Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Τρίτη 17 Ιανουαρίου 2017

Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ "ΑΡΓΩ" ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΑΝΟΙΧΤΗ ΔΑΝΕΙΣΤΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ

 

Διευρύνοντας διαρκώς τις δραστηριότητες του Πολιτιστικού - Επιστημονικού Συλλόγου "ΑΡΓΩ" και με γνώμονα ότι το βιβλίο αποτελεί πολιτιστικό και μορφωτικό αγαθό για όλες τις ηλικίες, προχωρούμε στη δημιουργία Δανειστικής Βιβλιοθήκης, διαθέσιμης όχι μόνο για τα μέλη μας, αλλά ανοιχτής σε όλους.

Στόχος μας είναι να λειτουργήσουμε σύντομα μια Ανοιχτή Δανειστική Βιβλιοθήκη με ευρεία θεματολογία, η οποία θα συμβάλλει στη γνώση, τη φιλαναγνωσία, ενισχύοντας έμπρακτα τις ιδέες της συνεργασίας, της ανταλλαγής και επανάχρησης των βιβλίων.

Για την δημιουργία και τον συνεχή εμπλουτισμό της Δανειστικής μας Βιβλιοθήκης απευθυνόμαστε στα μέλη και τους φίλους του Συλλόγου, σε εκδοτικούς οίκους, φορείς κλπ. Ήδη έχουμε τις πρώτες σημαντικές προσφορές!

Περιμένουμε με χαρά τη δική σας συμμετοχή στη Δανειστική Βιβλιοθήκη με την προσφορά των καινούριων και των παλιών σας βιβλίων που δεν χρειάζεστε πια, αλλά και με τη δυνατότητα να δανειστείτε κι εσείς.

Για προσφορές βιβλίων και άλλες σχετικές πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε στα τηλέφωνα: 698.4410858 και 698.0026635, ή στο e-mail: argohalandriou@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου