Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Παρασκευή 19 Απριλίου 2013

ΕΡΓΟΛΑΒΙΑ 74000 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΟΜΙΔΗ ΤΩΝ ΚΛΑΔΙΩΝ

Θυμάστε αυτή μας την ανάρτηση στις 23 Νοεμβρίου του 2012;
http://stinplatia.blogspot.gr/2012/11/blog-post_3290.html

Μάλλον ΟΧΙ. Σας την θυμίζουμε λοιπόν:

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: ΚΛΑΠΗΚΕ ΦΟΡΤΗΓΟ ΑΠΟ ΤΟ ΚΤΗΜΑ ΤΗΣ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΣ.

Ήταν το φορτηγό αποκομιδής των κλαδιών, αυτό με το παπαγαλάκι.

Το φορτηγό δεν αντικαταστάθηκε.

Ήρθε η άνοιξις, η φύση οργιάζει και τα πεζοδρόμια έχουν γεμίσει κλαδιά από τα κλαδέματα στους κήπους του - ακόμα - πράσινου Χαλανδρίου.

Και τα κλαδιά πρέπει να μαζευτούν.

Μάλιστα ο δήμος μας εκδίδει και πύρηνας ανακοινώσεις όπου υποδεικνύει σε τόνο αυστηρό και οξύ την ευθύνη του πολίτη, όστις υποχρεούται εκ των νόμων και των κανονισμών να συνεννοηθεί με τας δημοτικάς υπηρεσίας, πριν προβεί σε απόθεση των κλαδιών εις τα πεζοδρόμια και να καταβάλει το αντίστοιχο αντίτιμο της αποκομιδής τους, διότι "ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΚΡΑΤΟΣ ΚΥΡΙΟΙ".

Άμα όμως η υπηρεσία δεν έχει φορτηγό, τι κάνει;

ΔΙΝΕΙ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΕ ΕΡΓΟΛΑΒΟΟΟ!

Όπως έκανε ο δήμος μας πριν μια εβδομάδα, όπου ανέθεσε την αποκομιδή των κλαδιών σε ιδιώτη - εργολάβο έναντι του ευτελούς ποσού των 75000 ευρώ!

Θα σκάσει λοιπόν ο δήμος 75000 ευρώπουλα για να βγει ο εργολάβος να μαζέψει τα κλαδιάάααα. ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΧΡΕΩΣΕΙ ΣΕ ΣΕΝΑ, ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ ΜΟΥ!

Όσο κάνουν δηλαδή 2 φορτηγά σαν αυτό που κλάπηκε, στην αγορά, για να το αντικαταστήσεις (άσε που πρέπει να το έχεις και ασφαλισμένο για κλοπή) και να το έχεις και του χρόνου.

Και μετά, οι αρμόδιοι θα κάνουν πάλι πύρινες δηλώσεις κατά του αντιπαραγωγικού δημοσίου, των τεμπέληδων, χαραμοφάηδων σκουπιδιαρέων και όλα αυτά τα ωραία που ακούτε για να δικαιολογηθούν οι απολύσεις, η διάλυση των δημοτικών υπηρεσιών και η ιδιωτικοποίησή τους.

Και βέβαια θα αρχίσουν και εκείνα τα φοβερά, ηρωικά ότι "και τι να κάναμε, εμείς δεν θα αφήσουμε το Χαλάνδρι να βρωμάει" κλπ.


ΚΑΛΗΜΕΡΑ!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου