Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Δευτέρα 3 Δεκεμβρίου 2012

Το πάρτυ του εκπροσώπου της ΔΗΜΑΡ στην ... Ελληνοαμερικανική Ένωση (ασχολιάστο...)







Πάρτι έδωσε το βράδυ του Σαββάτου ο εκπρόσωπος Τύπου της ΔΗΜΑΡ Ανδρέας Παπαδόπουλος, στην Ελληνοαμερικάνικη Ενωση (!!!), στη οδό Μασσαλίας, για την ονομαστική του γιορτή.

Στο πάρτι υπήρχε και ζωντανή ρεμπέτικη μουσική από πέντε νεαρούς που η ΔΗΜΑΡ έκανε δώρο στον Ανδρέα Παπαδόπουλο.

Η πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ κυρία Αννα Διαμαντοπούλου σάρωσε τις εντυπώσεις χορεύοντας υπό τους ήχους του ζεϊμπέκικου της Ευδοκίας.

«Αννα το ΠΑΣΟΚ είναι ένα μακρύ ζεϊμπέκικο» της είπε ο πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Θανάσης 

Οικονόμου που ήταν επίσης παρών στο πάρτι κι εκείνη συμφώνησε.

Την πρώην υπουργό του ΠΑΣΟΚ παρακολουθούσε να χορεύει ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ Φώτης Κουβέλης και χόρεψε κι αυτός με τη σειρά του υπό τους ήχους του γνωστού ρεμπέτικου «Αντιλαλούνε οι φυλακές».

Αίσθηση προκάλεσε το μπλουζ που χόρεψαν ο βουλευτής της ΔΗΜΑΡ και γραμματέας του κόμματος Σπύρος Λυκούδης με την δημοσιογράφο Ολγα Τρέμη, η οποία ήταν απλά ντυμένη με μπλου τζιν και αμάνικο τοπάκι. «Να διαγραφεί ο γραμματέας» σχολίασε γελώντας ένα από τα στελέχη της Δημοκρατικής Αριστεράς.

Στη συνέχεια ο εορτάζων Ανδρέας Παπαδόπουλος ζήτησε παραγγελία από την ορχήστρα ένα τσιφτετέλι και το χόρεψε με την Ολγα Τρέμη ενώ όλοι χειροκρότησαν.


Παρόντες ήταν το σύνολο των βουλευτών της ΔΗΜΑΡ και τα στελέχη της αλλά και ο πρώην υπουργός Χρήστος Πρωτόπαπας ενώ γύρω στα μεσάνυχτα έκανε την εμφάνισή του και ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταικούρας, ο οποίος ευχήθηκε και συνομίλησε για ώρα με τον Φώτη Κουβέλη.

Εκεί ήταν η κυρία Αλεξία Μπακογιάννη, ο αδελφός της δήμαρχος Καρπενησίου Κώστας Μπακογιάννης και πολλοί άλλοι.

Παρούσα ήταν και η δημοσιογράφος Σία Κοσιώνη του ΣΚΑΪ, με τον σύζυγό της, η οποία παρήγγειλε ειδικό τραγούδι για να χορέψει ο εκπρόσωπος τύπου της ΔΗΜΑΡ αλλά η ίδια δεν τον ακολούθησε στην πίστα.

iefimerida

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου