Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Σάββατο 29 Μαρτίου 2014

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΟΥΡΑΣΗ - 400 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ ΤΟΥ ΘΕΑΤΡΟΥ ΤΗΣ ΡΕΜΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΟΣΟ ΘΕΛΕΙ ΒΑΖΕΙ ΕΙΣΗΤΗΡΙΟ Ο ΑΤΖΕΝΤΗΣ!


Πόσο θα κοστίζει η ενοικίαση του Θεάτρου Ρεματιάς



HalandriPedia


H Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Χαλανδρίου αποφάσισε -κατά πλειοψηφία- και προτείνει στο Δημοτικό Συμβούλιο, τα τέλη για την ενοικίαση-παραχώρηση του Ευριπίδειου Θεάτρου Ρεματιάς:

1) Το τέλος για την ημ ερήσια παραχώρηση του θεάτρου, για την διενέργεια παράστασης, να ανέρχεται στα 400 € και για τις πρόβες 100 €.

2) Για φορείς, ιδρύματα, ΝΠΙΔ η κερδοσκοπικού χαρακτήρα, των οποίων ο (καταστατικά διατυπωμ ένος) σκοπός της δραστηριότητας τους είναι η προώθηση του πολιτισμού, να υπάρχει μείωση κατά 50% του τέλους για την η μερησία παραχώρηση, ήτοι να ανέρχεται στα 200 €.

3) Για δημ όσιους φορείς η παραχώρηση του θεάτρου να γίνεται ΔΩΡΕΑΝ.ΤΡΟΥ ΤΗΕ ΡΕΜΑΤΙΑΣ ΚΑΙ

4) Για κοινωνικούς και τοπικούς φορείς (εξωραϊστικούς, πολιτιστικούς, εθνικοτοπικούς κ.λπ συλλόγους), εφόσον δεν εισπράττουν εισιτήριο, επίσης η παραχώρηση του θεάτρου να γίνεται ΔΩΡΕΑΝ. Στην περίπτωση που οι φορείς αυτοί έχουν εκδώσει εισιτήριο τότε να καταβάλλουν για την παραχώρηση του Θεάτρου 200 € όπως παραπάνω, δηλαδή με έκπτωση 50%.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου