Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Δευτέρα 3 Δεκεμβρίου 2012

Το Σχόλιο της "πρΟΤΑσης εργαζομένων Δήμου Χαλανδρίου", 3-12-2012

πρΟΤΑση 
εργαζομένων Δήμου Χαλανδρίου 
e-mail : pr_ota_si@yahoo.gr 

Χαλάνδρι 3/12/2012 

Αγαπητοί συνάδελφοι, αγαπητοί φίλοι 

Η ελληνική κοινωνία οδεύει με μαθηματική ακρίβεια προς βιαιότατο κλονισμό εκ βάθρων, υπό το καθεστώς της συνεχιζόμενης μνημονιακής πολιτικής, την οποία υπηρετεί με ακραία μορφή ο πρωθυπουργός και οι κυβερνητικοί εταίροι του. Το «ελάχιστο κράτος», η έννοια δηλαδή αυτού του κράτους που (εξ)ΥΠΗΡΕΤΕΙ μια συγκεκριμένη Ελίτ, και μόνο αυτή, είναι ακριβώς ο ορισμός μιας κακής ερμηνείας του «ελληνικού φιλελευθερισμού». 
Ακόμα δεν πήραμε τη δόση, και οι «ειδικοί επιστήμονες» αποφάσισαν ΠΟΥ θα πάνε τα λεφτά (δηλαδή οι…δόσεις των δόσεων…) όταν ΘΑ τα πάρουμε. 
Και το ζητούμενο βεβαίως είναι…ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ ΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΠΟΣΟ που θα «περισσέψει» μετά την «εξόφληση των χρεών…Μα, φυσικά …στις τράπεζες και όχι εκεί που πρέπει... 

Οι πολίτες είναι σε άθλια κατάσταση, με μια ανεργία που έχει πάρει την ανιούσα με φρενήρεις ρυθμούς, η… μοιρασιά έγινε και οι μεγαλοφειλέτες θα συνεχίζουν να χρωστούν εκατομμύρια, θα συλλαμβάνονται, και θα τους αφήνουν ΧΩΡΙΣ να πληρώσουν ως συνήθως. 
Και φυσικά, θα έρθουν και ΝΕΑ ΜΕΤΡΑ (και αυτό είναι ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ ΣΙΓΟΥΡΟ, εφόσον ο πρωθυπουργός και ο αρμόδιος υπουργός υποσχέθηκαν ότι ΔΕΝ θα έρθουν!!!). 

Η «Νέα Τάξη Πραγμάτων» την οποία θέλουν να περάσουν, οδηγεί εκ του ασφαλούς στον αφανισμό της Ελλάδας και στην εξαθλίωση του λαού της. 
Η καταπάτηση του Συντάγματος και των νόμων είναι πλέον κανόνας και δεν έχει τιμωρηθεί κανένας γι’ αυτό! Η χώρα αυτή τη στιγμή βρίσκεται υπό κατοχή με σχέδιο ισοπέδωσης πρώτα της Υγείας και της Παιδείας και στη συνέχεια της υπόλοιπης κοινωνικής δομής. 
Ο ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΣ βομβαρδισμός με ειδήσεις, νομοθετήματα, σχέδια, υποθέσεις, συζητήσεις και διατάξεις, μοναδικό σκοπό έχουν την παραπλάνηση των πολιτών και την «απασχόλησή» τους με επουσιώδη και δευτερεύοντα θέματα. Ο πραγματικός στόχος των κυβερνώντων δεν είναι άλλος από τον πλήρη έλεγχο της ζωής των εργαζομένων και των πολιτών γενικότερα, με την αθλιότητα των μέτρων που αποφασίστηκαν κατ’ απαίτηση της τρόικας, καθώς, εκτός από τις περικοπές σε μισθούς και συντάξεις που αφορούν δημόσιες δαπάνες, απαιτείται και σειρά παρεμβάσεων που αφορούν στον ιδιωτικό τομέα 

Είναι σαφές πλέον ότι, θέλουν την Ελλάδα μπανανία, με εργάτες… Κινέζους και μισθούς Ουγκάντας. 
Δεν είναι τυχαίο ότι, όλες οι επώδυνες "μεταρρυθμίσεις" ξεκινούν και καταλήγουν στο Δημόσιο, φανερώνοντας ποιος είναι τελικά ο στόχος συγκυβέρνησης και τρόικας. Αυτός δεν είναι άλλος από την εγκατάλειψη του ευρωπαϊκού μοντέλου από την Ελλάδα και η υιοθέτηση του αμερικανικού. Δηλαδή τίποτε δημόσιο, όλα σε ιδιώτες και μόνο στρατός και αστυνομία στο Δημόσιο, δηλαδή τα σώματα ασφαλείας που θα προστατεύουν την κυρίαρχη τάξη και τους πολιτικούς εκφραστές της. 

πρΟΤΑση εργαζομένων Δήμου Χαλανδρίου 
Άκης Γκόγκος, Παναγιώτης Κατσαρλίνος, 
Δημήτρης Μ. Χανιωτάκης, Πέτρος Χριστοδούλου 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου