Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Πέμπτη 7 Μαρτίου 2019

ΓΙΑΝΝΗ ΛΑΔΟΠΟΥΛΕ: ΕΙΣΑΙ ΨΕΥΤΗΣ! ΟΧΙ ΚΑΙ ΟΜΟΦΩΝΑ Η ΑΓΟΡΑ ΤΟΥ ΧΕΥ!



Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΛΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΒΓΗΚΕ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ και ΤΟΛΜΗΣΕ να πει ότι οι αποφάσεις για την αγορά του ΧΕΥ 9 και την ενοικίαση του ΧΕΥ 8 ελήφθησαν ομόφωνα  στο δημοτικό συμβούλιο.

Η ΞΕΦΤΙΛΑ  ΑΥΤΗ, ΤΟ ΨΕΜΑ ΑΥΤΟ, Η ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΑΥΤΗ, Η ΠΡΟΣΒΟΛΗ ΑΥΤΗ, ΔΕΝ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΑΝΑΠΑΝΤΗΤΗ.

Θα αντιμετωπιστεί όπως αξίζει ΣΕ ΨΕΥΤΕΣ!

ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΩΝΤΑΣ ΘΑ ΑΚΟΥΕΙ ΤΗΝ ΣΚΛΗΡΗ ΓΙ΄ΑΥΤΟΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ - ΝΑΖΙ - ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥ ΑΛΗΘΕΙΑ.

ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΡΥΒΕΙ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΤΟΥ, ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΨΕΥΤΙΚΕΣ ΟΜΟΦΩΝΙΕΣ!

ΟΛΟ ΤΟ ΧΑΛΑΝΔΡΙ ΞΕΡΕΙ ΟΤΙ Ο Γ. ΛΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟΣ ΕΤΑΙΡΟΣ -  ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΣΥΝΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΤΟΥ ΡΟΥΣΣΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ!

ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΨΗΦΙΣΕΙ ΟΥΤΕ ΣΕ ΕΝΑ ΘΕΜΑ ΑΡΝΗΤΙΚΑ!

ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟ ΧΑΛΑΝΔΡΙ ΞΕΡΕΙ ότι στην ΞΕΦΤΙΛΑ ΤΩΝ ΧΕΥ εμείς όχι μόνο δεν ψηφίσαμε αλλά ..... ΝΤΥΘΗΚΑΜΕ ΙΝΔΙΑΝΟΙ, με την πρόταση ακόμα,  να αγοραστεί δημόσια γη για δημόσιο σκοπό από το ΤΑΙΠΕΔ.
Πρόταση που εγκρίθηκε ΜΟΝΟ  με τις ψήφους των προθύμων.

ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΠΛΩΣ ΚΑΤΑΨΗΦΙΣΕΙ. 
ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙ ΜΕ ΟΛΗ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΜΑΣ!

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.

Και όλο το Χαλάνδρι ξέρει ότι φωνάζουμε ότι ΥΠΟΓΕΙΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ εκεί δεν γίνονται γιατί έχει ένα τρένο από κάτω.

ΟΛΟ ΤΟ ΧΑΛΑΝΔΡΙ ΑΚΟΥΓΕ ΤΙΣ ΦΩΝΕΣ ΜΑΣ από την πρώτη ώρα  - εκτός του Λαδόπουλου, του Ρούσσου, τυ Κουράση και του Ανδρεόπουλου που ψήφισαν την ξεφτίλα των ΧΕΥ για να δώσουν τα λεφτά των δημοτών στους δανειστές, όπως του έδωσαν εντολή τα αφεντικά τους.

Θεωρούμε μέγιστη ΠΡΟΣΒΟΛΗ - στα όρια της συκοφαντίας μας -  να βγαίνει ο κος Λαδόπουλος στην τηλεόραση και να λέει ότι η ΞΕΦΤΙΛΑ των ΧΕΥ ήταν ομόφωνη.

ΜΑΣ ΘΊΓΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΜΕ ΩΣ ΘΙΓΜΕΝΟΙ στους πολιτικαντισμούς τους.

Ο Γ. Λαδόπουλος μπορεί να βλέπει το Χαλάνδρι ως .... ΕΠΙΝΕΙΟ των Βριλησσίων, παλιότερα το έβλεπε σαν SALT LAKE CITY ως αντιδήμαρχος του Κουράση,  αλλά δεν μπορεί να μας εξισώνει ΕΜΑΣ με την άγνοια, την αβελτηρία και την οσφυοκαμψία τους.

ΟΧΙ ΟΛΟΙΜΑΖΙ δεν δίνουμε τα λεφτά των δημοτών στο ΤΑΙΠΕΔ.
ΟΧΙ ΟΛΟΙΜΑΖΙ δεν έχουμε υποταχθεί!

Η μόνη δικαιολογία που μπορεί να επικαλεστεί αν θέλει να ζητήσει συγνώμη για αυτή την πρόκληση ο Γ. Λαδόπουλος, σε όσα ψέματα περί ομοφωνίας ισχυρίστηκε δημόσια είναι να επικαλεστεί  ..... αρχές Αλτσχάιμερ ή άνοιας.

ΧΑΛΑΝΔΡΙ ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ ΠΟΡΕΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου