Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Τρίτη 13 Μαρτίου 2012

ΕΝΑ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΞΑΝΑΑΠΑΣΧΟΛΗΣΕΙ. ΑΚΟΜΑ ΚΕ ΝΤΑΒΑΡΗ; ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΦΗΝΕΙ Ο "ΤΙΜΩΜΕΝΟΣ" ΝΑ ΛΥΣΕΤΕ ΤΟ ΘΕΜΑ;;; ΘΑ ΕΚΤΕΘΕΙΤΕ!

Διαμαρτυρία Γυμναστικού Συλλόγου Χαλανδρίου



Όλοι γνωρίζουν ότι ο Γυμναστικός Σύλλογος Χαλανδρίου είναι ο πιο μαζικός σύλλογος στα Βόρεια προάστια. Καλύτερα από όλους το γνωρίζει ο πρόεδρος του Δημοτικού Οργανισμού του Δήμου. Διεκδικούμε πρωτάθλημα στο Μπάσκετ Ανδρών στην Α'ΕΣΚΑ Αθήνας πήραμε το πρωτάθλημα στο βόλεϊ γυναικών, είμαστε ο μοναδικός Σύλλογος με τμήμα Στίβου χωρίς την παραμικρή οικονομική βοήθεια από τον Δήμο.

Αντί όπως θα περίμενε κάθε λογικός φίλαθλος ο Δήμος να μας συμπαρασταθεί στις προπονήσεις και τους αγώνες μας στερεί και ώρες προπόνησης τι οποίες παραχωρεί για πρώτη φορά στα χρονικά σε νέο Σύλλογο Ενόργανης Γυμναστικής στον οποίο ήδη έχει παραχωρήσει και μια κλειστή αίθουσα σε καθημερινή βάση.

κ.πρόεδρε
τα ρουσφέτια δεν περνάνε στον Αθλητισμό. Εκεί διεκδικείς με την αξία σου ότι μπορείς να κερδίσεις. Μπορείς να εξυπηρετήσεις τους φίλους σου σε ιδιοκτησία δική σου και όχι της πόλης.
Ζητάμε για τελευταία φορά να σταματήσεις τον πόλεμο στο Γυμναστικό και να αντιπολιτευθείς τον πρόεδρο Νίκο Πανταζή σε άλλους χώρους και πάντως όχι σε βάρος του Αθλητισμού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου