Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Τετάρτη 14 Ιουνίου 2017

ΚΟΜΠΟΤΗΣ: ΠΑΡΕ ΝΑ 'ΧΕΙΣ! ΟΛΟΗΜΕΡΟ ΤΟ ΜΠΑΡ ΣΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΤΗΣ ΡΕΜΑΤΙΑΣ;;;;


Χαλάνδρι, 12 Ιουνίου  2017  
                     Αρ. Πρωτ. 649
Προς  Δήμαρχο Χαλανδρίου
           κ.  Σίμο Ρούσσο

                                                                
Κοινοποίηση  :  Αντιδήμαρχο Πολιτισμού
                          κ. Σ. Γκάκα


Αγαπητέ κ. Δήμαρχε,

       Με έκπληξή μας πληροφορηθήκαμε από συμπολίτες μας ότι στον χώρο του θεάτρου της ρεματιάς λειτουργεί σε ημερήσια βάση πλήρες αναψυκτήριο/μπαρ.

       Δεδομένου ότι η περιοχή τελεί, όπως γνωρίζετε, υπό καθεστώς προστασίας θα θέλαμε να μας ενημερώσετε για το αν το συγκεκριμένο κατάστημα υπάγεται στην κατηγορία των καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος, όπως πληροφορηθήκαμε, και σε κάθε περίπτωση:

- Για το θεσμικό καθεστώς χρήσεων γης το οποίο καλύπτει την λειτουργία του εντός του ρέματος και αν έχουν τηρηθεί τα προβλεπόμενα στο άρθρο 4 2γ του ΠΔ προστασίας της ρεματιάς (ΦΕΚ 659Δ/1995).
- Για τον ακριβή χαρακτήρα του καθώς και για το καθεστώς λειτουργίας του (ιδιόχρηση, μίσθωση κλπ). Σε περίπτωση μίσθωσης τον φορέα και τους όρους διεξαγωγής του σχετικού πλειοδοτικού διαγωνισμού, καθώς και το μισθωτήριο συμφωνητικό όπου αναγράφονται ο χρόνος και οι όροι λειτουργίας.
- Για τους όρους πυροπροστασίας, διάθεσης των στερεών και υγρών αποβλήτων και γενικότερα τυχόν σχετικές προβλέψεις για ώρες λειτουργίας, όρια θορύβου, αποτροπή ολονύκτιου φωτισμού κλπ.

       Θα θέλαμε να θυμίσουμε ότι ο σύλλογός μας πάντα θεωρούσε λογικό να λειτουργεί (με τους αρμόζοντες όρους λόγω του ότι βρίσκεται εντός της ρεματιάς) στο θέατρο ένα κυλικείο κατά την θερινή περίοδο και τις ώρες που υπάρχουν παντός είδους δραστηριότητες. Την άποψη  αυτή είχαν διαχρονικά αποδεχτεί και οι εκάστοτε δημοτικές αρχές. Να θυμίσουμε επίσης ότι δεν είναι πολύς ο καιρός που η δική σας δημοτική αρχή θεώρησε επιτυχία την απομάκρυνση πιτσαρίας από την περιοχή του ρέματος.

        Θα παρακαλούσαμε για την άμεση ενημέρωση επί του ανωτέρω θέματος, υπενθυμίζοντας ότι εκκρεμεί και απάντησή σας σε παλαιότερη επιστολή μας. Σε κάθε περίπτωση θα επιθυμούσαμε μία συνάντηση μαζί σας με σκοπό την αλληλοενημέρωση, καθώς πεποίθησή μας είναι πως ο διάλογος οδηγεί στην επίλυση των προβλημάτων με γνώμονα την προστασία της ρεματιάς, καταστατικό σκοπό του συλλόγου μας και εκτιμούμε και δική σας επιδίωξη.

Με εκτίμηση,

Η πρόεδρος                                                              Η Γεν. Γραμματέας
Κ. Δάνου                                                                       Μ. Σμαραγδή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου