Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Τετάρτη 24 Ιουλίου 2013

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΚΑΙ ΒΓΑΛΤΕ ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ! ΑΝΤΙ ΝΑ ΖΗΤΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΟΙ "ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ" ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΜΕ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ, ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΗΝ ΤΥΧΟΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΟ ΖΗΤΗΣΕΙ.

Όταν δεν αντέχεις τα ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ καταφεύγεις στην προσωπική επίθεση.

Συνηθισμένα τα βουνά στα χιόνια. 

Η ομάδα στο fb είναι ανοικτή και όλη η συζήτηση - όντος είναι εκεί. Η αρχική "ευαισθησία" και η μαύρη κατάληξη.

Για τις απόψεις του εμείς δεν θα κατηγορήσουμε ποτέ κανέναν για έλλειψη "ήθους" διότι αυτές είναι δουλειές που τις αφήνουμε στους .... εξομολογητές.

Εμείς ως γνωστόν δηλώνουμε ΑΜΑΡΤΩΛΟΙ KAI ΑΝΗΘΙΚΟΙ!

Τον ΦΑΣΙΣΤΑ όμως και αν τον πλένεις το σαπούνι σου χαλάς.

Διότι η μεταφορά της συζήτησης από τις προτάσεις και τις θέσεις για την διαχείριση του προβλήματος του καταυλισμού  στο "ήθος" και οι χρεώσεις περί ΑΝΗΘΙΚΟΤΗΤΑΣ για την διατύπωση ΔΗΜΟΣΙΑ άποψης είναι  ΦΑΣΙΖΟΥΣΑ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ.

ΜΗΝ ΚΟΥΡΑΖΕΣΕ ΛΟΙΠΟΝ  ΝΑ ΜΑΣ ΧΡΕΩΣΕΙΣ, ΕΜΕΙΣ ΤΟΝ ΥΠΟΚΡΙΤΙΚΟ ΣΟΥ ΚΑΘΩΣΠΡΕΠΙΣΜΟ ΤΟΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΠΟΡΡΊΨΕΙ.
ΒΑΛΕ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΔΙΑΓΩΓΗ ΚΟΣΜΙΑ ΣΤΟ ΤΡΙΜΗΝΟ!

Παραθέτουμε τα σχόλια για να βγάλετε τα συμπεράσματά σας.

Τα σχόλια αυτά είναι από ΑΝΟΙΚΤΗ ΟΜΑΔΑ στο fb με τον τίτλο ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ στην οποία δεν ανεβάζουμε εμείς τα άρθρα της ΠΛΑΤΕΙΑΣ αλλά οι ίδιοι οι διαχειριστές, οι οποίοι δεν αναφέρονται.

ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΝ 2 ΑΤΟΜΑ. Ο κος Τσιτσίμπασης και η Αφροδίτη Χατζηγεωργίου στέλεχος της διοίκησης Κουράση. 

ΔΕΙΤΕ ΛΟΙΠΟN TO ΙΣΤΟΡΙΚΟ:

ΑΝΕΒΑΖΟΥΝ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΜΑΣ:


Fanouris Tsirtsibasis
τελικά 3 λαλούν και 3 χορεύουν μου φαίνεται.... Ο Γ.Γ. είναι υπεύθυνος να βρει την λύση , δεν προκύπτει απο πουθενά και απο κανέναν ότι είναι υποχρέωση του Δήμου να προτείνει μέρος. Τελικά αμα δεν υπήρχε αυτος ο χώρος ,που στο .....καλο θα τους πήγαιναν; στην πλατεία; Ρε παιδιά είπαμε να κάνετε αντιπολίτευση αλλά μην παίζεται με την νοημοσύνη μας...έλεος πια.. Τώρα πως κάποιες εύλογες απορίες μεταφράζονται σε υποστήριξη του Δημάρχου η αλήθεια είναι ότι χρειάζεται ή φαντασία ή κακιά πρόθεση... διαλέξτε και πάρτε.. Και για όποιον διαδίδει ότι μέχρι το 15αυγουστο να υπάρχει εξέλιξη στο θέμα, εδω είμαστε και θα το δούμε. Αφήστε τα παιχνίδια στην πλάτη των κατοίκων του Κ.Χαλανδρίου.. αρκετά πια..
Κυριακή στις 1:22 π.μ. · Μου αρέσει! · 2


ΔΕΝ ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ, ΔΙΟΤΙ ΣΕΒΟΜΑΣΤΕ ΤΟΝ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΑΚΙΝΗΣΗ ΤΩΝ ΑΠΟΨΕΩΝ ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΟΥ, ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΦΑΣΙΣΤΕΣ.

Γράφουμε ΣΤΟΝ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΧΩΡΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΟ ΟΤΙ ΛΕΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΜΑΣ, ΔΕΝ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥ, απλά διατυπώνουμε την ΔΙΑΦΩΝΙΑ μας (και δεν ντρεπόμαστε γι' αυτό).


ΑΠΟΨΕΙΣ και ΣΧΟΛΙΑ, επί του θέματος και όχι μόνο.

ΚΑΙ Ο ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΤΟΥΣ, αφού μόνοι τους ανεβάζουν και πάλι την ανάρτησή μας στο δικό τους fb :

  • Fanouris Tsirtsibasis Είναι τουλάχιστον ΝΤΡΟΠΗ και ΑΝΗΘΙΚΟ , να εκμεταλλεύεσαι την δυνατότητα που σου δίνει το ηλεκτρονικό μέσο πληροφόρησης που διαθέτεις για να ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΝΕΙΣ απόψεις και απορίες που έχουν κατατεθεί επώνυμα σε αυτόν τον χώρο και να αποφεύγεις να απαντάς σε συγκεκριμένα σχόλια και απορίες. Δεν αξίζει τον κόπο να ασχοληθώ αναλυτικά γιατί όποιος άνθρωπος νοήμων διαβάσει τα 2-3 σχόλια μου σχετικά με το κατα πόσο είναι υπεύθυνος ο Δήμος να βρεί χώρο μετεγκατάστασης με το πως το έγραψες ΕΣΥ και το διαστρέβλωσες στο άρθρο σου θα καταλάβει πολλά για το ύφος και το ήθος σου. Και όσο αφορά την απορία σου για το 15αυγουστο ,ευτυχώς τα γραπτά μένουν , οπότε εύκολα κάποιος θα βρεί την δήλωση σου...<<Αλλά είναι βέβαιο ότι ετοιμάζονται νέα επεισόδια στο σήριαλ, εν μέσω .... δεκαπενταύγουστου που είναι παχιές και οι μύγες.>>... Λίγο ΝΤΡΟΠΗ δεν έβλαψε ποτέ κανέναν....
  • Afroditi Chagigewrgiou Αγαπητέ Φανούρη, απ' ότι βλέπεις το ζήτημα της παράνομης εγκατάστασης τσιγγάνων σε ξένη γη και η τραγική υποβάθμιση της ζωής των περιοίκων, που αποτελεί μια πολύχρονη ιδιότυπη ομηρεία νομοταγών πολιτών, για πολλούς αποτελεί ευκαιρία πολιτικής αντιπαράθεσης! Ευτυχώς που στη σελίδα αυτή έχουν γραφεί και υπάρχουν όλες οι απόψεις ορισμένων από εμάς που μας αφορά και μας ζεματάει το ζήτημα, καθώς και κάποιων που αφυπνίστηκαν εσχάτως ένεκα της εισαγγελικής παραγγελίας περί κατεδαφίσεως του καταυλισμού. Και μόνον το γεγονός, πως κάποιοι, υπερευαίσθητοι περί των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, εξομοιώνουν τον ιδιοκτήτη της καταπατημένης γης και τον νόμιμο δημότη που είναι συνεπής στις υποχρεώσεις του, με τον κοινό καταπατητή και απόντα παντελώς από τις υποχρεώσεις του ως δημότη, είναι αρκετό για να καταλάβει κανείς και τη φιλοσοφία αλλά και τη σκοπιμότητα ορισμένων. Δημοτικές εκλογές έχουμε σε ένα χρόνο, καιρός για πανηγυράκια! Χορτάσαμε πια από την επιλεκτική ανθρωπιά τους, αλλά τους θυμίζω πως κανείς από τους υπερασπιστές των τσιγγάνων δεν είναι ιδιοκτήτης καταπατημένου αγροτεμαχίου, ούτε περίοικος του καταυλισμού! Τυχαίο; Δεν το νομίζω καθόλου!


ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΝΗΘΙΚΟ ΜΩΡΕ; 
ΜΕ ΠΟΙΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΤΟ  "ΗΘΟΣ" ΜΑΣ;
ΓΝΩΡΙΖΟΜΑΣΤΕ;
 ΕΧΟΥΜΕ ΠΙΕΙ ΤΣΙΠΟΥΡΑ ΜΑΖΙ;

ΠΟΙΟΣ ΣΟΥ ΕΔΩΣΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΜΑΣ ΒΑΖΕΙΣ ΔΙΑΓΩΓΗ;

Εντάξει, ΠΟΛΙΤΙΚΗ για τον Αεικίνητο κάνεις, φανερό είναι.
Αλλά μην το παίζεις και ότι κόβεσαι για την επίλυση του προβλήματος.

ΑΚΟΥ, ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΙΜΟ ακόμα και δεν θεωρούμε ότι είναι ΝΤΡΟΠΗ να έχεις blog και να έχεις 900 επισκέψεις κάθε μέρα. 
Αν "διαστρεβλώνεις" ΔΕΝ ΣΕ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ, δεν είσαι το ΠΡΩΤΟ blog στο Χαλάνδρι, με το οποίο ασχολούνται ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ οι οχτροί του να το πλήξουν (αλλά δεν μπορούν).

Στην ΠΛΑΤΕΙΑ θα γράφουμε ό,τι θέλουμε και άμα θες μην μπαίνεις. 

ΚΑΙ ΜΗΝ ΑΝΕΒΑΖΕΙΣ ΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΣΟΥ. (Εσύ δεν είσαι ο διαχειριστής ή κάνουμε λάθος; Διότι εδώ εμείς ΔΕΝ ΚΡΥΒΟΜΑΣΤΕ, ομιλούμε φόρα παρτίδα με την ΑΝΗΘΙΚΗ ΦΑΤΣΑ μας σε δημόσια θέα. Δεν μιλάμε με άδεια από ... την Σημαία)

Δεν θα ασχοληθώ άλλο μαζί σου, όπως με κανέναν που αυτοαναγορεύεται σε ΚΡΙΤΗ του ήθους μου.

Δεν φταις εσύ όμως και δεν απαντώ σε εσένα.

ΣΤΟ LIKE της ΑΦΡΟΔΙΤΗΣ απαντώ.

Λυπάμαι Αφροδίτη μόνο που νομιμοποιείς και στηρίζει τέτοιες φασιστικές αντιλήψεις και τέτοιες προσωπικές επιθέσεις. ΛΥΠΑΜΑΙ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ!

Όσο για τα περί διαστρέβλωσης, εδώ είναι όλα, ο αναγνώστης μου έχει υψηλό IQ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου