Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Τρίτη 6 Σεπτεμβρίου 2016

Ο ΣΥΜΕΩΝ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΕΜΠΛΑΚΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΤΑΙΠΕΔ


Οι δανειστές επέβαλαν στον Τσίπρα να περάσει όλη την δημόσια περιουσία στο ΤΑΙΠΕΔ.

Το μόνο που έσωσε η σκληρή διαπραγμάτευση είναι ότι η έδρα του Ταμείου είναι στην Αθήνα και όχι στο Λουξεμβούργο.

Η πλειοψηφία στο Ταμείο πάντως είναι ξένοι εκπρόσωποι των δανειστών.  Τι να κλάσει και ο Πιτσιόρλας μόνος του εκεί; Ό,τι του λένε κάνει, άντε να βάζει κανέναν αστερίσκο για την τιμή των όπλων (λέμε τώρα).

Στο ταμείο υπολογίστηκε τότε ότι πέρασε δημόσια γη αξίας καμιά 25αριά δις ευρώ, ως εγγύηση για το χρέος της χώρας που είναι καμιά 300αριά (πάνω - κάτω, όταν βγάλουν άκρη με τα στοιχεία μπορεί και να μάθουμε ακριβώς).
 Πάντως στο ΜΝ3 (μνημόνιο 3) τόσα έχουν βάλει στον λογαριασμό από το ΤΑΙΠΕΔ.

 ΔΗΛΑΔΗΣ - και με βάση την εμπνευσμένη μεσσιανική πολιτική του Συμεών:

Αν στην ΔΕΗ (και λέω στην ΔΕΗ γιατί εκεί μπαίνουν και τα δημοτικά τέλη καθαριότητας) βάλουν ένα χαράτσι 25 δις : 10 εκ. Έλληνες = 2500 ευρώ το κεφάλι, μόνο 10000ρυρώ  η τετραμελής οικογένεια, μοιρασμένα σε τρία χρόνια (κάνουμε και ευκολίες πληρωμής) - πέφτει 300 περίπου ευρώ τον μήνα (τσάμπα πράγμα) τότε ΤΕΡΜΑ ΤΟ ΤΑΙΠΕΔ (για το ΜΝ3)

ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΕΙΚΙΝΗΤΟΥ - ΣΥΜΕΩΝ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ;
 
ΜΑΛΑΚΕΣ ΕΙΝΑΙ;

ΥΓ 1: ΒΕΒΑΙΑ - ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΞΟΦΛΗΣΕΙ ΑΚΟΜΑ - ΣΤΟ ΜΝ4 (όταν με το καλό έρθει και το ΜΝΗΜΟΝΙΟ του Κυριάκου) - θα ΞΑΝΑΔΕΣΜΕΥΣΟΥΝ οι δανειστές την δημόσια γη ΠΑΛΙ και .... ξανά μανά το ίδιο. Αλλά μην ανησυχείς. Στο είπανε! Τι είναι 99 χρόνια. Τα πρώτα 100 είναι δύσκολα, μετά συνηθίζεις.

ΥΓ 2: Στο Χαλάνδρι ρε φίλε μου είμαστε πολύ γάτοι τελικά. Και γαμώ τους πρωτοπόρους!
  • Πρώτοι και μόνοι καταργήσαμε το 2010 το ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ για να προλάβουμε τις φήμες ότι θα καταργηθεί η χρηματοδότησή του από την ΕΕ και θέλαμε να μην χάσουμε τα πρωτεία 
  • Τελικά πουθενά μέχρι σήμερα δεν καταργήθηκε εκτός του Χαλανδρίου και χρηματοδοτείται από ΕΣΠΑ.
  • Πρώτοι (ΚΑΙ ΜΟΝΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ) καταργήσαμε τα ΝΟΜΙΚΑ ΠΡΟΣΩΠΑ του δήμου, με τις φήμες ότι θα απολύονταν οι εργαζόμενοί τους. ΠΟΥΘΕΝΑ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΑΥΤΟ, τα νομικά πρόσωπα σε όλους τους δήμους συνεχίζουν και εμείς μείναμε ΟΙ ΜΟΝΟΙ χωρίς νομικά πρόσωπα όμως εξαιτίας .... των ΣΩΤΗΡΩΝ του Αεικίνητου και του συλλόγου εργαζομένων του δήμου με τον τότε συσχετισμό δυνάμεων (ίδιος είναι και σήμερα).
  • Μόνοι μας κλείσαμε τους αθλητικούς μας χώρους για μήνες, για να προλάβουμε γιατί "ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΚΛΕΙΝΑΝ οι από πάνω επειδή δεν είχαν άδεια". ΑΚΟΜΑ ΠΑΡΑΤΑΣΕΙΣ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΟΙ ΑΛΛΟΙ! Δεν μπορούσαμε να τους φτιάξουμε σταδιακά ...
  • Τώρα - για να σώσουμε την "εμπορευματοποίηση" των ΧΕΥ - κάνει ο δήμος εμπόριο με τους δανειστές ενώ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΔΗΜΟΙ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΓΗ ΤΣΑΜΠΑ.
ΜΙΛΑΜΕ ΟΤΙ ΤΟ ΝΕΡΟ ΚΑΤΙ ΕΧΕΙ ΣΤΟ ΧΑΛΑΝΔΡΙ.

Η ΜΑΛΑΚΙΑ ΤΩΝ ΧΑΛΑΝΔΡΑΙΩΝ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΑΠΟ ΤΟ 2010 ΚΑΙ ΔΩ ΣΠΑΕΙ ΚΑΡΥΔΙΑ!

Είναι πολύ καλά παιδιά (για τον Φούχτελ) .... ΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου