Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Σάββατο 5 Μαΐου 2018

ΑΝΤΙΚΑΡΚΙΝΙΚΑ ΦΑΡΜΑΚΑ: 25 Εκ. ΕΥΡΩ ΚΛΕΜΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΤΩΝ ΑΡΡΩΣΤΩΝ



ΕΙΜΑΙ ΕΞΟΡΓΙΣΜΕΝΟΣ!

Είναι πολύ χειρότεροι από τους ληστές τραπεζών αυτοί οι ασυνείδητοι απατεώνες "δημόσιοι λειτουργοί" του .... κυκλώματος που ΕΚΛΕΒΕ τις ζωές των καρκινοπαθών (κατά την ταπεινή μου γνώμη).

Αν ήταν ληστές τραπεζών ή Super Market βέβαια θα τους είχαμε τις φάτσες τους φόρα παρτίδα στις οθόνες μας, να τους καμαρώνουμε, μπλε μαρέν από .... την περιποίηση στην ΓΑΔΑ.

Γι' αυτά τα "εξέχοντα" μέλη της κοινωνίας - ΓΙΑΤΡΟΙ, ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΙ, ΝΟΣΗΛΕΥΤΕΣ κλπ - που ΕΚΛΕΒΑΝ ΤΙΣ ΖΩΕΣ των ασθενών τους δεν έχουμε δικαίωμα να γνωρίζουμε ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ.
Δεν μας τα είπε η ΕΛΑΣ.

Για να τους ξέρουν οι ασθενείς και οι συγγενείς των μακαριτών , μπας και μιλήσουν ή να ξέρουν ποιον κ@ριόλη να πάρουν με τις πέτρες όταν τους λέει "ξέρετε δεν έχουμε το φάρμακό σας, σε κανένα- δυο μήνες, ΑΝ ΖΕΙΤΕ, θα πάρετε την δόση σας. Τι να σας κάνω, εγώ; Τα παράπονά σας στον Πολλάκη ή στον Λοβέρδο πριν". (που όμως είχε αγοράσει τα φάρμακα με λεφτά ΔΙΚΑ ΣΟΥ και ΔΙΚΑ ΜΟΥ βεβαίως αλλά .... τέλειωναν γρήγορα σου λέει. Έχει πέσει πολύς καρκίνος ..... στη Γερμανία).

Και που κάποιοι - αντί να λένε ότι πρέπει να κόψουν τους κώλους των απατεώνων για να προστατέψουν το δημόσιο σύστημα - "κατέληξαν" και καλά - στο συμπέρασμα ότι καλύτερα να μην υπάρχει δημόσιο σύστημα ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΤΟΥΣ ΤΟ ΚΛΕΒΟΥΝ!

Το ίδιο έγινε και με τους άλλους στο ΚΑΤ που έκλεβαν τα πρόσθετα μέλη.

Οι ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΝΤΑΙ για να γίνονται συστεμικό παράδειγμα.
Αυτό είναι το κόλπο του συστήματος:

"ΕΤΣΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ για να είστε εξέχοντα μέλη της κοινωνίας: ΝΑ ΚΛΕΒΕΤΕ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ, να έχετε χρήμα πολύ, "δικό σας" (κλεμμένο αλλά "νομικά" δικό σας) για να καλοπερνάτε και να έχετε καλούς δικαιόρους, μην είστε μπατηρέεοι, τσίπηδες για να την σκαπουλάρετε.
Εν ανάγκη θα λαδωθούν και δυο μάρτυρες, ΤΕΛΟΣ η μικρή ταλαιπωρία !
Έτσι θα αναδεικνύεται όμως η υπεροχή της .... ΙΔΙΩΤΙΚΗΣ προσέγγισης της υγείας, (της παιδείας, της ασφάλειας κλπ). ΤΟ ΚΑΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΚΑΙ Η ΚΑΛΗ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ."


Είναι φοβερό ότι αυτοί που το λένε αυτό ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΑ για να υπονομεύουν και να  δυαλύουν το δημόσιο και εσύ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ μπαμπουίνο και τους ψηφίζεις για να το .... φτιάχνουν.

ΑΥΤΟ ΣΟΥ ΕΚΠΕΜΠΕΙ ΩΣ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ!

"Αν κάνετε έτσι δεν έχετε φόβο. Ίσως χρειαστεί να μαγκώσουμε κάνα δυο για να κάνουμε λίγο επίδειξη αποτελεσματικότητας αλλά θα φροντίσουμε εμείς να την βγάλουν όσο πιο καθαρή μπορούμε. ΝΤΑΞΕΙ! Θα ταλαιπωρηθούν λίγο για τα εκατομμύρια που βγάλανε και μετά - αν προλάβουν να δικαστούν ζωντανοί, που δεν συνηθίζεται στην χώρα τούτη - θα φάνε μια ποινή με αναστολή, με ελαφρυντικό τον πρότερο έντιμο βίο τους και επειδή είναι κυριλέδες και θα απολαύσουν αυτοί, τα παιδιά τους και τα εγγόνια τους τα κλεμμένα, ήσυχα, ήσυχα.
ΕΤΣΙ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΥΠΑΚΟΥΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ. Αν δεν σου αρέσει .... σε άλλη χώρα"

Έτσι να κάνετε. Να ρουφάν τα τέκνα σας το αίμα των καρκινοπαθών ως ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΒΑΜΠΙΡ που τα κάνετε για να διαιωνίσουν το κράτος σας. ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΩΝ ΚΑΤΣΑΠΛΙΑΔΩΝ ΤΟΥΡΚΟΣΠΟΡΩΝ!

Μην ακούς τους άλλους που λένε άλλα. ΕΙΝΑΙ ΚΡΑΤΙΣΤΕΣ, ΛΑΪΚΙΣΤΕΣ ΤΥΧΑΡΠΑΣΤΟΙ!

Αν κλέψει κανείς κανένα μπουκάλι γάλα όμως;Και πάει αυτόφορο, και έχει δικαστεί δεύτερη φορά γιατί την πρώτη είχε συλληφθεί με έναν μπάφο, όταν ήταν μικρός και έχει "λερωμένο μητρώο";;
ΕΝΟΧΟΣ, ΧΩΡΙΣ ΕΛΑΦΡΥΝΤΙΚΟ ΠΡΟΤΕΡΟΥ ΕΝΤΙΜΟΥ ΒΙΟΥ ....

Αν κλέψει τράπεζα; ΑΣΤΟ! Την ..... απαυτώσε!
Θα βγει ο Πορδοσάλτες!

"Κουκουλοφόρος έκλεψε την τράπεζα; Τα λεφτά του ελληνικού λαού! ΚΑΝΕΝΑ ΕΛΑΦΡΥΝΤΙΚΟ!
ΙΣΟΒΙΑ!"

(ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΩΝ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ είναι "λεφτά του ελληνικού λαού - όπως λένε τα συστεμικά παπαγαλάκια, και όχι λεφτά, προίόν- εμπόρευμα ΙΔΙΩΤΩΝ - ΕΠΙΧΙΕΡΗΜΑΤΙΩΝ. Που το πουλάνε, όπως εγώ πουλάω μλουζάκια τυπωμένα και ενίοτε τρώω και πιστολιές από την πιάτσα χωρίς να με ανακεφαλαιωποιεί κανένας - τες πάντων).

Οι ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΟΜΩΣ, στο κράτος ΤΩΝ ΚΑΤΣΑΠΛΙΑΔΩΝ προστατεύονται.
ΔΙΟΤΙ Η ΚΥΡΙΑΡΧΗ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ΣΑΣ - απόγονοι δολοφόνων του Καπποδίστρια - είναι "να χωθώ στο δημόσιο για να φτιαχτώ" ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΤΟ ΚΛΕΨΩ!!

Πώς θα φτιαχτείς ρε μεγάλε με τον μισθό του δημόσίου και το λες αυτό;

Άρα όταν το λες, ξεκινάς εσύ - ο γνήσιος απόγονος ΚΑΤΣΑΠΛΙΑΔΩΝ, ΓΟΥΡΟΥΝΑΔΩΝ που έκλεβαν την οθωμανική αυτοκρατορία, ότι έτσι πρέπει να κάνεις ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΚΡΑΤΟΣ.
ΠΑΛΙΟΜ@Λ@Κ@! ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΚΛΕΒΕΙΣ!

Μόνο τα κλεμμένα λεφτά στον λογαριασμό σου στην τράπεζα και στην offshore καταλαβαίνεις για ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΗΛΙΘΙΕ ΙΔΙΩΤΗ που έγινες ακόμα και υπουργός, από τους ομοίους σου.
ΚΑΤΣΑΠΛΙΑΣ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕΣ, ΚΑΤΣΑΠΛΙΑΔΕΣ ΣΕ ΨΗΦΙΖΟΥΝ, ΚΑΤΣΑΠΛΙΑΔΕΣ ΣΕ ΑΝΕΧΟΝΤΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ ΟΤΑΝ ΠΙΑΣΤΕΙΣ ΜΕ ΤΑ ΓΡΑΜΜΑΤΙΑ ΣΤΟ ΧΕΡΙ, , ΚΑΤΣΑΠΛΙΑΣ ΘΑ ΠΕΘΑΝΕΙΣ!

Δεν μας λένε τα ονόματα των συλληφθέντων.
Ποιος ξέρει. Μπορεί να είναι και συνδικαλιστές και να φωνάζουν για τις ελλείψεις και την αναποτελεσματικότηρα του δημόσιου συστήματος αυτοί ΟΙ ΑΡΧΙΑΠΑΤΕΩΝΕΣ, ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ.
Δεν τους ξέρουμε.

Η ΠΟΕΔΗΝ δεν έχει μιλήσει για τον ρόλο ΑΥΤΩΝ των .... "συναδέλφων" ενώ θα έπρεπε να είναι ΕΚΕΙΝΗ, η ομοσπονδία τους, που πρέπει να τους βγάλει στον τάκο για να φύγει από τον πολίτη αυτή η ΚΑΘΟΛΙΚΗ αίσθηση ότι "όλοι ίδιοι είναι" και να νομιμοποιούνται οι συνδικαλιστές (χωρίς εισαγωγικά) να λένε "ΕΜΕΙΣ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΜΑΣΤΕ ΤΟΝ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΤΟΥ ΕΣΥ" και να τους ακούει η κοινωνία και αν τους συμπαραστέκεται. Αν δεν το κάνει ΣΕ ΤΙ ΝΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΘΕΙ Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ; Στους δολοφόνους - κλέφτες της ζωής των καρκινοπαθών;
Αλλά σωπαίνουν ΟΛΟΙ. ΠΟΕΔΗΝ, ΑΔΕΔΥ, ΚΟΜΜΑΤΑ κλπ.

Η επιτυχία της ΕΛΑΣ με την αποκάλυψη του κυκλώματος είναι κόντρα στα παραταξιακά και κομματικά προτάγματα κάποιων επαγγελματιών που έχουν επενδύσει την συνέχιση της καριέρας τους στον επόμενο πολιτικό κύκλο αφού το μόνο που ξέρουν είναι να παριστάνουν την αντικυβερνητική ντουντούκα.
Φτάιει η κυβέρνηση (πάντα αυτό λένε οι συνδικάλες του δημοσίου).
ΦΤΑΙΕΙ! ΠΑΝΤΑ ΦΤΑΙΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ. ΒΕΒΑΙΩΣ! ΔΕΝ ΛΕΩ ΟΧΙ.

Αλλά μην το χρησιμοποιούμε αυτό ως ΑΛΛΟΘΙ ΔΙΑΙΩΝΙΣΗΣ ΚΑΙ ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗΣ!- ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΤΗΣ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ.

Φταίει πιο πολύ από όλους το βαθύ, ΜΑΦΙΟΖΙΚΟ κράτος των διεφθαρμένων λειτουργών του.

Αν καλύπτονται τέτοιοι εξοργιστικά ασυνείδητοι απατεώνες, ληστές της ζωής καρκινοπαθών από τον "συνδικαλισμό", την αστυνομία, την κυβέρνηση - το υπουργείο ΠΡΟΠΟ, επειδή είναι της ελίτ της κοινωνίας του δημοσιοϋπαλληλισμού, τότε ΚΑΝΕΙΣ δεν νομιμοποιείται να δείχνει το πρόσωπο και να δημοσιοποιεί το όνομα του ληστή που μπήκε ένοπλος στο υποκατάστημα της τράπεζας για να την ληστέψει.

Σε ΛΑΪΚΟ και ΚΑΤ λοιπόν έχει πέσει λίγο φως. Εκεί κλέβανε τους αρρώστους.
Είναι κάτι συμπτώσεις ρε φίλε μερικές φορές .....

ΔΩΣΤΕ ΟΝΟΜΑΤΑ!
ΣΤΟΝ ΤΑΚΟ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝΕΡΓΟΙ ΤΟΥΣ!


Α.Ν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου