Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Τετάρτη 5 Δεκεμβρίου 2018

ΠΟΙΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΥΝΘΕΣΗ ΑΝΑΖΗΤΑ Ο ΣΥΜΕΩΝ?



Δεν έχουμε τοποθετηθεί - ακόμα -  για τα όσα έγιναν στην συνεδρίαση για τον προϋπολογισμό.

Περιμένουμε.
Αλλά όχι άπραγοι.
Σε λίγο θα μιλήσουμε και εμείς.
Περιμέναμε να μιλήσει ο Συμεών.

Μίλησε. Και πανηγυρίζει.

Πανηγυρίζει που είχε άνετη πλειοψηφία (21 - 17, τρεις απόντες ένας από κάθε παράταξη του μετώπου της ..... αντιπολίτευσης).

Μιλάει για προσπάθεια μέρους της αντιπολίτευσης να του μπλοκάρει το έργο.

Και μιλάει για υπερψήφιση του προϋπολογισμού από "ευρύτερο φάσμα παρατάξεων και ανεξαρτήτων που αποδεικνύει ότι υπάρχει χώρος για να ΤΕΛΕΣΦΟΡΗΣΕΙ (προσοχή στη λέξη, τελεσφορεί κάτι που είναι σε εξέλιξη) η αναζήτηση συνθέσεων".

Αυτό που οι πιτσιρικάδες λένε "Ο,ΤΙ ΝΑ ΄ΝΑΙ" σε όλο του το μεγαλείο.

Ποιο είναι το "ευρύτερο μέτωπο παρατάξεων και ανεξάρτητων" που υπερψήφισαν τον προϋπολογισμό;

Η μισή Αντίσταση, ο Θ. Βαρδουλάκης που έχει προσχωρήσει στον ΣΥΡΙΖΑ, η Μαρία Λοτσάρη που φεύγει από το πολιτικό παιχνίδι στο Χαλάνδρι και πάει στην Άνδρο , ο Πέτρος Αναστασιάδης και η παράταξη Λαδόπουλου μόνο;

Σε αυτούς αναφέρεται ο Δήμαρχος Χαλανδρίου;

Ή ΜΗΠΩΣ ΜΑΣ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΚΑΙ ΕΜΑΣ ΕΠΕΙΔΉ ΨΗΦΙΣΑΜΕ ΛΕΥΚΟ και ΟΧΙ ΚΑΤΑ;;;

ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΑΜΕ ΟΡΘΙΟ ΟΤΑΝ ΕΠΕΦΤΕ και δεν είχε στήσει ακόμα η Καρατζά τον καραγκιοζ μπερντέ με τον Πέτρο Αναστασιάδη για να τον σύρει να συνεχίσει να μας αποκλείει;;;

Και ποιοι είναι εκείνοι που θέλανε να του μπλοκάρουν το έργο;
Οι παρατάξεις της αντιπολίτευσης που ψήφισαν ΟΧΙ ή όσοι ψήφισαν λευκό;

ΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΤΡΕΙΣ υποτιθέμενοι "κακοί"  - (Ανδρεόπουλος, ΑΝΤΑΡΤΕΣ και ΚΑΡΑΤΖΑ) τον βοήθησαν να περάσει τον προϋπολογισμό. Από τον Ανδρεόπουλο έλειπε ο κ. Πράσσος και από τους Αντάρτες έλειπε ο κ. Τζούρας και η Καρατζά είχε τον Πέτρο Αναστασιάδη στην Επιτροπή Ποιότητας Ζωής.

Και ο - υποτιθέμενος αντίπαλός του- και καλά διεκδικητής του θώκου του-  και βολεμένος του στον ΣΒΑΠ Γ. Κουράση είχε στείλει διακοπές τη Νιώτη.

ΣΕ ΠΟΙΟ ΜΕΤΩΠΟ ΠΑΡΑΤΑΞΕΩΝ ΚΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ με τους οποίους "θα ΤΕΛΕΣΦΟΡΗΣΕΙ" η προσπάθεια σύνθεσης και ποιους κατηγορεί ως παλιό που θέλει να μπλοκάρει το μεσσιανικό του έργο ο Συμεών?

Είπαμε και στο δημοτικό συμβούλιο, το λέμε και τώρα: Μπήκαμε σε προεκλογική περίοδο και πλέον οι συνθέσεις που δεν έγιναν όταν έπρεπε και δεν υπηρετήθηκαν καν σε αυτή την τελευταία πολιτική ευκαιρία να σηματοδοτηθούν και από την πλευρά της διοίκησης, θα αναζητηθούν ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ και αφού πρώτα ο ΑΡΜΟΔΙΟΣ, δηλαδή ο λαός θα καθορίσει το νέο συσχετισμό δυνάμεων στο δημοτικό συμβούλιο.

Περισσότερο χρόνο δεν μπορεί να κερδίσει ο Συμεών παριστάνοντας εκείνον που "αναζητάει συνθέσεις".

ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ ΚΑΙ YESMEN ΑΝΑΖΗΤΑΕΙ σαν γνήσιος Σουλτάνος.

Ο συσχετισμός δυνάμεων που θα προκύψει από τις εκλογές του Μαΐου θα καθορίσει τις νέες συμμαχίες που θα γίνουν ΣΕ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΗ ΒΑΣΗ και με ΔΕΣΜΕΥΣΕΙΣ και ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΕΙΣ όσων θέλουν να συνεργαστούν.

Μέχρι τότε ο Συμεών ας αναζητάει πρόθυμους σε όλες τις παρατάξεις  για να μην κάνει το αυτονόητο: ΝΑ ΤΗΡΗΣΕΙ ΤΗΝ ΘΕΣΜΙΚΗ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ και ΤΗΝ ΔΙΑΠΑΡΑΤΑΞΙΑΚΟΤΗΤΑ στα όργανα διοίκησης του Δήμου και ιδίως στην ΦΛΥΑ και την Επιτροπή Ποιότητας Ζωής.
Αυτό που θα υποχρεωθεί να κάνει έτσι και αλλιώς - ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ (που δεν είναι όσο βέβαιο νομίζουν οι φατσομπουκικοί φρουροί) - ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΜΑΪΟ.

Εμείς ΔΕΙΞΑΜΕ πόσο πιστεύει σε τέτοιες πολιτικές συνθέσεων. ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ.

Το μόνο που - ακόμα - μπορεί είναι να μας αποκλείει - τη μόνη παράταξη του ΔΣ - με την βοήθεια των Ανδρεόπουλων και της Καρατζά, παραβιάζοντας την θεσμική λειτουργία των οργάνων διοίκησης και αδιαφορώντας αν θέτει τον δήμο σε μεγάλο κίνδυνο, αφού βέβαια μια απόφαση της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής που λαμβάνεται με σύνθεση που δεν είναι σύννομη ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΖΗΜΙΕΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ από οποιονδήποτε την προσβάλλει και ζητήσει αποζημιώσεις.

Προς το παρόν μένουμε να του υπενθυμίζουμε ότι το ελπιδοφόρο μέτωπό στο οποίο αναφέρεται ή μεγάλο μέρος του ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ.

Εδώ θα είναι όμως ΟΙ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ.

ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΜΝΗΜΗ ΧΡΥΣΌΨΑΡΟΥ και δεν έχει βρεθεί ακόμα ο μάγκας που θα μας δουλέψει για πάνω από μία φορά.

ΣΕ ΛΙΓΟ ΤΑ ΣΠΟΥΔΑΙΑ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου