Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Κυριακή 22 Μαρτίου 2020

«Συμβόλαιο» εμπρησμού στο «One Happy family»


Τρεις Παλαιστίνιοι οι δράστες, ο ένας με ελληνικό διαβατήριο. Οι δυο απ' αυτούς ήρθαν στη Μυτιλήνη με σκοπό τον εμπρησμό

Οι κάμερες γειτονικών επιχειρήσεων οδήγησαν στη σύλληψη των τριών δραστών της φωτιάς που το βράδυ της 7ης Μαρτίου κατέκαψε την ημερήσια δομή ψυχαγωγίας και άτυπης εκπαίδευσης προσφύγων και μεταναστών στον Καρά Τεπέ που λειτουργούσε η οργάνωση «One happy family»
.

Όπως από την αρχή είχε φανεί, επρόκειτο για εμπρησμό. Για τον οποίο ταυτοποιήθηκαν ως δράστες τρεις αλλοδαποί Παλαιστινιακής καταγωγής. Ο ένας από αυτούς, 59 ετών, κάτοικοι Μυτιλήνης με Ελληνικό διαβατήριο και οι άλλοι δυο επίσης Παλαιστινιακής καταγωγής οι οποίοι είναι κάτοικοι Αθηνών και ήλθαν στη Μυτιλήνη ειδικά για τον εμπρησμό.

Στην υπόθεση ερευνάται η εμπλοκή και ενός τέταρτου ατόμου ο οποίος όμως δεν έχει ταυτοποιηθεί.

Από τις κάμερες ασφαλείας των γειτονικών επιχειρήσεων φάνηκε ότι ο αλλοδαπός με το Ελληνικό διαβατήριο και τους επιβαίνοντες σε αυτό συνεργούς του ανέβηκε στο λόφο όπου βρισκόταν η δομή με το αυτοκίνητο του πρώτου. Και αφού μπήκε η φωτιά επιβιβάστηκαν πάλι στο αυτοκίνητο και κατέβηκαν.

Η όλη υπόθεση εξιχνιάστηκε ύστερα από εμπεριστατωμένη έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Μυτιλήνης, με τη συνδρομή του Τμήματος Συλλογής και Διαχείρισης Πληροφοριών της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Βορείου Αιγαίου. Ενώ η δικογραφία υποβλήθηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Μυτιλήνης.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχει η διερεύνηση και η αποκάλυψη των λόγων του εμπρησμού και ιδιαίτερα το πώς ήρθαν από την Αθήνα δυο άτομα με σκοπό αποκλειστικά και μόνο την πράξη αυτή.

One Happy family


ΣΧΟΛΙΟ:
ΘΥΜΙΖΟΥΜΕ:
Σίμος Ρούσσος
8 March at 16:00 · στο FACEBOOK

Όταν στις 2/3, έκανα την ανάρτηση για τους ναζί που βιαιοπραγούσαν στο λιμάνι,εναντίον της βάρκας με τις εγκύους και τα παιδιά δεν μπορούσα να φανταστώ ότι τόσο σύντομα θα είχαμε και το δικό μας Ράιχσταγκ.
Ο εμπρησμός του σχολείου του Ελβετικού Σταυρού,στο οποίο τα παιδιά των προσφύγων μάθαιναν ελληνικά,η αποβίβαση Αυστριακών νεοναζί στο νησί,οι απειλές τους ότι θα κάνουν ό,τι και στα Καλάβρυτα,δείχνουν ότι το απόστημα έσπασε.Οι φασίστες απειλούν πλέον ανοιχτά την δημοκρατία στην χώρα.Για άλλη μια φορά λοιπόν: Η με τους ανθρώπους η με τους ναζί.


Από τότε του υποδείξαμε ότι ΗΤΑΝ ΛΑΘΟΣ να παραστήσει τον ..... εκπρόσωπο των δικαιωματιστών ΖΑΙΩΝ και ότ ως ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ δεν πρέπει να βάζει διχωριστικές γραμμές μεταξύ των δημοτών και πολύ περισσότερα χρησιμοποιώντας τα ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ.

Μας έγραψε εκεί που δεν πιάνει μελάνι, όπως πάντα, αρνούμενος να δεχτεί ότι σε  τέτοια ΤΑΥΤΟΤΙΚΑ ζητήματα για τις συνιστώσες της σύμπραξης οφείλει να είναι συνθετικός και να εκφράζει ΣΥΝΙΣΤΑΜΕΝΕΣ.
Και αν δεν λειτουργεί έτσι τότε όλοι δικαιούμαστε να απομακρυνθούμε από την κοινή - υποτίεθται - δράση.

Ακολούθησε ένα ολόκληρο ΣΟΥΡΓΕΛΟ με απειλές μηνύσεων, συλλογές υπογραφών και .... τον Κουράση να αποκαλλεί τον δήμαρχο Χαλανδρίου - και αναφέρομαι στον ΘΕΣΜΟ, όχι το πρόσωπο - ΑΝΘΕΛΛΗΝΑ.

Ο Σίμος Ρούσσος είχε βγάλει μόνος του όλα τα συμπεράσματα για τον εμπρησμό του σχολείου μεταναστάτων, ως να ήταν ..... η ΕΥΠ. 
ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ. ΜΕ ΤΗΝ ΑΥΛΗ ΤΟΥ είχαν πεντακάθαρη εικόνα από τους ..... ΘΟΥ ΒΟΥ της ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ.
Αρκετά - νόμιζε - δεδομένα για να κάνει τις ΕΜΠΡΗΣΤΙΚΕΣ δηλώσεις του και να στραφεί κατά των Ελλήνων που δεν είναι δικαιωματιστές και να τους πει ότι αν δεν είναι μαζί του είναι ναζίδες και φασίστες που καίνε σχολεία προσφύγων. (Αυτοαναγορευόμενος σε μέγα ηγέτη του αντιφασιστικού κινήματος στην χώρα ταύτη, τόσο πολύ δηλαδή αν το σκεφτείς ....)

ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΟΜΩΣ - ΕΠΕΣΕ ΕΞΩ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΤΟΥ. 
Το σχολείο μεταναστών το έκαψε η ΜΙΤ, χρησιμοποιώντας Παλαιστίνιους και όχι Έλληνες φασίστες ή ναζίδες.
Οι ΘΟΥ - ΒΟΥ και ΜΑΠ της ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ έπεσαν έξω.

ΕΧΕΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ, ΣΗΜΕΡΑ ΚΙΟΛΑΣ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΝΑ ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ ΤΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΣΥΝΙΣΤΩΣΕ ΤΗΣ ΣΥΜΠΡΑΞΗΣ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΧΕΙ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΕΙ ΤΗΝ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΔΙΟΙΚΕΙ, ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΞΕΘΕΣΕ ΜΕ ΤΕΤΟΙΟ ΑΚΡΑΙΟ ΤΡΟΠΟ ΣΕ ΕΝΑ ΤΕΤΟΙΟ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟ ΘΕΜΑ.

ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΕΜΜΕΝΕΙ ΣΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΠΑΡΑ ΤΗΝ ΔΙΑΨΕΥΣΗ ΤΟΥ ΑΠΟ ΟΣΑ ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΗΚΑΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΝΟΧΟΥΣ ΤΟΥ ΕΜΠΡΗΣΜΟΥ.

ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΑΥΤΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ - ΑΚΟΜΑ - ΑΠΡΟΚΑΛΥΠΤΗ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΟΤΙ ΠΛΕΟΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΣΤΑ ΣΟΒΑΡΑ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ.

Και αυτό δεν είναι καλό για την πόλη μας.
Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΞΙΟΠΙΣΤΟ ΛΟΓΟ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΚΑΝΕΙ ΛΑΘΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΗΘΟΣ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου