Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Τρίτη 12 Ιουλίου 2016

ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΘΑ ΦΤΑΣΟΥΝ ΟΙ ΑΥΘΑΙΡΕΣΙΕΣ ΡΟΥΣΣΟΥ ΣΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΟΥ ΟΙΚΟΠΕΔΟΥ ΤΟΥ ΤΑΙΠΕΔ ΛΕΕΙ



Μέχρι την βουλή και τον κοινοβουλευτικό έλεγχο μαθαίνω ότι θα φτάσει η αυθαιρεσία του δημαρχάρα μας στην υπόθεση του ΧΕΥ της Αττικής οδού.

Ήδη κοινοβουλευτικές ομάδες κομμάτων ενημερώνονται και παθαίνουν κοκομπλόκο, ειδικά με το χυδαίο θράσος του ΦΑΣΙΣΤΑ δημάρχου, να κάνει εν κρυπτώ και χωρίς απόφαση του ΔΣ το αίτημα μίσθωσης στην ΕΤΑΔ, αίτημα το οποίο ενέκρινε η ΕΤΑΔ χωρίς να ζητήσει απόφαση ΔΣ , αλλά και της εν κρυπτώ ακόμα και από το ΔΣ της πόλης, απόφασης ΤΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ του 2015 να δώσει με υπουργική απόφαση - ΦΕΤΦΑ χρήσεις στον ΧΕΥ 9.

ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ: ΤΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ!!! 

Η διαχείριση της υπόθεσης από τον Ρούσσο και την παράταξη της ΚΟΥΡΑΣΙΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ βρωμάει και ζέχνει.

Διότι ακόμα και αν δεχτούμε ότι ήταν σωστή η επιλογή να γίνει στον ΧΕΥ ο χώρος καθαριότητας θα έπρεπε πρώτα να ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΕΙ το καθεστώς με το οποίο θα έχει τον χώρο (αγορά ή μακροχρόνια μίσθωση αλλά και να ξέρει το ύψος του μισθώματος ΟΧΙ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΧΡΟΝΟ  αλλά για όλη την περίοδο της μίσθωσης και μετά να δώσει χρήσεις στο μέχρι τώρα ΕΚΤΟΣ ΣΧΕΔΙΟΥ ΟΙΚΟΠΕΔΟ.

Γιατί οι ΧΡΗΣΕΙΣ αυξάνουν την τιμή και την ζήτηση του χώρου άρα τον ανταγωνισμό που πιθανά θα έχει ο δήμος για να το ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕΙ από το ΤΑΙΠΕΔ.
ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΗΛΙΘΙΟΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ!
Άρα - επειδή δεν είναι ηλίθιος - ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΜΕΝΟΣ.

Γιατί ο δήμος ακόμα ΔΙΕΚΔΙΚΕΙ να ΑΓΟΡΑΣΕΙ (ή μισθώσει) το ακίνητο, ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΙ, και όλοι όσοι κάνουν ότι δεν το καταλαβαίνουν αυτό και αρθρογραφούν ή κάνουν δηλώσεις από τις διακοπές τους, ΑΠΛΑ ΠΑΡΙΣΤΑΝΟΥΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ, ούτε αυτοί είναι ΗΛΙΘΙΟΙ άρα απλά είναι ΣΤΟ ΚΟΛΠΟ.

Στο κόλπο της αύξησης της τιμής του οικοπέδου προς όφελος των συμφερόντων των δανειστών που αν δεν βρουν άλλο επενδυτή απλά θα πάρουν τα λεφτά τους από τον δήμο και τους δημότες, που θα πληρώσουν για να αγοράσουν την γη που τους κατάσχεσαν κατακτητές, σαν τους ΤΣΕΡΟΚΙ.

Και που αν δεν εξοφληθεί το χρέος οι δανειστές θα ξανακατάσχουν πάλι την δημόσια γη όπως κάνανε και τώρα - τι θα τους εμποδίσει δηλαδή - και ο επόμενος γερμανοτσολιάς δήμαρχος που θα έχουν διαλέξει να του δώσουν το χρίσμα θα πρέπει να την ξαναγοράσει, με λεφτά από την χυδαία υπερφορολόγηση των δημοτών.

Γι΄αυτή του την "μεγάλη πιτυχία" πανηγυρίζει ο δήμαρχος - γερμανοτσολιάς και τα συστεμικά παπαγαλάκια του - "χορηγοί",  η παράταξη της Κουρασικής, ο μέγας αγωνιστής κατά των μνημονίων κακομοίρης επαγγελματίας συνδικαλιστής και βέβαια ο μέντορας, δάσκαλος και φανατικός υποστηρικτής τους για την παρασκηνιακή και εν κρυπτώ  αντιδημοκρατική διαχείριση των δημόσιων υποθέσεων - Ο ΜΕΓΑΣ ΑΕΙΚΙΝΗΤΟΣ ΚΟΥΡΑΣΗΣ!

 Επαναλαμβάνω ότι πέρα από το ΠΟΛΥ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟ ΘΕΜΑ του ΦΑΣΙΣΤΙΚΟΥ ΤΡΟΠΟΥ με το οποίο καπελώθηκε στην πόλη η επιλογή ΚΟΥΡΑΣΗ - ΚΟΥΡΑΣΙΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ σε σχέση με την χωροθέτηση,  προσωπικά διαφωνώ καθέτως και οριζοντίως και έχω προτείνει τον δημοτικό χώρο που συνορεύει με το νεκροταφείο, αλλά αυτό είναι ΑΠΟΨΗ και θα έμπαινε  σε ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΔΙΑΛΟΓΟ και ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗ, αν ο ΦΑΣΙΣΤΑΣ ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ακολουθούσε την δημοκρατική παράδοση της αυτοδιοίκησης και συζητούσε στο δημοτικό συμβούλιο και με τους φορείς και κατοίκους της πόλης.

ΑΛΛΑ ΚΑΘΕ ΦΑΣΙΣΤΑΣ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ , ΔΙΑΤΑΣΣΕΙ και ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΑΠΟΨΗ ΧΩΡΙΣ ΣΥΖΗΤΗΣΗ.
Όλοι οι φασίστες του κόσμου έτσι λειτουργούν!

Προς τα δημοκρατικά κόμματα που ενδιαφέρονται για το θέμα:

Εκτός από την πολιτική διαχείριση του θέματος που εξετάζετε και περιμένουμε τις πρωτοβουλίες σας, κοιτάξτε - γιατί εμείς ως παράταξη δεν έχουμε λεφτά για τέτοια - και τη νομιμότητα της απόφασης που πήρε η ΕΤΑΔ για μίσθωση του ακινήτου ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΦΑΣΗ έγκρισης του αιτήματος που της υποβληθεί από το ΑΡΜΟΔΙΟ ΟΡΓΑΝΟ που είναι το ΔΣ και όχι ο ΔΗΜΑΡΧΑΡΑΣ "ΑΠΟΦΑΣΙΖΩ ΚΑΙ ΔΙΑΤΑΣΣΩ".

Διότι εδώ πρέπει να υπάρχουν λογικά και ποινικές ευθύνες για όσους ΑΓΝΟΗΣΑΝ το κατά νόμο αρμόδιο  δημοτικό συμβούλιο της πόλης, έκαναν αίτηση στην ΕΤΑΔ χωρίς απόφασή του..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου