Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Παρασκευή 5 Απριλίου 2019

ΧΑΛΑΝΔΡΙ ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ ΠΟΡΕΙΑ - ΠΟΛΥΔΡΟΣΟ

Στο κεντρικό μας πρόγραμμα που είναι δομημένο σε επίπεδο πόλης περιλαμβάνονται οι θέσεις μας για το θέμα του ΚΑΖΙΝΟ και τις επιπτώσεις που θα έχει κυρίως στον Συνοικισμό και την περιοχή της Ριζαρείου, το κτήμα Πραμπόπουλου (Κλειστό Θέατρο), το διατηρητέο Ζερβου (και τα άλλα διατηρητέα) που αφορούν την ενότητα.

Οι θέσεις ανά γειτονιά αφορούν συνοικιακής εμβέλειας αναγκαίες παρεμβάσεις:

1) Προσπάθεια επανασχεδιασμού και ανακατασκευής του ΕΚΤΡΩΜΑΤΟΣ της διάνοιξης Φραγκοκλησιάς. Το να θρηνήσουμε θύματα δυστυχώς είναι θέμα χρόνου.

2) Μεταφορά του τέρματος της λεωφορειακής γραμμής 402 (ΣΤ. ΚΑΤΕΧΑΚΗ - ΠΟΛΥΔΡΟΣΟ) στο Σταθμό ΠΕΝΤΕΛΗ του Προαστιακού. Τώρα είναι 300 μέτρα πιο πριν. Έχουμε σταθμό δίπλα μας και δεν έχουμε συγκοινωνία!!!!!

3 )Πυκνή Σύνδεση του Πολυδρόσου με το Σταθμό μετρό Χαλάνδρι, στα πλαίσια ενός ολοκληρωμένου σχεδιασμού δημοτικής συγκοινωνίας για όλο το Χαλάνδρι.

4) Δίκτυο ομβρίων. Μία φυσιολογική βροχή και στους δρόμους έχουμε περισσότερο νερό απ ότι στο ρέμα. Άμεση ολοκλήρωση της μελέτης ομβρίων και στο Πολύδροσο Χαλανδρίου.

5) Τα μπαλώματα της διοίκησης  Ρούσσου έκαναν τους δρόμους χειρότερους από ότι ήταν. Πρόγραμμα πλήρους ασφαλτόστρωσης δρόμων με προτεραιότητα σε όσους έχει ήδη περάσει το δίκτυο φυσικού αερίου. (με τα καπάκια ΟΤΕ-ΕΥΔΑΠ κλπ. στο επίπεδο του δρόμου)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου