Κυριακή, 22 Ιουλίου 2012

Ποιες βαριές υπογραφές για τα υποβρύχια "βάζει στο κάδρο" ο Άκης. Τι προσπαθεί να αποδείξει


Ο Άκης Τσοχατζόπουλος βρίσκεται πλέον σε δεινή θέση και η κατάσταση γι΄αυτόν αλλά και για τα μέλη της οικογένειάς του που βρίσκονται στη φυλακή δεν αναμένεται να βελτιωθεί. Αντιθέτως. Οι αποκαλύψεις είναι συνεχείς και πλέον η υπόθεση “ανοίγει” και προς τη Κύπρο.

Εδώ και κάποιες μέρες ο Άκης Τσοχατζόπουλος επιμένει να ζητά τη κλήση όλων των μελών του ΚΥΣΕΑ που αποφάσισαν την περιβόητη αγορά των υποβρυχίων τύπου ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΗΣ. Η επιμονή του αυτή μοιάζει σαν ένα “τελευταίο χαρτί” καθώς τα ονόματα που προσπαθεί να βάλει στο “κάδρο των ευθυνών” ,είναι πάρα πολύ βαριά όπως προκύπτει από τις υπογραφές που συνοδεύουν τη σχετική απόφαση.Τι θέλει να αποδείξει ο Άκης Τσοχατζόπουλος; Απλά ότι δεν αποφάσιζε μόνος του. Όμως ακόμη κι αυτό αν κατορθώσει δεν αρκεί. Γιατί κατηγορούμενος για μίζες είναι μέχρι στιγμής μόνο ο ίδιος.
Τι θα προσπαθήσει να πετύχει; Πολλοί λένε ότι θα αποκαλύψει ότι η απόφαση για την προμήθεια των υποβρυχίων δεν έγινε ουσιαστικά μέσω διαγωνισμού,αλλά μέσω “μαϊμού-διαγωνισμού”. Έχει γραφτεί ότι η τότε πολιτική ηγεσία είχε προσεγγίσει άλλες εταιρείες, πήρε προσφορές οι οποίες δόθηκαν από την Ελλάδα στους Γερμανούς για να …προσαρμόσουν τη δική τους προσφορά! Και ότι γι΄ αυτή τη διαδικασία ήταν ενήμερο όλο το ΚΥΣΕΑ. Μπορεί να τα αποδείξει όλα αυτά;  1 σχόλιο:

 1. Πάντως αν εμπλέκεται στο σκάνδαλο και ο συγκεκριμένος Α/ΓΕΕΘΑ είμαστε για να παίρνουμε τα βουνά ΟΛΟΙ.

  Και όταν λέω ΟΛΟΙ εννοώ ΟΛΟΙ.

  ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΑΝΘΡΩΠΟ ΔΙΑΜΑΝΤΙ.

  ΚΑΙ ΕΧΩ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΑΠΟΨΗ ΤΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΩΣ ΑΝΘΡΩΠΟ ΚΑΙ ΩΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟ, ΟΣΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΠΟΥ ΚΟΣΜΟΥΝ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ.

  ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ!

  ΑΓΓΕΛΟΣ

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *