια της κοινωνικής πολιτικής. Αυτά που γράφετε για να δικαιολογήσετε την πρακτική της αδιαφανούς διαχείρισης των κονδυλίων για κοινωνική πολιτική, αυτά τα ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ για "όσους φορούν ρούχα από το κοινωνικό παντοπωλείο και θα ανοίξει η γη να τους καταπιεί" αναδεικνύουν ότι ΕΤΣΙ ΣΚΕΠΤΟΣΑΣΤΕ ΕΣΕΙΣ.
Εμείς  που δεν είμαστε νεοφιλελεύθεροι καργαριστεροί φιλάνθρωποι θεωρούμε ότι η κοινωνική πολιτική του δήμου είναι ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ, είναι ΑΝΑΓΚΑΙΑ ΑΝΤΑΠΟΔΟΣΗ στον ανήμπορο πολίτη για την διατήρηση της κοινωνικής συνοχής στην πόλη και όχι μέσο κοινωνικού στιγματισμού και δημιουργίας σχέσεων εξάρτησης και υποτέλειας προς την "φιλάνθρωπη" εξουσία που διαχειρίζεται κάποια αιρετή εντεταλμένη σύμβουλος της διοικήσεως, καρέκλας υποτελούς.

Επειδή ακριβώς γνωρίζουμε καλά, αφού δεν είμαστε εμείς της "χρηματιστηριακής αριστεράς", ότι όλοι μπορεί κάποτε να βρεθούμε στην θέση αυτών των ανθρώπων πρέπει να έχει διασφαλιστεί ότι ΟΥΔΕΙΣ θα τους εκβιάσει, θα τους εκμεταλλευτεί,  θα τους εγκλωβίσει αλλά θα λάβουν την πρόνοια της κοινωνίας χωρίς να τους θωπεύσουν στα οπίσθια.
ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΔΙΑΣΦΑΛΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΑ ΟΡΓΑΝΑ.

3. Ο Καλλικράτης - ο νόμος - το θεσμικό πλαίσιο με το οποίο λειτουργείτε και παριστάνεστε τους φιλάνθρωπους, ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ να ανεβάσετε στην ΔΙΑΥΓΕΙΑ την απόφαση που έλαβε το δημοτικό συμβούλιο - με την αρνητική ψήφο του κ. Τζούρα και την δική μου.
Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΣΤΗΝ ΔΙΑΥΓΕΙΑ  - ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΟ ΝΟΜΟ - οφείλει να γράφει επακριβώς την ΕΙΣΗΓΗΣΗ που εγκρίθηκε και τα ονομάτάκια όλων των δημοτικών συμβούλων που ψήφισαν την ΕΙΣΗΓΗΣΗ προς το δημοτικό συμβούλιο και όχι την "έκθεση της κοινωνικής λειτουργού" όπως ΕΣΦΑΛΜΕΝΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΤΙΚΑ την αποκαλείτε για δημιουργία εντυπώσεων.

ΘΑ ΠΑΡΑΝΟΜΗΣΕΤΕ;

ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΕΒΑΣΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΑΥΓΕΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ή ΔΕΝ ΘΑ ΒΑΛΕΤΕ ΤΗΝ ΕΙΣΗΓΗΣΗ που έχει τα αρχικά των συνδημοτών μας;

ΠΟΣΟ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ ΠΑΙΖΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΣΤΕ;

ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΑΣΤΕΙΑ ΓΚΑΙΜΠΕΛΙΚΑ  ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΤΕ ΝΑ ΑΠΟΚΟΜΊΣΕΤΕ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ δηλαδή μικροπαραταξιακά οφέλη;;;;

4. Τα προσωπικά δεδομένα των απόρων συνδημοτών μας που "προστατεύετε" με τόσο ζήλο από τους αιρετούς τα έχουν δύο ανώνυμες εταιρίες, είναι στην διάθεση δηλαδή των στελεχών και των υπαλλήλων τους και βέβαια στον διορισμένο αμειβόμενο ειδικό σύμβουλο του δημάρχου που η εντεταλμένη αιρετή δημοτική σύμβουλος ΑΝΕΧΕΤΑΙ να εκπροσωπεί την πόλη στην τετραμερή των φορέων που διαχειρίζονται τα παχυλά κονδύλια του ΕΣΠΑ για το κοινωνικό παντοκοροϊδείο σας.

ΩΣ ΓΝΗΣΙΟΙ ΑΝΤΙΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΚΑΙ (κρυφο)ΝΕΟΦΙΛΕΛΕΔΕΣ θεωρείτε προφανώς ότι τα προσωπικά δεδομένα των συμπολιτών μας είναι καλύτερα προστατευμένα από τις ΑΝΩΝΥΜΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ από ότι από τους δημοκρατικά εκλεγμένους εκπροσώπους της τοπικής κοινωνίας.
ΑΥΤΟ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΕΣΤΕ!

ΑΝ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ ΛΥΠΟΜΑΣΤΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ.

ΚΑΙ ΕΥΛΟΓΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΜΠΑΘΕΙΑ ΣΑΣ ΠΟΥ ΕΥΤΥΧΩΣ ΟΔΗΓΗΣΕ ΝΑ ΜΗΝ ΔΕΧΤΕΙΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΜΑΣ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ ΓΙΑ ΚΟΙΝΗ ΚΑΘΟΔΟ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ.

Νομίζαμε τότε ότι την απευθύναμε την πρόταση σε δημοκράτες και αριστερούς.
Αν την είχατε δεχτεί τώρα θα είμαστε και εμείς εγκλωβισμένοι σε αυτή την απίστευτη ιδεολογική σας κωλοτούμπα στο κενό.
ΑΓΙΟ ΕΙΧΑΜΕ!

ΑΞΙΟ ΤΟ ΧΡΙΣΜΑ ΣΑΣ ΚΑΙ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΤΗΡΙΞΗ  ΑΠΟ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΠΟΥ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙΤΕ ΚΑΙ ΠΟΥ ΑΝΑΖΗΤΟΥΝ ΑΠΕΓΝΩΣΜΕΝΑ ΤΡΟΠΟΥΣ ΝΑ ΣΑΣ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΟΥΝ αλλά δεν βρίσκουν.
Εκτός από την δεξιά.
Γι΄αυτή είναι εύκολο.
Την πολιτική τους υλοποιείτε, με τις πιο ακραίες μεθόδους της ενεργείτε, σας το λέει σε κάθε συμβούλιο ο Κόσσυβας κάνοντας σας πλάκα.

Εμείς ως ΓΝΗΣΙΟΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ πιστεύουμε ότι ΟΙ ΑΙΡΕΤΟΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΕΙΝΑΙ πιο έμπιστοι και ευαίσθητοι από τα στελέχη των ανωνύμων εταιριών και τον διορισμένο μετακλητό υπάλληλο.
Δεν θα βρεθούμε "στου δρόμου τα μισά", υπάρχει ΧΑΟΣ ΑΝΤΙΛΗΨΗΣ.
ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΙΡΕΤΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΠΟ ΦΑΣΙΣΤΕΣ, ΕΤΑΙΡΙΟΚΡΑΤΕΣ  ΚΑΙ ΓΡΑΦΕΙΟΚΡΑΤΕΣ.

Το ίδιο άλλωστε με εμάς πρέπει να ήθελε να υπερασπιτεί και η παραιτηθείσα πρόεδρος της επιτροπής κοινωνικών δομών συντρόφισσα σας Χρυσούλα Μάζη , που είχε ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ και ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ και σας υπέδειξε ευγενικά στο τελευταίο δημοτικό συμβούλιο "να ακούτε και λίγο τους προβληματισμούς των άλλων δημοτικών παρατάξεων" όταν συζητούσαμε αυτό ακριβώς το θέμα.

5. Ξεπερνάει κατά πολύ τα όρια της θεσμικής λειτουργίας αλλά και της κοινής λογικής  να υπερασπίζεστε ότι είναι για το καλό των συνδημοτών μας που έχουν την ανάγκη της κοινωνικής πρόνοιας να επιλέγονται από ΕΝΑΝ ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΟ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟΚΡΑΤΗ που δεν δίνει πουθενά λογαριασμό και για να μην σπεύσετε να κάνετε μικροπολιτική πάλι και να πουλήσετε προστασία στην κοινωνική λειτουργό, αυτό που γράφω ισχύει πρώτα για την διευθύντρια της οικονομικής υπηρεσίας και μετά για οποιοδήποτε άλλο υπηρεσιακό στέλεχος του δήμου.
ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΗ, δεν είναι αμφισβήτηση της επάρκειας ή της τιμιότητας καμίας/κανενός υπαλλήλου.
ΞΕΡΕΤΕ ΑΠΟ ΑΡΧΕΣ ή όλα τα κρίνετε κατά περίπτωση;

6. Ο υπερβάλλων εξουσιαστικός ζήλος σας προφανώς σας κάνει να πιστεύεται ότι δικαιούστε να διαχειρίζεστε το δημόσιο χρήμα ανεξέλεγκτα και ότι η διαφάνεια στην διαχείρισή του αφορά τους άλλους και όχι εσάς που έχετε αυτοχριστεί ως οι μόνοι προστάτες του δημόσιου συμφέροντος, της πόλης και των απόρων συνδημοτών μας.

Οι έχοντες πραγματική ανάγκη βοήθειας συνδημότες μας πρέπει να γνωρίζουν ότι μπορούν να απευθυνθούν στον δήμο για βοήθεια που τους εξασφαλίζουν οι σηνδημότες τους  από το δημόσιο χρήμα, χωρίς να πρέπει να γίνουν τσιράκια κανενός "υπευθύνου" που δεν τους βοηθάει ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥ, και αυτή θα την έχουν χωρίς ΑΝΤΑΛΛΑΓΜΑΤΑ (πολιτικά ή ό,τι άλλο φανταστείτε) προς κανένα.

ΑΥΤΟ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΜΑΣΤΕ, ΑΥΤΟ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΜΑΣΤΕ και αυτό διασφαλίζεται ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ ΤΩΝ ΚΟΝΔΥΛΙΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΤΡΟΠΟΥ ΔΙΑΘΕΣΗΣ ΤΟΥΣ και όχι από την αντικατάσταση του δημοτικού συμβουλίου από τα Δ.Σ. ΑΝΩΝΥΜΩΝ ΕΤΑΙΡΙΩΝ.

ΚΡΙΜΑ ...
ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΤΗΦΟΡΟ ΣΑΣ.
Θα έχει άραγε ποτέ σταματημό;


ΑΓΓΕΛΟΣ ΝΤΑΒΙΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όταν οι επικεφαλής της διοίκησης του δήμου αποχωρούν εμείς δεν τους εξουσιοδοτούμε

    Κατά την συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου για την έκδοση του ψηφίσματος κατά της μετεγκατάστασης του ΚΑΖΙΝΟ της Πάρνηθας ο δήμαρχος ...

Δημοφιλείς αναρτήσεις