Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Δευτέρα 28 Νοεμβρίου 2011

TA ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΟΥ ΒΟΛΛΕΫ ΕΙΝΑΙ ΠΑΛΙ - ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΧΡΟΝΙΑ - ΕΔΩ!


 

Γ.Σ. Χαλανδρίου-Γ.Σ. Γλυκών Νερών

Την ΤΕΤΑΡΤΗ 23/11, η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Γ.Σ. Χαλανδρίου έδωσε μετά από πολλά χρόνια τον πρώτο της επίσημο αγώνα, στη φυσική της έδρα, το κλειστό του Δ.Γ. Χαλανδρίου "Ν. Πέρκιζας". Στο ντέρμπι της 4ης αγωνιστικής του β΄ ομίλου υποδέχτηκε το Γ.Σ. Γλυκών Νερών. Η γηπεδούχος ομάδα επικράτησε με 3-0 (25-20, 25-13, 25-19) σετ, έχοντας ως κύριο όπλο το καλό σερβίς και τις επιθέσεις, όπου εκτός απ' τα δυνατά χτυπήματα, φάνηκε να είναι διαβασμένη στις αδυναμίες του αντιπάλου. Απ' την άλλη, υπήρχαν κάποια κενά στην απόδοση αφού πολλές φορές ξέφευγε με μεγάλες διαφορές, τις όποιες όμως έχανε από επιπόλαια λάθη. Η ομάδα του Γ.Σ. Γλυκών Νερών δεν έδειξε να μπορεί αντιδράσει, εκτός απ' το τρίτο σετ όπου ξεκίνησε δυναμικά, στη συνέχεια γύρισε το εις βάρος της
16-9, σε 16-16, κάπου εκεί όμως πίεσε ο Γ.Σ. Χαλανδρίου με το σερβίς και έφτασε 24-16. Παράλληλα, σε πολλές στιγμές του αγώνα έδειξε έλλειψη συγκέντρωσης. Όπως και να 'χει, η ομάδα του Γ.Σ. Χαλανδρίου πήρε μια ακόμα σημαντική νίκη και πλέον άμεσος στόχος είναι να τελειώσει τις εναπομείνασες αγωνιστικές του α΄ γύρου, χωρίς βαθμολογικές απώλειες.


Γ.Σ. Χαλανδρίου (Γερονίκος) : 17. Πασάτ, 1. Χονδρού (αρχηγός), 8. Κοκκίνη, 9. Λατίνου, 14. Καραχάλιου, 11. Μπαϊράμι, 2. Μαρδάκη (λίμπερο)(5. Ντόλια) (3. Κουναλάκη, 7. Γαρουφάλλη, 16. Ένεμαρκ-Κρεμμύδα, 18. Ανδριτσογιάννη (λίμπερο)

Για φωτορεπορτάζ κάντε click εδώ.
ΣΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ: Ζητάμε συγνώμη από την ομάδα για την καθυστερημένη ανάρτηση, αλλά ήταν μια εβδομάδα που δεν μας άφησε να ασχοληθούμε με ησυχία με την ενημέρωση του blog.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου