Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Σάββατο 16 Απριλίου 2022

ΧΑΛΑΝΔΡΙ ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ ΠΟΡΕΙΑ: ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ - ΔΕΝ ΤΑΥΤΙΖΟΜΑΣΤΕ - ΔΕΝ ΑΛΛΟΤΡΙΩΝΟΜΑΣΤΕ - ΔΕΝ ΒΙΑΖΟΜΑΣΤΕ - ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΥΤΟΝΟΜΟΙ ΚΑΙ ΠΡΑΣΙΝΟΙ!

 


 


Δεν τελειώσαμε! Θα πάμε μέχρι το τέλος!

Δεν θα σχολιάσουμε ακόμα, την απόφαση - μη απόφαση - της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αττικής για την προσφυγή μας κατά της ΚΑΤΑΦΑΝΩΣ ΠΑΡΑΝΟΜΗΣ (μετά την απόφαση περί αντισυνταγματικοτητας ΤΟΥ ΝΌΜΟΥ Θεοδωρικακου)  αλλά ΚΥΡΙΩΣ ΑΝΗΘΙΚΗΣ στάσης της διοίκησης του δήμου να αρνηθεί το ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΜΑΣ να αποχωρήσουμε από την Σύμπραξη Διοίκησης του Δήμου στις δημαιρεσίες της 10 Ιανουαρίου του 2022.

Όταν το μέλος της ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ - Έλενα Χριστούλη - απάντησε στον Δημήτρη Λέρτα που δήλωσε ότι αποχωρούμε από την σύμπραξη 'Αυτό δεν γίνεται ' (με ερμηνεία του αντισυνταγματικού ΝΟΜΟΥ ΘΕΟΔΩΡΙΚΑΚΟΥ ).

Όταν ο ΣΤΑΛΙΝΟΦΑΣΙΣΤΑΣ Δήμαρχος Χαλανδρίου - είχε το θράσος να ξανακαταθέσει στα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου το πρακτικό σύμπραξης που είχαμε υπογράψει το 2020 αντί ένα νέο, με όσους επιθυμούσαν να συνεχίζουν να τον συνδράμουν στο 'θεάρεστο' έργο που επιτελεί στον Δήμο, παρόλο ότι αυτό είχε την δική μου υπογραφή που είχα παραιτηθεί από το δημοτικό συμβούλιο.

Για να καταθέσει το πρακτικό με την υπογραφή μου, ΑΥΤΟΣ Ο ΦΑΣΙΣΤΑΣ ερμήνευσε ότι ήμουν ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ και άρα η υπογραφή μου μας δεσμεύει!

 Για να μου δώσουν το λόγο στο δημοτικό συμβούλιο για το θέμα του κυλικείου του νεκροταφείου - όταν το ζήτησε ο κος Λέρτας όπως έχουμε δικαίωμα από το Κώδικα Δήμων και Κοινοτήτων - όχι μόνο δεν ήμουν ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ αλλά δεν ήμουν καν ΠΟΛΙΤΗΣ και δεν μου δόθηκε ο λόγος.

ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΟΥΛΤΑΝΟΣ ΚΑΙ Η ΣΟΥΛΤΑΝΙΚΗ ΑΥΛΗ ΤΟΥ!

Τι απάντησε η Αποκεντρωμένη στην προσφυγή μας? ΤΟ ΒΛΕΠΕΤΕ ΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ!

1. Ότι ΔΕΝ την εξέτασε και πέρασε ο προβλεπόμενος χρόνος να την εξετάσει.

2. Ότι ΔΕΝ ΑΠΟΡΡΊΦΘΗΚΕ επί της ουσίας αλλά ΑΠΟΡΡΊΦΘΗΚΕ ΣΙΩΠΗΛΩΣ επειδή ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑΝ ΕΚΕΙΝΟΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΕΤΑΣΟΥΝ! (Στην χώρα που ανθεί η φαιδρά πορτοκαλέα).

3. Ότι πλέον έχουμε δικαίωμα να προσφύγουμε στην Επιτροπή των άρθρων 151 και 152 (έχω ιστορία εκεί! ΙΣΤΟΡΙΑ ΖΩΗΣ όταν έχω ξαναπροσφύγει!) 

ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ!

 Την Δευτέρα καταθέτουμε προσφυγή κατά της ΕΡΜΗΝΕΙΑΣ του - έτσι και αλλιώς - ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟΥ με βάση το Γ' τμήμα του ΣτΕ - νόμου Θεοδωρικάκου!

Στην Επιτροπή  - ΕΧΩ ΞΑΝΑΚΕΡΔΙΣΕΙ. Με την βοήθεια ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΩΝ ΦΙΛΩΝ ΚΑΙ ΣΥΝΤΡΟΦΩΝ που στάθηκαν πλάι μας όταν εκείνοι που έπρεπε κρύβονταν σαν ΚΟΤΕΣ!

Παρά τους ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΥΣ που δεν τους άρεσε το .... στυλ μου επειδή τους κρατάγανε οι απέναντι που τους έδειξαν τα αχαμνά τους!

ΕΜΑΣ ΔΕΝ ΜΑΣ ΒΑΣΤΟΥΝΕ! 

ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΒΙΑΖΟΜΑΣΤΕ! 

Στην ειδική επιτροπή  θα κριθεί αν η ερμηνεία της Σουλτανικής Αυλής για τον ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ νόμο - μπορεί να σταθεί στα πόδια της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου