Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Πέμπτη 5 Μαΐου 2016

ΔΗΜΟΣΙΑ ΑΠΟΛΟΓΙΑ ΣΤΟ ΝΕΟ SITE ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ ΦΛΥΑ ΑΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΡΟΥΣΣΟΥ: ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΕΡΓΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ 2004 - 2010 !!!!


Εχθές λοιπόν αναγνώστη μου,  μπήκα στο site της ΦΛΥΑ ΑΕ για κάτι που έψαχνα.
 Eίχα καιρό είναι η αλήθεια να μπω εκεί, διότι μου προκαλεί είναι αλήθεια έντονα συναισθήματα η επαφ;h με την ΦΛΥΑ ΑΕ.

Μπήκα στην διεύθυνση που είχα στα "αγαπημένα" ΕΔΩ σε αυτό το link:

http://www.flya-ae.gr/frontoffice/portal.asp?cpage=RESOURCE&cresrc=154&cnode=1


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - βλέπω πάνω - πάνω: Η ΦΛΥΑ ΑΕ έχει νέο site από 9 MAΡTIOY 2016!!!!

Πήγα λοιπόν στο νέο site της εταιρίας την οποία θα έκλειναν για τα σκάνδαλά μας και τις αμαρτωλές συμβάσεις που είχαμε κάνει - όπως έλεγαν οι λασπολόγοι υπηρεσίας - και που ειδικά για την συμμετοχή μου σε αυτήν είπαν τα μύρια όσα, τόσο προς την κοινωνία, όσο κυρίως προς τον ΣΥΡΙΖΑ για να αποκλειστώ και να ανακληθεί  η πρόταση Μητρόπουλου - Σοσιαλιστικής Τάσης για το χρίσμα του ΣΥΡΙΖΑ στον δήμο Χαλανδρίου προεκλογικά!

Την εταιρία για την οποία ο Γρ.  Καλομοίρης (της Αριστερής Πλατφόρμας και τώρα της ΛΑΕ), κατέθεσε εναντίον της λειτουργίας της ως μάρτυρας του διώκτη της κου Δ. Παπαδόπουλου - της δεξιάς πτέρυγας της  παρατάξεως του κ. Ανδρεόπουλου (και παλαιότερα του μακαρίτη Γ. Γυφτόπουλου) και συγγενή της κας. Ελένης Παπαδοπούλου συνυπογράφουσας διευθύντριας το πρακτικό καταστροφής των αρχείων του δήμου με την Ελένη Κούκα που με μήνυσε!

(ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΒΑΖΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΣΕΙΡΑ ΤΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΣΤΟ ΧΑΛΑΝΔΡΙ σιγά σιγά γιατί πολύ αφήσαμε τα πράγματα να χάνονται στην θολούρa).

ΝΑ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟ ΝΕΟ SITE ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ ΠΟΥ ΩΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΞΕΚΙΝΗΣΑ ΤΗΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ το 1999, ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΞΑ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΟΣΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΜΟΥ ΕΔΙΝΕ Ο ΠΟΛΙΤΗΣ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ κόντρα σε όλους τους τοπικούς ΜΑΥΡΟΓΥΑΛΟΥΡΟΥΣ καταστροφείς.
 ΕΔΩ ΘΑ ΤΟ ΔΕΙΤΕ:http://www.flyadimouhalandriou.gr
 (Χάλια είναι σαν site και το domain αλλά αυτό είναι δευτερεύων εν προκειμένω).

ΔΙΟΤΙ ΠΡΩΤΕΥΩΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ ΤΙ ΛΕΝΕ ΤΩΡΑ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΑ  ΣΥΜΜΑΧΗΣΑΝ ΜΕ ΟΣΟΥΣ ΜΙΛΑΓΑΝ ΓΙΑ "ΠΛΥΝΤΉΡΙΑ" ΚΑΙ ΜΟΥ ΈΡΙΞΑΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΤΟΝΟΥΣ ΛΑΣΠΗ επειδή υπηρέτησα αυτή την εταιρία ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ!

Τι λένε ΟΙ ΙΔΙΟΙ  στην παρουσίαση που κάνουν στο νέο site!

Τι λέει η Αθανασάτου, ο Πόλυς Τακόπουλος και  ο "μισθοφόρος" (που λέει και ο Κομπότης) που είναι στο ΔΣ της εταιρίας ΑΚΟΜΑ και δεν έχει την ευαισθησία να παραιτηθεί.

Τι λέει ΣΗΜΕΡΑ ο κος Ανδρεόπουλος που παραμένει στο ΔΣ της εταιρίας που έλεγε ότι πρέπει να τεθεί σε εκκαθάριση γιατί είναι "ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ ΜΑΥΡΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ".

Νι τι γράφουν ΕΚΕΙΝΟΙ στην ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ ΕΔΩ:  
http://www.flyadimouhalandriou.gr/2016/02/blog-post_16.html

 ΘΑ ΤΟ ΑΝΤΙΓΡΑΨΩ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ, αν το κατεβάσουν!

ΕΤΑΙΡΕΙΑ




Η «ΦΛΥΑ Δημοτική Ανώνυμη Εταιρεία Εκμετάλλευσης Ακινήτων Δήμου Χαλανδρίου» συμπληρώνει φέτος 17 χρόνια από την ίδρυσή της και 6 χρόνια από την επαναδραστηριοποίηση το 2004.



Ιδρύθηκε το 1993 με την επωνυμία «ΦΛΥΑ Αναπτυξιακή»,έχοντας ως στόχο την ανάληψη τεχνικών έργων, την παροχή υπηρεσιών και την προώθηση επενδύσεων που θα μπορούσαν να αποφέρουν οικονομικά ή κοινωνικά οφέλη στο Δήμο Χαλανδρίου ή κατ’ ευθείαν στους δημότες του.


Το 2004 ενεργοποιήθηκε, ενώ το 2009 μετασχηματίστηκε από “ΦΛΥΑ Αναπτυξιακή” σε Δημοτική Ανώνυμη Εταιρεία Εκμετάλλευσης Ακινήτων Δήμου Χαλανδρίου, με την επωνυμία «ΦΛΥΑ Α.Ε.» και στεγάζεται στα νέα της γραφεία στην οδό Καραολή Δημητρίου 61 Αριστοτέλους, στο Χαλάνδρι.


Σκοπός της Εταιρείας είναι πλέον αποκλειστικά, η αξιοποίηση της ακίνητης περιουσίας του Δήμου και η εκμετάλλευση των κοινόχρηστων χώρων, όπως αυτοί ορίζονται συγκεκριμένα στο Καταστατικό της.


Μέσα στα 6 χρόνια της ενεργοποίησής της (2004-2010), η Εταιρεία προσέφερε πολύτιμο κοινωφελές έργo σε μια σειρά από κρίσιμους τομείς για τη λειτουργία της πόλης, όπως είναι η καθαριότητα, η ενημέρωση, ο αθλητισμός, η εξυπηρέτηση των πολιτών, η ασφάλεια, η προστασία του περιβάλλοντος, ο πολιτισμός κ.ά.

ΣΧΟΛΙΟ ΔΙΚΑΙΩΣΗΣ ΚΑΙ ΕΚΝΕΥΡΙΣΜΟΥ ΜΑΖΙ:
ΕΓΩ ΣΑΣ ΤΟ ΕΙΧΑ ΠΕΙ ΑΠΟ ΠΑΛΙΑ πρώην σύντροφοι!
Τα είπα και στην "ανακριτική επιτροπή" που κλήθηκα στον ΣΥΡΙΖΑ όταν μου δόθηκε η ευκαιρία να μιλήσω και εγώ και όχι μόνο .... η νονά και η κουδούνα.
ΤΟ ΕΙΧΑ ΔΙΑΜΗΝΎΣΕΙ ΑΡΜΟΔΙΩΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΜΟΥ: 
ΛΑΣΠΟΛΟΓΟΙ, ΣΥΚΟΦΑΝΤΕΣ ΘΑ ΠΟΥΝ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΚΑΙ ΑΛΗΘΕΙΕΣ γιατί ο Νταβίας δεν είναι κανένα παιδάκι που θα δεχτεί το κοινωνικοπολιτικό μουτζούρωμα που του κάνανε και θα τους αναγκάσει να την μαρτυρήσουν την ΑΛΗΘΕΙΑ.

Θα μου πεις πετύχατε τον σκοπό σας λασπολογώντας. 
Με αποκλείσατε!
Δεν βαριέσαι! Οι καρέκλες χάρισμά σας!
Όχι γιατί δεν τις θεώρησα πάντα ΜΕΣΟ παραγωγής πολιτικής και ως τέτοιες τις διεκδίκησα.
Αλλά γιατί τελικά εσείς φαίνεται τις χρειαζόσασταν τόσο πολύ που φτάσατε στο "ο σκοπός αγιάζει τα μέσα" για να τις κατακτήσετε,  σημείο στο οποίο ευτυχώς ΔΕΝ ΕΦΤΑΣΑ ΠΟΤΕ!
Σας μένει η ρετσινιά του λασπολόγου όμως.
Και για έναν αριστερό (αν ήσασταν) αυτή θα ήταν σοβαρή ρετσινιά!
Αλήθεια ΝΤΡΕΠΕΤΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΣΑΣ;;; 
Ειδικά εκ των παλαιοτέρων που είπαν και έγραψαν;
Ή έχετε τόσο ΑΛΛΟΤΡΙΩΘΕΙ που δεν ντρέπεστε καν;

ΥΓ: Στην καλή συνοπτική παρουσίαση της ετιαρίας που κάνατε, "ξεχάσατε" βέβαια να αναφέρετε ένα πολύ σοβαρό ωρόσημο για την ύπαρξή της: Είναι το χρονικό εκείνο σημείο, μετά την ίδρυση της στα χαρτιά το 1993, που θεώρησε τα πρώτα της βιβλία ΚΒΣ το 1999, μπήκε δηλαδή σε κανονική επιχειρηματική λειτουργία και ποιος ήταν τότε πρόεδρος με αντιπρόεδρο την Πίτσα Γκικάκη που την πίστεψαν και την έβαλαν σε κίνηση αλλά αναγκάστηκαν σε παραίτηση από όσους "αριστερούς του κώλου" και γραφειοκράτες δεξιούς και τότε ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΑΝ ΣΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΊΑ και οι οποίοι επικράτησαν στην μεγάλη εσωπαραταξιακή μάχη εκείνης της εποχής, εκεί κατά το 2000 αλλά δεν πειράζει που το "παραλείψατε".. Μου αρκεί η δημόσια  παραδοχή σας για την περίοδο 2004 - 2010 και το έργο που επιτελέσαμε παρά τις συνεχείς επιθέσεις από εσάς και τους πολιτικούς σας συμμάχους!

ΑΓΓΕΛΟΣ ΝΤΑΒΙΑΣ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου