Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Παρασκευή 3 Ιανουαρίου 2014

ΤΟ ΑΣΤΕΙΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΤΕΛΝΕΙ ΑΛΛΑ ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ ΣΤΑ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΥΟΜΕΝΑ ΜΕΣΑ ....

Άλλο δελτίο τύπου και άλλες φωτό από αυτές που έστειλε σε εμάς δημοσιεύονται σε φιλικά μέσα του Αεικίνητου μετά το σάλο που προκάλεσε η προχθεσινή μας ανάρτηση!

ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΟ ΣΕΦΤΕ ΣΤΙΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΕΣ ΚΟΤΣΑΝΕΣ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΟΥ ΑΕΙΚΙΝΗΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ XAMOΓΕΛΑΣΟΥΜΕ ΛΙΓΟ;

Επειδή ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ για την αξιοπίστία της ΠΛΑΤΕΙΑΣ δεν θα γίνουν ανεκτές και επειδή την επόμενη φορά θα καταγγείλουμε ΑΝΤΙΣΥΝΑΔΕΛΦΙΚΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ, κάνουμε κατ' αρχήν κάτι ηπιότερο:

ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΥΜΕ ΤΗΝ ΛΙΣΤΑ ΠΑΡΑΛΗΠΤΩΝ ΤΟΥ ΔΕΛΤΙΟΥ ΤΥΠΟΥ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΑΜΕ ΚΑΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΣΤΕΙΛΕ Ο ΔΗΜΟΣ!

Από:Γραφείο Τύπου Δήμου Χαλανδρίου (press@halandri.gr) Αυτός ο αποστολέας είναι στην ασφαλή λίστα σας.
Εστάλη:Τρίτη, 31 Δεκεμβρίου 2013 12:22:25 μμ
Προς:arisnobelis_profil@yahoo.gr; 'HALANDRI PRESS' (halandripress@yahoo.gr); 'HALANDRI PRESS new' (prassos@freemail.gr); 'menohalandri' (menohalandri1@hol.gr); 'ΜΑΧΗΤΙΚΗ ΦΩΝΗ' (efimhal@otenet.gr); 'ΝΕΑ ΓΝΩΜΗ' (chrisman@ath.forthnet.gr); 'Ο ΛΟΓΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΗ' (trianchris@yahoo.gr); 'ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ' (ddsxna@patt.gov.gr); 'ΣΤΑΣΗ' (stasi@stasi.gr); 'ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ' (stinplatia@hotmail.gr); 'ΦΛΥΑΡΙΑ' (ziska@ath.forthnet.gr); 'ΦΛΥΑΡΙΑ 1' (costispangalos@yahoo.gr); 'ΧΑΛΑΝΔΡΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ' (halandrialilegiis@gmail.com).

Επίσης δημοσιεύουμε και τις δύο φωτό που περιέχονταν στο email, την δεύτερη δεν την είχαμε αναρτήσει από σεβασμό στην Φιλαρμονική της Πυροσβεστικής που την φέρανε να παίξει σε ... εκδήλωση και την βάλανε να παίζει αποκλειστικά για τον Αεικίνητο και αντιδημάρχους του που καμάρωνε σε στάση προσοχής, κόβοντας την θέα από τους χριστιανούς που κάθονταν αμέριμνοι στο παγκάκι.


















ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΑΣ ΤΑ ΛΑΒΟΥΝ ΥΠΟΨΗΝ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΠΟΥ ΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΝ ΤΑ ΠΛΥΝΤΗΡΙΑ ΤΩΝ ΕΥΘΥΝΩΝ ΤΟΥ ΣΤΡΑΒΟΥΛΙΑΚΑ, ΔΙΟΤΙ ΤΟ ΣΥΝΑΔΕΛΦΙΚΟ CAUMME IL FAUT ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΜΦΙΔΡΟΜΟ.

ΚΑΙ ΑΝ ΞΑΝΑΕΠΙΧΕΙΡΗΣΟΥΝ ΝΑ ΔΙΑΨΕΥΣΟΥΝ- ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΜΕΝΑ - ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΕΜΜΕΣΑ - ΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΘΑ ΠΑΨΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου