Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Τρίτη 17 Ιανουαρίου 2017

ΣΤΟ ΓΕΝΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ ΑΔΕΔΥ Η ΒΙΚΥ ΧΑΛΚΙΑ


Θ. ΜΠΑΛΑΣΣΟΠΟΥΛΟΣ
Β. ΧΑΛΚΙΑ

ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΣΑΒΟΠΟΥΛΟΣ









 



Η ΟΙΚΕΙΟΘΕΛΗΣ (και όχι θεσμικά υποχρεωτική) απόσυρση του Θέμη Μπαλασσόπουλου από την συνδικαλιστική δράση μετά την συνταξιοδότησή του, άφησε κενή την θέση του στο Γενικό Συμβούλιο και την Εκτελεστική Επιτροπή της ΑΔΕΔΥ, όργανα στα οποία είχε ελεγεί μόλις τον περασμένο Δεκέμβριο.στό πρόσφατο συνέδριο της ΑΔΕΔΥ.

Πρώτη επιλαχούσα σύμβουλος της ΔΗΜΟΣΙΟΥΠΑΛΛΗΙΚΗΣ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ στο Γενικό Συμβούλιο  (η παράταξη έχασε μία  έδρα ακόμα στο ΓΣ. για μία ψήφο) είχε εκλεγεί η Βίκυ Χαλκιά, εκπρόσωπος της ΠΟΕ ΟΤΑ στο συνέδριο της ΑΔΕΔΥ, εκπρόσωπος των εργαζομένων του δήμου Βριλησσίων στην ΠΟΕ ΟΤΑ.

Έτσι η Βίκυ Χαλκιά αντικαθιστά (ως φυσική παρουσία,  γιατί  βέβαια η πολιτική αναπλήρωση του δεν είναι δυνατή, με την ιστορία και την εμπειρία που διαθέτει ο επί σειρά ετών πρόεδρος της ΠΟΕ ΟΤΑ)  τον Θέμη Μπαλασσόπουλο στο Γενικό Συμβούλιο της ΑΔΕΔΥ και την Συντονιστική Γραμματεία της παράταξης της πλειοψηφίας της ΠΟΕ ΟΤΑ.

Τον Θέμη Μπαλασσόπουλο στην Εκτελεστική Επιτροπή της ΑΔΕΔΥ θα αναπληρώσει ο επόμενος μετά τον Θέμη, "παλιός" της παράταξης" πρώτος σε σειρά εκλογής στο Γενικό Συμβούλιο της ΑΔΕΔΥ στο πρόσφατο συνέδριο,  Στέφανος Σαβόπουλος, από τον Σύλλογο Εργαζομένων του Δήμου Κερατσινίου.


ΣΧΟΛΙΟ Α.Ν.: Ε! Λαμόγια αναγνώστες της Πλατείας: Δεν θέλω μαλακισμένα σχόλια - οικογενειακού περιεχομένου -  έτσι;
 Μια δίαιτα την χρειαζόμαστε, έτσι και αλλιώς. Βέβαια τρία χρόνια δίαιτα ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ!
ΞΕΡΩ ΟΜΩΣ ΝΑ ΜΑΓΕΙΡΕΥΩ (και καλά όπως λένε οι άλλοι) οπότε δεν τραβάω κανένα ζόρι! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου