Δευτέρα, 28 Νοεμβρίου 2011

ΑΡΧΙΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ Η ΕΦΕΔΡΕΙΑ! ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΣΩΝΕΤΑΙ Η ΧΩΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ!

"ΠΑ.ΣΟ.Κ Ή ΤΕΦΡΑ"

http://pasokhtefra.blogspot.com/΄

"ΠΑ.ΣΟ.Κ Ή ΤΕΦΡΑ" . Μια διαδικτυακή παρουσία για το Σοσιαλισμό , την Αλήθεια , το Λαό , τη Δημοκρατική Παράταξη , τον Πρόεδρο του Πανελλήνιου Σοσιαλιστικού Κινήματος , τον Λατρεμένο Ηγέτη και Σωτήρα μας .. τον ΓΙΩΡΓΟ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ , και τον ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΤΗΣ ΕΛΠΙΔΑΣ , την πάνσοφη επιλογή του ΛΑΤΡΕΜΕΝΟΥ μας ΗΓΕΤΗ , τον ΛΟΥΚΑ ΠΑΠΑΔΗΜΟ!
ΑΝΑΣΑ ΔΙΚΑΙΩΣΗΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΝΤΙΜΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ , ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΜΕ ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΠΡΟΣΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΜΕ ΧΑΡΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΤΙΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΤΟΥΣ , ΔΙΝΕΙ ΑΥΡΙΟ Η ΛΑΤΡΕΜΕΝΗ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΚΑΙ Ο ΗΓΕΤΗΣ ΤΗΣ ΛΟΥΚΑΣ ΠΑΠΑΔΗΜΟΣ.

ΞΕΚΙΝΑ ΑΥΡΙΟ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ Η ΕΞΟΔΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ 20.000 ΤΕΜΠΕΛΧΑΝΑΔΩΝ ΑΛΗΤΟΔΗΜΟΣΙΟΥΠΑΛΛΗΛΙΚΩΝ ΣΚΟΛΗΚΙΩΝ.
ΑΝΑΜΕΝΟΝΤΑΙ ΣΚΗΝΕΣ ΑΠΕΙΡΟΥ ΚΑΛΛΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΘΡΗΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΡΑΚΙΟΖΗΛΙΚΙΑ ΤΩΝ ΤΑΧΑ ΑΔΙΚΗΜΕΝΩΝ , ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΑΝΤΙ ΝΑ ΕΥΛΟΓΟΥΝ ΤΟ ΘΕΟ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΦΕΥΓΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΜΕ ΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΑΠΟΛΥΣΗ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΚΑΙ ΜΕ ΚΛΩΤΣΙΕΣ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ , ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ....... "ΜΑΧΕΣ"

ΕΥΤΥΧΩΣ ΤΑ ΜΜΕ ΑΝΤΕΛΗΦΘΗΣΑΝ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΗΣ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΠΟΛΥΤΗΣ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗΣ ΠΟΥ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΕΙ Η ΣΩΤΗΡΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΟ 99,999% ΤΟΥ ΛΑΟΥ , ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΑΠΕΡΓΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΣΤΕΡΗΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΑΛΗΤΕΣ ΤΟ ΒΗΜΑ-ΒΑΘΡΟ ΓΙΑ ΤΗΝ "ΠΑΡΑΣΤΑΣΟΥΛΑ" ΤΟΥΣ!

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ http://pasokhtefra.blogspot.com/

(από το olympia και το ΠΑΣΟΚ ή ΤΕΦΡΑ)!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *